•
CONTRIBUIE LA: Benefic in tratarea afectiunilor precum ulcerul gastric si duodenal, diaree, reumatism, afectiuni neuroendocrinologice, circulatorii si hepatice. El mai este folosit si in alcoolism, stres, astenie, anemie, afectiuni coronariene, hipertensiune, gingivite. Un efect demn de luat in seama il are asupra depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor, afectiunilor bucale, faringitei, raguselii, gripei, racelii, intoxicatiilor si leucemiei.
Ingrediente: Fructele de catina (Hippophae fructus)
Mod de preparare: Se face infuzie din doua lingurte de fructe uscate la 250ml de apa. Cand apa da in clocot, se pun fructele, se acopera, se opresc din fiert si se lasa la racit timp de 5-10 minute.
Mod de administrare: Se beau 3 cesti de ceai pe zi, inainte de mesele principale.
Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se utiliza de femeile insarcinate sau care alapteaza. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.