Hepatic stem 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 60.31 lei
Pret remediu.ro:
52.44 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Stimuleaza regenerarea celulara a ficatului, stimuleaza sistemul imunitar, drenor hepato-biliar, antiviral, tonic hepatic.

Hepatic Stem asociaza Alga AFA cu extractul de Armurariu si extractul de Ganoderma, precum si cu Ciocoare, Anghinare, Spirulina si Chlorella.
Aceasta formula complexa si completa stimuleaza regenerarea celulelor hepatice, impiedicand fibrozarea ficatului. În plus, Hepatic STEM stimuleaza capacitatea naturala a organismului de a lupta cu virusii hepatici.

Contribuie la:
- stimularea productiei de Celule Stem adulte;
- stimularea productiei de Celule Stem din maduva osoasa, in timp ce polizaharidele din compozitie determina migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulara a ficatului;
- scaderea nivelului transaminazelor;
- intarirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice;
- fortifcarea si modularea sistemului imunitar;
- stimularea producerii de interferon;
- stimularea activitatii macrofagelor, a celulelor T si NK, care au rolul de a identifica si elimina celulele canceroase si a factorului de necroza tumorala
- drenarea hepato-biliara;
- protejarea capacitatii ficatului in afectiunile generate de virusuri, toxine, consumul excesiv de alcool;
- mentinerea structurii normale a ficatului, prevenind aparitia proceselor de fibrozare.

Extractul de Armuraiu este considerat in momentul de fata cel mai eficient extract din plante pentru regenerarea ficatului si protejarea acestuia de actiunea infectiilor virale, alcoolice sau de alta natura. Actiunea sa se datoreaza unui complex de flavonoide, substante naturale cu efecte terapeutice demonstrate in cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C, etc.), precum si in cazul cirozei hepatice.

Alga AFA, stimuland productia de Celule Stem, este un real ajutor bolnavilor care sufera de diverse forme de hepatite sau ciroze.

În cadrul testului AMES (cel care masoara potentialul mutagen al compusilor chimici) s-a demonstrat ca Alga AFA are rol protector, prevenind mutatiile. În plus Alga AFA stimuleaza productia de enzime digestive, ajutand in acest mod atat functiile stomacului, cat si pancreasului si, mai ales, ficatului.

Alga AFA, originara din lacul Klamath, SUA, contine una din cele mai echilibrate si complexe formule de nutrienti: 12 vitamine, 27 de minerale naturale esentiale si 11 pigmenti naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor si coenzimelor. Pigmentii verzi si albastri existenti in Alga AFA sunt cei care stimuleaza productia de Celule Stem, acestea avand proprietatea de a se auto-multiplica si crea orice tesut sau organ din corpul uman.

Cicoarea ajuta in afectiunile hepato-biliare. Datorita principiilor amare pe care le contine, cicoarea stimuleaza secretia de bila si functiile hepatice, de aceea este
benefica in caz de hepatita, dischinezie biliara sau colici biliari.

Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, precum si la protejarea si regenerarea acestuia, fiind totodata un remediu eficient in afectiunile hepatice. Ajuta la ameliorarea durerilor in abdomen, estompeaza starile de greata, ajuta ficatul sa revina la volumul normal, creste rezistenta la efort.

Spirulina protejeaza ficatul si previne deteriorarea acestuia determinata de toxina denumita carbon tetraclorid. Spirulina este un puternic antioxidant, ajutand la eliminarea metalelor grele. În plus, ajuta la combaterea celulelor cancerigene si la regenerarea ficatului. Chlorella, datorita clorofilei si numerosilor nutrienti, are un spectru mare de actiune. Prin actiunea sa puternic detoxifianta, ajuta la eliminarea toxinelor din ficat si determina stimularea functiei hepatice. Studiile au demonstrat ca actioneaza eficient impotriva uraniului, mercurului, plumbului.

Adjuvant in:
- hepatita virala A,
- hepatita virala B,
- hepatita virala C,
- hepatita alcoolica,
- steatoza hepatica,
- hepatite evolutive in general.

Compozitie per 1 capsula:
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae)...87 mg;
Ganoderma  (Ganoderma lucidum) extract 6:1...87 mg;
Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1...87 mg;
Anghinare  (Cynara scolymus)...26 mg;
Cicoare  (Cichorium intybus) ...26 mg;
Spirulina  (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine...17 mg;
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine...17 mg.

Administrare:
adulti 1 capsula de 3 ori pe zi;
copii 1 capsula de 2 ori pe zi.

Precautii: A se administra cu prudenta copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Contraindicatii: Edeme cardio-renale, ciroza hepatica decompensata, colestaza. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicatie antihipertensiva, diuretice.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Alga afa87.00mg
Ganoderma87.00mg
Armurariu87.00mg
Anghinare26.00mg
Cicoare26.00mg
Spirulina17.00mg
Chlorella17.00mg

Alte produse similare

Prostato stem HERBAGETICA
Prostato stem
HERBAGETICA
Articular stem HERBAGETICA
Articular stem
HERBAGETICA
Articular stem HERBAGETICA
Articular stem
HERBAGETICA
Afa stem HERBAGETICA
Afa stem
HERBAGETICA
Memory stem HERBAGETICA
Memory stem
HERBAGETICA
Prostato stem HERBAGETICA
Prostato stem
HERBAGETICA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

98.58 lei
Spirulina si catina
60cpr DACIA PLANT

30.89 lei
L-arginina 1000 mg
30cps COSMOPHARM

47.68 lei
Hepatic stem de la HERBAGETICA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 52.44 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine alga afaganoderma, armurariu, anghinare, cicoare, spirulina, chlorella, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Hepatic stem 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre alga afa: