Helicostop d91 63cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 63 buc
Pret vechi: 44.67 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
40.65 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

63 capsule a 490 mg
Inhiba dezvoltarea Helicobacter pylori de la nivel gastroduodenal.

INGREDIENTE/CAPSULA:
-extract uscat din rizomi de Hydrastis canadensis standardizat in min. 10% sulfat de berberina 392 mg
-muguri de plop (Populi gemma)
-extract uscat din rasina de Mastic (Pistacia lentiscus) 34,3 mg
-lichen de piatra (Lichen Islandicus)
-ulei esential de cuisoare (Caryophylli floris aetheroleum).
Învelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.
Hydrastis canadensis este o planta folosita traditional in America de Nord pentru eliminarea microorganismelor potential patogene din tractul digestiv, si pentru calmarea iritatiilor cauzate de prezenta acestora. Are actiune asupra Helicobacter pylori, bacterie ce cauzeaza iritatie si disconfort la nivelul mucoaselor gastrice si duodenale.
Mugurii de plop sunt numiti si propolisul vegetal. Prin analize chimice de specialitate s-a aratat ca exista 5 substante prezente in acelasi timp in propolis ca si in mugurii de plop dintre care 3 au proprietati de reducere a numarului microorganismelor potential patogene, inclusiv a bacteriei Helicobacter pylori. Mugurii de plop mai contin si derivati ai saligenolului care ii confera proprietati de calmare a iritatiilor mucoasei gastrice si de reducere a senzatiei de disconfort la acest nivel.
Rasina de mastic provine de la o specie de arbore de fistic (Pistacia lentiscus) originar din insula greceasca Chios, unde a fost folosit traditional pentru mentinerea sanatatii tubului digestiv.
Studiile clinice si de laborator arata ca rasina de mastic este eficienta in eliminarea bacteriei Helicobacter pylori si pentru protectia mucoasei gastrice.
Lichenul de piatra, cunosut si sub denumirea de muschi de Islanda are o rezistenta crescuta la conditiile climatice foarte aspre in care traieste. Contine principii active precum acidul usnic, care contribuie la inhibarea dezvoltarii bacteriilor. Studiile in vitro au aratat ca acidul usnic are si un efect de calmare a iritatiilor. Lichenul de piatra mai are in compozitia sa si polizaharide cu efect imunostimulator. Datorita cantitatii mari de mucilagii, care formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, este util pentru calmarea iritatiilor tubului digestiv ajutand astfel la inlaturarea disconfortului gastric.
Uleiul esential de cuisoare a demonstrat actiune de inhibare a dezvoltarii Helicobacter pylori. În plus are efect de reducere a senzatiei de disconfort la nivelul mucoasei gastrice.

BENEFICII ALE UTILIZARII:
-contribuie la eliminarea microorganismului Helicobacter pylori
-contribuie la calmarea iritatiilor mucoasei gastrice
-ajuta la reducerea disconfortului gastric cauzat de prezenta Helicobacter pylori.

ATENÅ¢IONARI:
Nu se recomanda copiilor sub 14 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINA ÅžI ALAPTARE:
Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ÅžI INTERACÅ¢IUNI:
Acest produs se administreaza la o ora fata de medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:
2 capsule de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa.
Durata unei cure este de 6 saptamani.

ASOCIERI RECOMANDATE:
Pentru optimizarea functionarii si mentinerea integritatii mucoasei gastrice, si pentru reducerea secretiei gastrice acide, recomandam administrarea simultana a capsulelor Stomac Sanatos-D49 si a Uleiului de catina cu sunatoare si galbenele-F158, timp de 6 saptamani. Pe tot parcursul curei puteti asocia ceaiul Gastric-D40/D62, sau ceaiul U-pentru stomac (reteta farm. Farago)-D42.

SFATURI PRACTICE DE DIETA ÅžI STIL DE VIAÅ¢A:
Pe durata curei va sfatuim sa evitati alimentele care produc hiperaciditate cum sunt: carnea grasa, mezelurile, branzeturile fermentate, iaurtul, kefirul, afumaturile, conservele, prajelile, grasimea animala, dulciurile concentrate (ciocolata, dulceturi), produsele de patiserie, zarzavaturile crude, fibroase sau cu celuloza dura (castraveti, ridichi, gulii, sfecla, fasole uscata, mazare uscata, vinete, rosii), legume si condimente picante (ceapa, usturoi, ardei iute, piper, hrean, mustar), fructele crude, bauturile prea reci sau fierbinti, otetul, muraturile, alcoolul, ceaiul negru, ceaiul verde, cafeaua.
În schimb, este foarte bine sa consumati alimente alcaline care neutralizeaza excesul de acid din stomac: lapte (are efect de pansament gastric), legume si zarzavaturi (bine fierte), unt, uleiuri presate la rece, carne slaba fiarta, oua fierte, fulgi de ovaz, paste fainoase, paine prajita, banane, avocado, sucuri proaspete de morcovi, cartofi, varza, ceaiuri din plante medicinale cu efect protector gastric (de galbenele, musetel, sunatoare, tei, etc).
Alimentele trebuie administrate in portii mici si repetate (5-6 mese/zi), la ore fixe, intr-o stare de relaxare, mestecand bine hrana.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Hydrastis392.00mg
Plop
Mastic34.00mg
Lichen de piatra
Cuisoare

Alte produse similare

Vermicin d67 FARES
Vermicin d67
FARES
Psoristop PARAPHARM
Psoristop
PARAPHARM
Prost-eze, suport… ADAMS SUPPLEMENTS
Prost-eze, suport…
ADAMS SUPPLEMENTS
Prosta repair plus SPRINT PHARMA
Prosta repair plus
SPRINT PHARMA
Tinctura celuline SUBLIMA
Tinctura celuline
SUBLIMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Helicostop d91 de la FARES are un gramaj de 63cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 44.67 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine hydrastisplop, mastic, lichen de piatra, cuisoare, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Helicostop d91 63cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre hydrastis:

Nu am gasit vreun articol relevant.