Colon HyperDetox 7plicuri VITAMUNDA

Producator: VITAMUNDA
Brand: VITAMUNDA
Forma prezentare: plicuri, 7 buc
Pret magazine: 272.55 lei
Pret remediu.ro:
237.00 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
23 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Vitamunda Colon HyperDetox este un produs 100% natural, revoluționar, unic în lume, pentru CURĂȚARE INTESTINALĂ PROFUNDĂ și, în funcție de numărul de zile de cură, chiar și pentru slăbit.

ORICE drum spre vindecarea trupului și a minții, indiferent de situație și de boală, ar trebui să pornească din INTESTINE și să se axeze pe echilibrarea funcționalității acestora. Hipocrate, părintele medicinii, spunea că toate bolile pornesc din intestine. Cercetările recente i-au dat întru totul dreptate.
Somități cum sunt medicii Bernard Jensen și Norman Walker, au scris cărți precum Ghidul Dr. Jensen de curățare intestinală, respectiv Colon Health, schimbând în totalitate modul de gândire în ceea ce privește importanța sănătății și a igienei intestinelor.
«Dieta perfectă nu va da rezultate mai bune decât cea mai proastă dietă, cât timp intestinul este blocat din cauza acumulărilor de materii reziduale nocive. O bună eliminare a materiilor nedigerate sau a altor reziduuri este la fel de importantă ca și digestia corectă și absorbția alimentelor» (Dr. Norman Walker).
Este extrem de greu să fii sănătos fără să acorzi o maximă importanță detoxifierii, și este aproape imposibil să tratezi una sau mai multe afecțiuni cronice fără să te detoxifici, afirmă la unison medicii Mark Hyman, David Pearlmutter, Raphael Kellman și Sherry Rogers.
Un intestin curat este rădăcina sănătății fizice și psihice.
IMPORTANȚA INTESTINELOR
 • Sunt la fel de cruciale pentru organismul uman precum este rădăcina pentru dezvoltarea, sănătatea și longevitatea oricărei plante, ele reprezentând rădăcina trupului nostru, poarta tainică spre adâncurile ființei umane, unde toți nutrienții din hrană sunt extrași și absorbiți pentru a ne păstra într-o stare optimă de sănătate;
 • Reprezintă o continuare a creierului nostru. Intestinele sunt străbătute de o rețea complexă de sute de milioane de neuroni care alcătuiesc așa numitul sistem nervos enteric (SNE, "al doilea creier"). Între SNC – sistemul nervos central și SNE – sistemul nervos enteric, există o neîntreruptă comunicare. Nu putem separa creierul de sus (encefalul) de "creierul" de jos (cel din intestine), fiindcă ele formează un întreg și orice vătămare a unei părți, o va afecta pe cealaltă și apoi întregul organism;
 • Adăpostesc așa numitul microbiom intestinal, un ecosistem format din bacterii (atât bune (probiotice), cât și patogene) care colonizează tractul intestinal într-un număr uluitor de mare. Sunt de 10 ori mai multe decât celulele corpului uman, conțin de 150 de ori mai multe gene decât genomul uman, iar greutatea acestora depășește 2 kg. Rolul microbiomului intestinal - unic în cazul fiecărei persoane, precum amprenta digitală - este intens studiat în prezent. Noile descoperiri pun în evidență faptul că disfuncțiile apărute la nivelul acestuia (disbioze) cauzează sau favorizează instalarea multor boli, de la apneea de somn până la autism, depresie, scleroză multiplă, anorexie nervoasă, schizofrenie și maladia Alzheimer (Cryan et al., 2019);


Microbiom

 • Găzduiesc aproximativ 80% din sistemul imun, astfel că orice proces nociv de la nivel intestinal – disbioză, inflamație, acumulare de biofilm intestinal sau orice altceva patologic - va avea un răsunet puternic și extrem de agresiv în întregul organism;
 • Secretă, direct și prin intermediul microbiomului, extrem de multe substanțe indispensabile organismului: neurotransmițători, enzime, vitamine, antioxidanți, aminoacizi cu lanț ramificat, acizi organici, polifenoli, postbiotice, etc.
 • Reprezintă spațiul în care hrana este digerată și, apoi, prin care deșeurile toxice sunt excretate din corp. Este inevitabil ca în decursul atâtor ani, pe pereții intestinali să nu se acumuleze, în urma diverselor procese, o cantitate mai mică sau mai mare de materii reziduale toxice care pot avea consecințe dezastruoase pentru sănătate. În funcție de anumiți factori genetici, epigenetici și de mediu, de stilul de viață și de natura alimentației, „o persoană obișnuită acumulează în intestine, de-a lungul anilor, între 2, 5 și 11 kg de reziduuri metabolice”, afirmă medicul american Norman Walker. Acestea reprezintă resturi parțial digerate în stare de putrefacție, paraziți, bacterii patogene, medicamente, pesticide, reziduuri metabolice, endotoxine, substanțe chimice sintetice, etc.
  De-a lungul anilor, în colon se poate acumula o adevărată «groapă de gunoi» care eliberează treptat toxine ce trec prin pereții intestinelor și pătrund în organism, intoxicând sângele și celelalte organe, timp în care organismul va deveni tot mai bolnav, tot mai obosit, tot mai dezechilibrat (inclusiv emoțional), cu un microbiom intestinal tot mai sărac și mai disfuncțional, toxicitatea și boala putând să evolueze până la moarte.
DISBIOZA ȘI BIOFILMUL INTESTINAL
Tractul intestinal uman este acoperit pe interior cu un strat de mucus sănătos (glycocalyx), care protejează celulele epiteliale din peretele intestinal de agresiunea alimentelor și nu numai. Acesta este populat de microbiomul intestinal, constituit atât din bacterii sănătoase (probiotice), cât și din bacterii patogene, care sunt nocive. În mod normal, există un echilibru între speciile de bacterii probiotice și un număr redus de bacterii patogene. Cele probiotice sunt dominante și le țin sub control pe cele patogene.

 

Microbiom

 

În momentul în care echilibrul nu mai există, pe fondul multor factori (consum de antibiotice, stil de viață nesănătos, supraalimentație, alimente toxice, medicamente, băuturi alcoolice sau nealcoolice toxice, etc.), microbiomul intestinal devine disfuncțional, apare disbioza, digestia este afectată, etc.
Modificarea cantitativă (a diversității), calitativă, a activității metabolice și a distribuției florei intestinale benefice, slăbește mai mult sau mai puțin, în funcție de gravitatea afectării,
efectul de “barieră” al bacteriilor sănătoase (probiotice), acestea nemaiputând lupta la fel de activ și eficient împotriva colonizării intestinului de către agenții patogeni (așa se instalează disbioza). Într-un asemenea context, bacteriile patogene se atașează de peretele intestinal și încep să se protejeze împotriva atacurilor probioticelor și a sucurilor digestive. Se protejează formând un strat care în cele din urmă devine un biofilm alcătuit și din toxine, materii reziduale, metale grele, metaboliți ai medicamentelor și alte substanțe nocive care se găsesc în intestin ca urmare a unui stil de viață nesănătos și a unei digestii precare. Biofilmul se transformă în timp într-o fortăreață în cadrul căreia bacteriile patogene trăiesc, se înmulțesc necontrolat și secretă constant substanțe extrem de toxice. În prezența biofilmului, stratul sănătos de mucus epitelial - glycocalyxul - se deshidratează și se infectează, iar peretele intestinal se inflamează și orificiile care asigură absorbția de nutrienți devin prea mari. Prin acest mod ajung în fluxul sanguin nu numai nutrienți, ci și substanțe care nu ar avea ce să caute în mod normal în organism și care favorizează sau cauzează foarte multe boli.

 

Microbiom


Biofilmul intestinal mai este denumit de medicul naturopat Richard Andersen și placă mucoidă, și nu poate fi confundat cu scaunul normal (materia fecală), fiind o formațiune distinctă.
Eliminarea acestuia este esențială în procesul de redobândire a sănătății. Conform medicilor Bernard Jensen și Norman Walker, colonul uman reprezintă o hartă. Fiecare zonă de pe această hartă este strâns și intim legată de un organ din corp (creier, splină, prostată, hipofiză, ovare, uter, sâni, ochi, tiroidă, testicule, plămâni, laringe, etc.). Când o astfel de zonă este îmbâcsită de anumite mizerii reziduale care se depun, ea va deveni bolnavă afectând foarte mult și organul care îi corespunde. De aceea, eliminând biofilmul intestinal, care este atașat direct pe mucoasa intestinală, organele corpului vor scăpa de o povară uriașă. Puteți apoi să constatați că ați ameliorat sau eliminat diverse probleme, de la alergii până la dureri de articulații și nu numai. Pentru că ați curățat colonul și ați eliberat zona afectată corespunzătoare organului care avea o suferință. Această relație atât de profundă între organele omului și colon, cu toate implicațiile sale, poartă numele de ARC NEURAL REFLEX, concept descoperit de medicul Bernard Jensen, cunoscut ca părintele curățării intestinale.


Tipuri de biofilm

biofilm

 STRIGĂTE DE AJUTOR DIN PARTEA ORGANISMULUI INTOXICAT 

În condițiile actuale ale societății umane, în care stilul de viață este haotic, stresul este omniprezent, poluarea atinge cotele cele mai mari, consumul de medicamente (în special de antibiotice și antiinflamatoare sintetice) a devenit o obișnuință pentru toți oamenii, indiferent de vârstă, iar alimentația este mai precară ca niciodată, nu avem cum să nu auzim zilnic strigătele de ajutor din partea organismului nostru intoxicat. Unele dintre acestea sunt:

 • oboseală cronică; dureri de cap (migrene); imunitate scăzută;
 • halenă (respirație urât mirositoare); probleme de somn (insomnie);
 • stări depresive; constipație; greață; sinuzite; rinite; crampe intestinale;
 • stări de anxietate și nervozitate; somnolență; amețeală; hipersensibilitate alimentară;
 • probleme de piele (acnee, psoriazis, eczeme, dermatite, etc.);
 • indigestie; retenție de apă; balonare, flatulență, hemoroizi; intoleranțe alimentare;
 • alergii; dureri articulare; tulburări de memorie, concentrare și atenție;
 • obezitate; reflux gastric; dureri musculare, limbă încărcată, etc.
CUM ACȚIONEAZĂ
Vitamunda Colon HyperDetox îndepărtează complet și cu o foarte mare ușurință biofilmul și reziduurile metabolice acumulate în intestine, fără să irite mucoasa intestinală, fără să dizolve sau să înlăture glycocalyxul (stratul sănătos de mucus epitelial) și fără aibă efect abraziv sau laxativ.
Cele două ingrediente principale ale Colon HyperDetox - fibrele fermentate din scoarța palmierului de ulei și pudra de bame - pătrund în structura densă a biofilmului, permeabilizându-l și umezindu-l pe interior. Sub acțiunea acestora, biofilmul toxic va începe să se umfle cu apă, să se dilate, să se îngreuneze și să se desprindă facil de pe pereții intestinali. După ce s-a desprins complet, va fi eliminat de către intestin în același mod în care sunt eliminate și materiile fecale. P
udra de păstăi okra (de bame), care are capacitatea de a absorbi apa de până la 100 de ori greutatea ei, hidratează și revitalizează în același timp și mucoasa intestinală deshidratată, ca aceasta să își poată recăpăta funcționalitatea optimă după eliminarea biofilmului.

Celelalte ingrediente hrănesc organismul și fac din Colon HyperDetox un înlocuitor al meselor.


Bame
DETOXIFIEREA INTESTINALĂ CONTRIBUIE LA
 • eliminarea biofilmului intestinal și a reziduurilor metabolice;
 • reglarea tranzitului intestinal;
 • refacerea mucoasei intestinale;
 • susținerea proceselor digestive și echilibrarea metabolismului;
 • optimizarea absorbției apei și a nutrienților în organism;
 • îmbunătățirea vitalității și a energiei organismului;
 • refacerea florei intestinale;
 • scăderea în greutate;
 • reducerea infecțiilor intestinale;
 • optimizarea răspunsului imunitar al organismului;
 • prevenirea și combaterea unei game largi de afecțiuni cronice;
 • echilibrarea mediului intestinal după tratamentul cu antibiotice;
 • susținerea funcționalității rinichilor, a ficatului și a vezicii biliare;
 • eliminarea metalelor grele din intestine, dar nu numai.
VITAMUNDA COLON HYPERDETOX SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎN
Boala Parkinson, maladia Alzheimer, disbioză intestinală, boli intestinale inflamatorii, sindrom de intestin permeabil, autism, depresie, tulburare bipolară, tulburări hormonale, diabet, hipogonadism, imunitate scăzută, boli autoimune, infecții virale, bacteriene, fungice și parazitare, schizofrenie, tulburări anxioase, paranoia, obezitate, anorexie nervoasă, bulimie, cașexie, tulburare de stres posttraumatică, tulburare obsesiv-compulsivă, ADHD și alte boli psihiatrice, sindrom Raynaud, intoxicații, epilepsie, scleroză multiplă, sindromul intestinului iritabil, scleroză laterală amiotrofică, boala Huntington, diaree, boala Crohn, colite, encefalopatie hepatică, constipație, psoriazis, lupus, artroză, insomnie, migrene, intoleranțe alimentare, sindrom de malabsorbție intestinală, etc.

Curățarea intestinală profundă (detoxifierea) cu Colon HyperDetox aduce beneficii în orice boală,
fiindcă eliberează organismul de o toxicitate foarte mare și stimulează refacerea microbiomului intestinal, acesta din urmă fiind crucial pentru sănătatea organismului. După realizarea acesteia se recomandă administrarea unui supliment pe bază de probiotice și prebiotice.
Boli deosebit de grave precum: schizofrenia, tulburarea bipolară, anorexia nervoasă, tulburarea de stres posttraumatic, tulburările din spectrul autist, depresia, anxietatea, cașexia, obezitatea, ADHD-ul, scleroza multiplă, epilepsia, scleroza laterală amiotrofică, apneea de somn, tulburarea obsesiv-compulsivă, boala Parkinson, maladia Alzheimer, boala Huntington, dependența de substanțe, pot avea drept factori cauzatori sau favorizanți anomalii ale microbiomului (conform studiului Cryan et al., 2019).

ATENȚIE: Înainte de administrarea produsului, citiți cu mare atenție instrucțiunile de administrare (din rândurile de mai jos).
COMPOZIȚIE
O cutie de Vitamunda Colon HyperDetox conține doza pentru o zi de detoxifiere: 7 plicuri pentru 7 shake-uri.


Wake-up și Good night Shake (2 plicuri x 7 g)
Compoziție pe plic: grâu încolțit pulbere (de origine bio), complex multienzimatic.
Meal shake (3 plicuri x 25 g)
Compoziție pe plic: fibre din scoarță de palmier de ulei - pulbere, proteină din mazăre pulbere, FOS inulină (prebiotic), bame pulbere, orez roșu pulbere, gumă guar, fructe de mango pulbere, vanilie pulbere, extract de stevia.
Snack shake (2 plicuri x 8 g)
Compoziție pe plic: morcov pulbere, fructul pasiunii pulbere, proteină din mazăre pulbere, Chlorella Pyrenoidosa pulbere, bame pulbere, Omega-3 pulbere.
PRODUSUL NU CONȚINE: gluten, soia, lactoză, zahăr, alcool, coloranți, conservanți, arome sintetice, organisme modificate genetic, amidon, derivați din carne și lapte sau drojdie.
PRODUCĂTOR: Vitamunda, Olanda.
UNIC IMPORTATOR și DISTRIBUITOR pentru România: SC. Hyperfarm SRL.
PREGĂTIREA DE DINAINTEA ÎNCEPERII DETOXIFIERII

Pentru a avea rezultate optime:
 


 • Cu două zile înainte de începerea programului de detoxifiere, reduceți cantitatea de alimente consumate. În cele două zile, corpul dumneavoastră se va odihni (în prima zi de pregătire reduceți la jumătate cantitatea de hrană pe care o consumați în mod normal, iar în cea de-a doua zi, consumați numai alimente care se digeră ușor (supe, iaurturi, legume pasate, etc., dar și acelea în cantități reduse). Evitați consumul de alimente greu digerabile!
 • În primele două zile este indicat să reduceți gradat consumul de cafea, alcool și zahăr.
  În timpul curei de detoxifiere, NU consumați cafea, alcool sau zahăr!
 • În toată perioada de dinaintea curei, din timpul curei și două zile după cură, este indicat să consumați cât mai multă apă, minim 2 litri/zi (produsul în sine funcționează numai cu ajutorul apei, iar organismul are nevoie de apă pentru a elimina eficient și complet biofilmul, ca de altfel și pentru a hidrata și revitaliza mucoasa intestinală deshidratată). Alături de apă, puteți consuma și suc de fructe sau chiar ceai din plante.
 • În timpul curei de detoxifiere intestinele nu ar trebui să fie ocupate cu digerarea și metabolizarea alimentelor. Vitamunda Colon HyperDetox poate înlocui complet mesele în ziua sau zilele de cură, conținând toți nutrienții necesari atât pentru o alimentație echilibrată, cât și pentru un organism sănătos. Teoretic, produsul vă va asigura o sațietate optimă, nu veți resimți foame. Dacă, însă, simțiți nevoia să mâncați ceva, ar fi indicat să consumați piureuri din fructe (mango, mere, etc.) sau chiar de legume, de maxim 2 ori pe zi.
 • Consumul de alimente solide în timpul curei de detoxifiere este neindicat. Acestea ar împiedica eliminarea completă a biofilmului intestinal și a reziduurilor.

Perioada de pregătire de dinainte de cură este necesară pentru a obișnui atât intestinul cât și întregul organism cu tranziția la o dietă pe bază de lichide, micșorând astfel posibilele simptome de sevraj.
PROGRAMUL DE DETOXIFIERE ÎN SINE, ADMINISTRARE

După cele două zile de pregătire, puteți să începeți cura de detoxifiere.
 

Program scurt minim (se recomandă o zi de cură): este indicat persoanelor care nu vor să slăbească, ci își doresc doar să se detoxifice intestinal la un nivel minim.
Program mediu optim (se recomandă 3 zile de cură, consecutive, cu repaus alimentar)
:
este indicat persoanelor care nu vor să slăbească, ci își doresc doar să se detoxifice intestinal la un nivel optim.
Program normal (se recomandă 6 zile de cură, consecutive, cu repaus alimentar): este indicat persoanelor cu greutate normală, care își doresc atât să slăbească 6-10 kg, cât și să se detoxifice.
Program intensiv (se recomandă 12 zile de cură, consecutive, cu repaus alimentar): este indicat persoanelor supraponderale, care doresc o slăbire accentuată dar și detoxifiere.

Pentru fiecare zi de cură aveți o cutie cu 7 plicuri.
Fiecare plic conține o pulbere care se amestecă cu apă pentru a face un singur shake. 
Veți consuma 7 shake-uri pe zi, pentru fiecare zi de cură, după cum urmează:

Wake-up shake:
Se adaugă 300 ml de apă alături de conținutul unui plic într-un shaker (sau într-un borcan cu capac) și se agită bine. Se va consuma imediat după trezire.
Meal shake: Se adaugă 400 ml de apă alături de conținutul unui plic și se agită bine.
Se va consuma în loc de micul dejun, la jumătate de oră după wake-up shake.
Snack: Se adaugă 300 ml de apă alături de conținutul unui plic și se agită bine.
Se va consuma ca gustare între micul dejun și masa de prânz.
Meal shake: Se adaugă 400 ml de apă alături de conținutul unui plic și se agită bine.
Se va consuma în loc de prânz.
Snack: Se adaugă 300 ml de apă alături de conținutul unui plic și se agită bine.
Se va consuma ca gustare între prânz și cină.
Meal shake: Se adaugă 400 ml de apă alături de conținutul unui plic și se agită bine.
Se va consuma în loc de cină.
Goodnight shake: Se adaugă 300 ml de apă alături de conținutul unui plic și se agită bine.
Se va consuma înainte de culcare.
SFATURI
 • Este indicat ca shake-ul să se consume imediat după preparare. Dacă nu îl puteți consuma imediat sau dacă l-ați uitat și și-a schimbat consistența (s-a îngroșat prea mult), shake-ul este în continuare bun și poate fi consumat precum o bundică, cu lingura;
 • Puteți amesteca Meal Shake-ul cu apă călduță;
 • Pentru a schimba, dacă doriți, gustul Meal Shake-urilor, puteți să le preparați (în plus, față de apă) și cu o cantitate mică de suc proaspăt de fructe;
 • Eliminați riscul de formare a cocoloașelor de pulbere prin amestecarea conținutului plicului într-un shaker sau într-un borcan cu capac închis. Agitați bine, de câteva ori, până la omogenizarea completă;
 • Dacă vă doriți shake-uri cu consistență mai fluidă, le puteți prepara și consuma în două etape. Preparați o jumătate de plic, apoi preparați cealaltă jumătate conform instrucțiunilor de mai sus.
DUPĂ DETOXIFIERE
Este indicat să faceți gradat trecerea de la alimente lichide la alimente solide, după încheierea curei, fiindcă volumul stomacului este scăzut, iar intestinele sunt curățate de biofilm și reziduuri. După detoxifiere intestinele sunt nu numai curate, ci și sensibile și vulnerabile, necesitând timp pentru readaptare. În prima zi după cură consumați doar alimente care se digeră ușor (supe, iaurturi, piureuri de legume fierte, jumătate cantitativ din consumul zilnic cu care v-ați obișnuit). A doua zi consumați alimente moi și fierte (supe, ouă fierte, legume fierte, etc.).

În plus, PENTRU REGLAREA FLOREI INTESTINALE și ÎMBUNĂTĂȚIREA FUNCȚIONALITĂȚII MICROBIOMULUI INTESTINAL, după eliminarea biofilmului: se recomandă administrarea simbioticului Bio Active Acidophilus.
FAPT DIVERS
 • Detoxifierea cu Vitamunda Colon HyperDetox se face cel puțin o dată pe an!
 • Biofilmul este diferit de la om la om. La unii este eliminat întreg sau parțial întreg, la alții puternic fragmentat sau chiar păstos.
 • De regulă, eliminarea completă a biofilmului intestinal și a reziduurilor se produce în aproximativ 3 zile. Cu cât cantitatea de biofilm și reziduuri este mai mare, cu atât eliminarea poate dura și 6 zile după încetarea curei. Senzația de evacuare va fi firească, precum este cea a materiilor fecale. Eliminarea este blândă, fără senzații de durere (în cazuri rare pot să apară crampe intestinale).
 • Eliminarea biofilmului și a reziduurilor nu va impacta negativ microbiomul intestinal, ci chiar din contră. Prezența în sine a biofilmului și a reziduurilor îl afectează negativ. Eliminarea acestora contribuie la refacerea florei intestinale, prin asigurarea unui mediu propice în care bacteriile benefice să se dezvolte cantitativ, calitativ și nu numai. După cura de detoxifiere este indicat să vă administrați zilnic, minim 3 luni, un supliment pe bază de probiotice și prebiotice.
 • Vitamunda Colon HyperDetox este un protocol de detoxifiere 100% natural. Nu conține toxine sau alergeni.
 • În mod normal defecația se va produce de 2-3 ori pe zi, normal, fără efect laxativ. În cazuri rare, la persoane care au foarte mult biofilm și foarte multe reziduuri, ambele mai persistente, defectația va fi mai rară sau se va produce abia după finalul curei, când se va relua alimentația normală. Biofilmul se umflă foarte mult și se desprinde, iar reluarea alimentației îl va ajuta să fie împins către evacuare. Colon HyperDetox, în condiții de folosire adecvată, întotdeauna funcționează, chiar dacă biofilmul și reziddurile sunt evacuate după o zi sau după 6. Continuați cura, eliminarea se va produce. În cazul în care vă constipați puternic, vă simțiți inconfortabil și nu mai aveți răbdare, sau v-ați reluat alimentația normală și tot nu ați eliminat biofilmul intestinal, puteți consuma sulfat de magneziu.
 • Continuați cura chiar dacă începeți să aveți simptome de detoxifiere - așa numitele simptome de sevraj (dureri musculare, dureri de cap, amețeală, etc.). Se fac resimțite, de obicei, în prima zi de detoxifiere. Beți multă apă. Dacă suferiți de probleme foarte grave de sănătate și în timpul curei apar manifestări nedorite și insuportabile, opriți cura, nu vă mai administrați produsul și consultați medicul.
CONTRAINDICAȚII ȘI ATENȚIONĂRI
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente.
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau a terapeutului.
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăptează și de către copiii cu vârsta sub 10 ani.
A nu se utiliza de către persoanele cu ocluzie și atonie intestinală, nici de către cele cu colostomă.
Dacă simptomele existente persistă sau apar altele noi consultați medicul.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Parerile clientilor

