Gel coupeliac 20ml ZDROVIT

Producator: ZDROVIT
Brand: ZDROVIT
Forma prezentare: crema, 20 ml
Pret magazine: 85.4 lei
Pret remediu.ro:
74.26 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Produs dermatocosmetic special conceput pentru pielea sensibila si congestionata. Recomandat in cuperoza in asociere cu tratamentul medicamentos.

Galbenelele au efect antimicotic, sudorific, sedativ, antiinflamator, limfatic, astringent, antimicrobian. Galbenelele promoveaza regenerarea si restructurarea tisulara, favorizand cicatrizarea optima.

Uleiul din samburi de piersica are o putere de hidratare mai mare ca uleiul de caise si proprietati regenerative si restructurante ale pielei avand o valoare anti-ageing deosebita.

Uleiul de floarea-soarelui contine vitaminele E si K (contine cea mai mare concentratie de vitamina E dintre toate uleiurile vegetale).


Ingrediente: aqua, glycerin, octyldodecanol, neopentyl glycol diethylhexanoate, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, glyceryl stearate citrate, methylpropanediol, dipropylene glycol, alcohol, sucrose stearate, Calendula officinalis flower extractum (Galbenele) Boswellia serrata gum, Porphyridium cruentum culture conditionned media, butylene glycol, acetyl tetrapeptide-33, caprylyl glycol, Echium plantagineum seed oil, Prunus persica kernel oil (Ulei din samburi de piersica), hydrogenated vegetable oil, Helianthus annuus seed oil unsaponifiables (extract din seminte de floarea-soarelui), Cardiospermum halicacabum flower/leaf/vine extract,

Nu contine conservanti, ulei de parafina si silicon, coloranti sau parfum.

Mod de aplicare: se aplica uniform dimineata si seara, dupa demachiere, pe zonele congestionate ale pielii. Se aplica de mai multe ori pe zi sau asa cum este recomandat, pe zonele afectate, mai ales cele cu piele foarte iritata.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Galbenele

Alte produse similare

Ceai de galbenele DACIA PLANT
Ceai de galbenele
DACIA PLANT
Tinctura de galbenele DACIA PLANT
Tinctura de galbenele
DACIA PLANT
Gastrocalm DACIA PLANT
Gastrocalm
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ulei de catina… FARES
Ulei de catina…
FARES
Crema de catina… FARES
Crema de catina…
FARES
Ceai pentru stomac… FARES
Ceai pentru stomac…
FARES
Ceai pentru prostata… FARES
Ceai pentru prostata…
FARES
Ceai pentru prostata… FARES
Ceai pentru prostata…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei CBD 20%, spectru complet
10ml NUTRIFIC HEMP

190.00 lei
Unguent cu ichtiol
20ml TIS

11.45 lei
Solutie pentru puncte negre m001
30ml FAVISAN

10.53 lei
Gel coupeliac de la ZDROVIT are un gramaj de 20ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 74.26 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ten sensibil si contine galbenele. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gel coupeliac 20ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZDROVIT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.