Complex cardiolic pentru inima 60cps VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: gelule, 60 buc
Pret vechi: 85.69 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
80.55 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este compus din 4 elemente esentiale, fiecare contribuind la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului sanguin. Fiecare capsula Cardiolic contine in cantitati mari Omega3, Coenzima Q10, extract de usturoi fara miros si L-Carnitina.
Omega 3 – un antioxidant puternic. Cercetatorii au demonstrat ca grasimile Omega-3 din suplimente de ulei de peste scad in mod eficient nivelurile de molecule de adeziune care circula in vasele de sange astfel reducand riscul de ateroscleroza si contracarand actiunea pro-carcinogenica.
Coenzima Q10 – vitala pentru inima. Coenzima Q10 naturala este extrasa din drojdie fermentata. Pe masura ce imbatranim productia naturala a coenzimei Q10 scade din ce in ce mai mult, mai ales la nivelul inimii. CoQ10 ajuta si protejeaza inima in multe moduri, inclusiv participand la reducerea tensiunii arteriale inalte si prevenirea oxidarii colesterolului LDL. Eficacitatea si siguranta CoQ10 in tratamentul insuficientei cardiace congestive a fost bine stabilita prin numeroase studii. Un studiu recent a constatat, de asemenea, ca aceasta coenzima poate mari sansele de supravietuire dupa un stop cardiac si preveni alte atacuri ulterioare.
Extract de usturoi – mentine o inima sanatoasa. Un nou studiu din China, Universitatea de Medicina din Taiwan, a constatat ca uleiul de usturoi previne cardiomiopatia, cel mai frecvent tip de bola cardiaca responsabila pentru decesele legate de diabetul zaharat, si poate ajuta la prevenirea bolilor de inima chiar nepermtand formarea acestora niciodata.
L-Carnitina – un ajutor in sanatatea cardiaca si recuperarea dupa efort. Aceasta ajuta la imbunatatirea utilizarii oxigenului la pacientii bolnavi de inima si imbunatateste performantele atletice si rezistenta. Poate proteja impotriva bolii Alzheimer, sau incetini evolutia acesteia. Efectul L-Carnitinei este simtit la pacientii bolnavi de inima care fac exerctii fizice si sufera de dureri la nivelul pieptului.

INGREDIENTE ACTIVE PENTRU O CAPSULA:
Ulei de peste 800mg
din care -DHA 167mg
                -EPA  333mg
Coenzima Q10 60mg
L-carnitina 20mg
Ulei de usturoi (Allium sativum)   2mg

Ingrediente: ulei de peste, gelatina, ulei de soia (emulgator), glicerina, coenzima Q10, apa, L-carnitina, ulei de usturoi (Allium sativum).

Doza zilnica recomandata: o capsula in timpul mesei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ulei de peste800.00mg
Coenzima Q1060.00mg
L-carnitina20.00mg
Usturoi2.00mg

Alte produse similare

Omega 3 pentru… VITAKING
Omega 3 pentru…
VITAKING
Omega 3 forte VITAKING
Omega 3 forte
VITAKING
Prostate optimizer JARROW FORMULAS
Prostate optimizer
JARROW FORMULAS
Omega 3 + vitamina… ROTTA NATURA
Omega 3 + vitamina…
ROTTA NATURA
Omega 3 + vitamina… ROTTA NATURA
Omega 3 + vitamina…
ROTTA NATURA
Omega 3 + vitamina… ROTTA NATURA
Omega 3 + vitamina…
ROTTA NATURA
Omega 3-6-9 ROTTA NATURA
Omega 3-6-9
ROTTA NATURA
Omega mix + vitamina… ROTTA NATURA
Omega mix + vitamina…
ROTTA NATURA
Omega 3-6-9 + coenzima… ROTTA NATURA
Omega 3-6-9 + coenzima…
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

L-arginina 1000 mg premium
60cps COSMOPHARM PREMIUM

88.49 lei
Liv.52 DS
60tbl HIMALAYA

81.62 lei
Lipotropic 1000 plus
100cps SOLARAY

112.14 lei
Complex cardiolic pentru inima de la VITAKING are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 85.69 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Antioxidanti si contine ulei de pestecoenzima q10, l-carnitina, usturoi, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Complex cardiolic pentru inima 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.