Un produs de nota 1000
Am facut cura cu vitamunda colon hyper detox 6 zile, pana la urma, desi imi propusesem sa fac doar 3 zile. De fapt, am facut 3 zile, si la ceva timp am mai facut 3. Am zis sa si slabesc, sa impusc 2 iepuri. Dar constat ca am impuscat vreo 10, nu 2. Nu m-am simtit asa de bine ca acum, in ultimii 10 ani. Nu pot sa spun cum ma simt, sunt plina de energie, nu mai am nevoie de cafea ca inainte. Am gasit in mine vointa sa renunt la tigari, ceea ce inainte imi era imposibil. Nu mai am halena, nu imi mai miroase gura. Nu ma mai balonez ca inainte. Pot sa alerg mai mult dimineata, nu mai sunt lesinata dupa 2 km. Mananc mai mult si ma ingras mai greu. Ma simt ciudat, parca am facut o restartare. La inceput am fost sceptica, am zis ca costa prea mult, ca este o prostie, ca una-ca alta, dar m-am incumetat, si am facut-o doar pt ca am avut foarte mare incredere in Mr. Nick, un influencer de pe forumul medical ROmedic. Am zis ca oricum dau banii pe toate prostiile, pentru sanatate de ce nu as da?! Isi merita toti banii, si chiar si in plus. Am folosit multe produse pentru colon, de la ceaiuri speciale pana la colon help de la zenyth si total cleanse de la secom. Pe degeaba. Ce am eliminat cu vitamunda colonhyperdetox nu am eliminat cu nimic, credeti-ma pe cuvant, spun cu mana pe inima. Numai cine a facut protocolul ca la carte stie ce spun. Am eliminat 4 kg de reziduuri cauciucate. Am slabit 7 kg dupa primele 3 zile si inca 4 dupa celelalte 3. M-am inchinat si la propriu si la figurat. Nici in cele mai urate vise nu am crezut ca am asa ceva in mine. Dupa ce le-am eliminat a trebuit sa aerisesc baia toata ziua, fiindca miroasea a iad, efectiv. Fratilor, eu vorbesc serios, fara pic de gluma. Imi pare rau ca nu pot atasa o poza. Zici ca am eliminat extraterestii din mine. PENTRU TOTI CEILALTI CARE SUNT NEHOTARATI: nu ezitati, functioneaza, dar faceti cura ca la carte, nu aiurea. Si da, costa multi bani, dar asta este. Unele lucruri foarte bune sunt foarte scumpe. Nu stiu ce efecte o sa aveti voi, dar eu am avut mult si bine.
scrisa de ManuelaD. / 14.08.2020 13:20
un produs ca nimeni altul
acest produs parca vine de pe alta lume, pentru ca te ajuta sa elimini din organism niste mizerii venite parca de pe luna. nu am crezut niciodata ca am asa ceva in mine. niste formatiuni negre, pe care nu le-am eliminat nici un colon help, nici nu laxative, nici cu clisme, nici macar cu hidrocolonoterapie. trebuie sa va multumesc pentru informatii, produsul este preyentat asa cum nu este prezentat nicaieri. sincere felicitari medicului care a gandit si structurat informatia, nici nu isi inchipuie cat de mult bine poate sa le faca altora. primul pas sa actionezi este sa afli, sa stii. multumim, remediu.
scrisa de Nuta Gabriel / 30.07.2020 23:23
Un produs excepțional
Eu și soția mea am făcut acest minunat protocol. Diferența pe care Vitamunda colonhyperdetox a adus-o în viața noastră a fost hotărâtoare. Practic, acest protocol ne-a DEBLOCAT organismul. Rezultatele au fost uimitoare și s-au simțit imediat, în sensul că, din momentul eliminării a kilograme întregi de biofilm, după o cură de 6 zile, am început o viață nouă, cu mult mai multă energie, fără hipersensibilități alimentare, fără alergiile chinuitoare pe care le aveam, fără durerile frecvente de cap, fără greutatea pe care o simțeam la propriu în colon, fără crampele pe care le aveam frecvent. Parcă făcusem o curățenie generală în tot corpul, nu numai în intestine. Ceea ce am eliminat noi arăta ca un soi de maț care avea fix forma intestinelor. Avea o consistență oarecum cauciucată, maro închis spre negru, foarte urât mirositoare, mult mai urât mirositoare decât materiile fecale. În fiecare zi am eliminat bucăți foarte lungi, de peste un metru. Așa ceva nu am crezut că poate exista în intestinul unui om, ci doar, eventual, într-un film de groază. Ceea ce mi s-a părut uimitor a fost faptul că am eliminat atâta mizerie într-un timp atât de scurt și fără să simțim vreo durere.
scrisa de N. N / 19.07.2020 21:34
Articolul este extraordinar.
Am uitat sa transmit felcicitari si pentru cel care a scris acest articol, ca si in cazul articolului despre tinctura Albeena de propolis. Mai, se vede treaba ca aveti un apecialist pe acolo, intrucat....asa ceva in Romania? Pe un site romanesc? Nu se gaseste. Nici pe site-urile straine nu gasesti ceva atat de frumos documentat, construit, te imbogatesti pur si simplu dupa ce citesti asa ceva. Oare oamenii realizeaza ce sansa au sa dea de aceste informatii? Eu zic ca nu toti, doar cei ce au ochii deschisi. Am observat in general ca majoritatea oamenilor se uita la tine ca si cum ai vorbi in chineza cand le spui de curatare intestinala, placa mucoida. Deci e greu cu oamenii. Ideea este ca e mare lucru ca avem parte de astfel de informatii pe un site romanesc. FELICITARI! La mai multe, sa stiti ca exista si oameni care sunt flamanzi dupa astfel de informatii salvatoare, si mare bine le faceti!
scrisa de Ioana / 10.07.2020 12:19
MUST DO! Produs unic, exceptional, testat personal.
