Fitodiab 60cpr HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret magazine: 13.94 lei
Pret remediu.ro:
12.12 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Compozitie: 1 comprimat contine 100 mg pulbere din fructe de afin (Myrtilli fructus), 75 mg pulbere din frunze de dud alb (Mori alba folium), 50 mg pulbere din teci de fasole fara seminte (Phaseoli fructus sine seminibus), 25 mg pulbere din frunze de mesteacan (Betulae folium) si excipienti (lactoza, amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, hidroxipropilmetilceluloza, stearat de magneziu, talc) pana la 450 mg.

Recomandari: Produsul are actiune hipoglicemianta, hipolipemianta, antioxidanta. Poate fi folosit ca adjuvant in diabet zaharat de tip II (noninsulino-dependent) cu sau fara exces ponderal. Prin actiunea sa preponderent periferica, produsul poate fi asociat insulinoterapiei in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducand o mai buna echilibrare a bolii, fara ca insulinoterapia sa fie intrerupta.

Precautii: utilizarea produsului in asociere cu medicatia antidiabetica conventionala impune un control medical si de laborator periodic. Produsul este bine tolerat, dar la bolnavii cu ulcer gastric sau duodenal, pentru a evita eventualele iritatii gastro-duodenale, comprimatele se vor administra in timpul mesei.

Mod de administrare:
Dependent de tipul bolii si de nivelul glicemiei, doza utilizata variaza intre 2-6 comprimate/zi si anume:
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins intre 120-150 mg/dl, 2 comprimate/zi la fiecare masa principala;
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei cuprins intre 150-200 mg/dl, 4 comprimate/zi, cate una la fiecare din cele trei mese principale si una la gustarea de la ora 11;
- la bolnavii cu diabet zaharat de tip II, cu nivelul glicemiei mai mare de 200 mg/dl, 6 comprimate/zi, cate una la cele trei mese principale si la cele trei gustari.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Afin100.00mg
Dud75.00mg
Fasole50.00mg
Mesteacan25.00mg

Alte produse similare

Tinctura de afin HOFIGAL
Tinctura de afin
HOFIGAL
Vedisan HOFIGAL
Vedisan
HOFIGAL
Gemoderivat din… HOFIGAL
Gemoderivat din…
HOFIGAL
Ceai din frunze… HOFIGAL
Ceai din frunze…
HOFIGAL
Complet antioxidant… HOFIGAL
Complet antioxidant…
HOFIGAL
Gel pentru picioare… HOFIGAL
Gel pentru picioare…
HOFIGAL
Ceai de afin DACIA PLANT
Ceai de afin
DACIA PLANT
Tinctura de afin DACIA PLANT
Tinctura de afin
DACIA PLANT
Coenzima Q10 forte DACIA PLANT
Coenzima Q10 forte
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
90cps PROVITA

85.05 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Pferdebalsam cu chili (ardei iute)
500ml BOTANIS

28.85 lei
Fitodiab de la HOFIGAL are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.12 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Digestie si contine afindud, fasole, mesteacan, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fitodiab 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.