Am aflat de acest produs anul trecut in august. Atunci nu se mai gasea pe stoc nicaieri in tara asa ca nu am mai asteptat si am comandat pentru primele 3 zile din Olanda direct. Eu ma aflu intr-un proces foarte profund de detoxifiere, si, mai bine zis...dezinfectie, cum obisnuiesc eu sa spun, pentru ca sufar de boala lyme pe sistemul nervos. Nici o terapie nu imi functiona, intrucat atacul asupra acestei infectii cronice imi dadea stari groaznice de rau. Nu intelegeam DE CE ma chinui in halul asta, ani de zile am ramas blocata la aceasta etapa, nestiind ce altceva sa mai fac, desi aveam si cunostintele si uneltele de a trata aceasta infectie ordinara, cu care ma lupt de multi ani. Apoi, am avut sansa sa aflu...tot singura, nu cu ajutorul vreunui medic sau specialist..din ala care se face ca le stie pe toate si iti ia si multi bani ăe consultatii, promitand ca diploma lui de 5 ani obtinuta cu truda in California....inseamna ca e atotstiutor in ale detoxului si medicinii functionale... de conceptul de PLACA MUCOIDA, si BIOFILM INTESTINAL. Am citit Colon Health a lui Norman Walker si Ghidul de curatare intestinala a lui Bernard Jenkins. CArtile acestea m-au salvat, pentru ca am inteles ca fara curatarea acestei placi mucoide corpul ramane blocat, si orice efort de detox, de deparazitare...poate fi in van, intrucat in cazuri de boala cronica, de cele mai multe ori, un bolnav va acumula o placa mucoida consistenta, plina de putrefactii, infectii, metale grele, excretii ale bacteriilor...in fine, in atatia ani va dati seama ce s-ar putea acumula acolo. Ei aceasta pojghita groasa sufoca efectiv intestinele. Am comandat asadar protocolul. Eu fiind un caz foarte delicat...nu pot sa spun ca mi-a fost usor, mai ales prima zi, dar l-am tinut la la carte primele 3 zile. Si am eliminat MONSTRI. Deci pozele de pe net sunt nimic pe langa ce am eliminat eu. Ideea este ca dupa eliminarea acestei placi si a biofilmului aferent, corpul a reusit sa accepte deparazitarea, am inceput atacul asupra spirochetelor, si in scurt timp, am obtinut si o reducere a simptomelor cu 40%. Deci sunt pe drumul cel bun. Am mai facut 3 zile ca sa fiu sigura ca am facut o curatare profunda. Pentru mine acest protocol..Vitamunda a fost SALVATOR. Nu stiu ce ma faceam daca nu dadeam de el. Recomand acest protocol INDIFERENT de situatia de boala in care va aflati. Este primul lucru pe care trebuie sa il faca oricine inainte de a incepe orice tratament de vindecare. Mi-ar fi placut sa il fi inventat eu.
scrisa de Ioana / 10.07.2020 12:09
Super produs, super informatii, super prezentare.
scrisa de Nina / 29.06.2020 01:31
Un produs care isi merita toti banii, pana la ultimul leu
Am descoperit accidental magazinul dv., pe google. Cautam ceva pentru detox intestinal, si asa am gasit Vitamunda Colon hyperdetox, pe care l-m consumat si eu, 3 zile. Acum un an, l-am comandat din alta parte. Produsul este extraordinar, nu am cuvinte, am eliminat dupa a 3-a zi niste monstruozitati de reziduri care nu credeam ca pot exista intr-un om. Am scapat de starile depresive, de alergiile alimentare si de durerile de cap zilnice. Am mai multa energie si o stare de bine. Din pacate, de pe site-ul de pe care l-am comandat eu, produsul era prezentat intr-o maniera deplorabila. Prezentarea voastra este de lux, am citit-o cap coada si am aflat niste lucruri pe care niciun medic nu mi le-a spus. Mai bine de atât nici ca se putea. Daca as fi avut aceste informatii de la bun inceput, as fi facut cura si mai bine, as fi urmat-o intocmai si as fi fost si mai constient de cat de importanta este sanatatea intestinelor. Sunteti niste profesionisti, va felicit, tineti-o tot asa. P mine personal prezentarea buna a produsului ma face sa cumpar. Informatia imi da puterea sa ma incred. Pe viitor de la dv. o sa comand. P.S. o mica sugestie: poate puteti cumva sa faceti pe site o sectiune in care cineva, o persoana foarte bine pregatita, sa ne asiste. Eu spre exemplu as vrea sa iau un produs dar nu stiu daca il pot combina cu altul sau daca este contraindicat. sau daca as dori ceva pentru gatrita, mi-ar placea ca un consultant de-al dv. sa ma sfatuiasca ce si cum. faceti ceva, un chat, un forum, o sectiune unde se pot pune intrebari s se pot da ulterior raspunsuri, nu stiu. La cat de bine faceti prezentarile produselor, sunt convins ca stiti sa faceti si ceea ce v-am sugerat eu, pentru ca ne-ar ajuta mult, pe noi, clientii. Sa nu va suparati pentru sugestie. Ramaneti cu bine!
scrisa de Marian Pascu / 06.06.2020 23:37

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

77.78 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

86.01 lei
Pastura
100gr ALBEENA

39.50 lei
Colon HyperDetox de la VITAMUNDA are un gramaj de 7pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 237.00 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Circulator si contine complex multienzimaticpulbere din fibre din scoarta de palmier de ulei, pulbere din proteina de mazare, fos, inulina, pulbere de bame, pulbere de orez rosu, pulbere din fructe de mango, pulbere de vanilie, extract de stevia, pulbere de morcov, pulbere de fructul pasiunii, pulbere de chlorella pyrenoidosa, pulbere de omega 3, pulbere din grau incoltit, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Colon HyperDetox 7pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAMUNDA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre complex multienzimatic:

Nu am gasit vreun articol relevant.