Lipozomal Curcumin 95% 60cps HYPERNATURA

Producator: LIPOCELLTECH™
Brand: HYPERNATURA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 234.04 lei
- 3%
Pret remediu.ro:
227.02 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Formulă lipozomală originală LipoCellTech™, obținută printr-un proces patentat de alcătuire naturală a lipozomilor. Tehnologia LipoCellTech™ a fost dezvoltată, perfecționată și implementată în decursul a peste 10 ani de studii și cercetări de laborator și se remarcă prin procesul unic, complet natural, de obținere a lipozomilor fără utilizarea temperaturilor mari, a presiunilor înalte, fără adăugarea de solvenți, conservanți, arome sau alte ingrediente inactive. Metoda naturală permite obținerea unor lipozomi cu stabilitate înaltă, cu o dimensiune optimă a particulelor lipozomale, care variază între 60 și 172 nm, conferindu-le astfel absorbția celulară maximă.

Curcumina este principalul component responsabil pentru proprietățile terapeutice atribuite turmericului, o plantă medicinală străveche, denumită și aurul zeilor, ale cărei utilizări în medicina tradițională Ayurveda depășește 3000 de ani.

Forma lipozomală pură a extractului standardizat de Curcuma longa asigură până la 99% absorbție direct în celulele organismului, facilitând impactul terapeutic maxim.

Lipozomal Curcumin 95% contribuie la:

 • inhibarea activității celulelor canceroase;
 • combaterea stărilor inflamatorii din organism;
 • prevenirea și combaterea tulburărilor neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson);
 • stimularea și modularea activității imunitare;
 • menținerea diviziunii celulare normale;
 • diminuarea riscului de stres oxidativ și reducerea numărului de radicali liberi;
 • inhibarea capacității de replicare virală și bacteriană;
 • suprimarea evoluției virale și infecțioase;
 • susținerea integrității ADN-ului și ARN-ului;
 • prevenirea și combaterea bolilor artritice;
 • reducerea inflamațiilor intesinale;
 • îmbunătățirea și susținerea funcțiilor hepato-biliare;
 • îmbunătățirea și susținerea funcțiilor digestive;
 • eliminarea grăsimilor și reglarea metabolismului;
 • reducerea efectelor diabetului zaharat asupra organismului;
 • inhibarea formării și propagării radicalilor liberi;
 • reducerea stărilor depresive și îmbunătățirea memoriei;
 • protejarea celulelor sănătoase de efectele chimio și radioterapiei;
 • susținerea proceselor naturale de vindecare ale organismului;
 • chelarea metalelor grele și prevenirea neurotoxicității.

LipoCellTech™

Vitamine minerale, extracte naturale în formă de pudră lipozomală pură

Absorbția suplimentelor lipozomale este de 20 de ori mai mare decât în cazul suplimentelor clasice. Tehnologia brevetată LipoCellTech™, Marea Britanie, distribuită exclusiv în România sub brandul Hypernatura®, permite obținerea unei forme unice, naturale, de lipozomi, fără utilizarea temperaturilor și a presiunilor înalte, fără solvenți sau adăugare de alcool, arome sau alte ingrediente inactive.

Cele mai cunoscute metode de producere a suplimentelor lipozomale utilizează temperaturi și presiuni înalte, sau substanțe chimce. Din cauza acestui motiv ingredientele active nu rămân intacte.

Tehnologia de încapsulare lipozomală LipoCellTech™ permite obținerea lipozomilor printr-o metodă naturală și unică în lume.

 • Moleculele lipozomale au stabilitate și biodisponibilitate ridicate;
 • Nu necesită adăugarea alcoolului și a substanțelor chimice pentru conservare;
 • Metoda unică, brevetată în SUA, nu necesită utilizarea temperaturilor înalte și a presiunilor ridicate;
 • Capsulele sunt condiționate în flacon de sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului și nu influențează proprietățile acestuia);
 • Gustul este neutru, fără arome adăugate, iar capsulele sunt foarte ușor de administrat.

Majoritatea suplimentelor sub formă de comprimate, capsule sau pudră, sunt foarte puțin absorbite de către corp. Ele sunt distruse în mediul intestinal înainte de a ajunge la destinație.

Prin învelișul fosfolipidic, vitaminele și mineralele lipozomale sunt protejate pe măsură ce înaintează prin stomac și intesitne. Microsfera lipozomală, alături de nutrienții pe care îi poartă în interiorul ei, ajunge intactă în fluxul sanguin, după care este absorbită direct în celulă.

Tehnologia brevetată copiază modul în care organismul obține natural propriile structuri lipozomale. Astfel corpul va recunoaște moleculele lipozomale ca fiind ale sale, asigurând un grad de absorbție ce depășește 95%. După livrarea ingredientelor active către celule, învelișul fosfolipidic din care este compus lipozomul se contopește cu peretele celular, fortificându-l și regenerându-l.

Procesul patentat de obținere naturală a lipozomilor a luat naștere dintr-un studiu atent al structurilor lipidice și dezvoltarea, în parcursul mai multor ani, de diferite metode de înfășurare a lipidelor în jurul unor enzime și molecule, astfel încât aceastea să poată fi studiate în mediul lor natural cu scopul obținerii de rezultate exacte.

Produsele lipozomale inovatoare ale LipoCellTech™ se remarcă prin compoziția lor pură. Metoda de producție asigură prezența ingredientelor pure, active și lipsa agenților de încărcare, antiaglomeranților sau a conservanților.

În parcursul întregului proces brevetat de producție se folosesc doar ingrediente selecționate pentru puritatea lor. Unitatea de producție este certificată GMP și respectă proceduri stricte de calitate. Fiecare etapă a procesului de fabricație este atent documentată și testată. Curățarea utilajelor de producție LipoCellTech™ este făcută exclusiv cu agenți de curățare organici.

Din păcate termenul lipozomal nu este protejat prin lege, astfel există și produse vândute ca fiind lipozomale dar formulele rezultate, de cele mai multe ori, nu prezintă stabilitate în tractul digestiv. Majoritatea formelor „liposolubile” se distrug rapid în procesul de digestie înainte de a avea loc absorbția lor, eliberând substanțele nutritive în intestinul subțire, de unde pot fi eliminate cu ușurință din corp și astfel nu există practic o diferență față de forma clasică. De asemenea, în cazul extractului standardizat de curcuma longa este deosebit de important procentul de curcuminoide din extract. Acesta determină gradul terapeutic al extractului.

La nivel mondial, există peste 1000 de studii publicate, făcute pe animale și oameni, atât in vivo, cât și in vitro, în care au fost examinate efectele curcuminei asupra diferitelor boli. Studiile includ cercetări clinice generale și epidemiologice pe o mare varietate de afecțiuni, inclusiv boala Alzheimer.

Inflamațiile au un rol major în instalarea bolilor cronice. Administrarea de Lipozomal Curcumin este recomandată atât pentru prevenția, cât și în timpul tratamentelor afecțiunilor neurodegenerative, cardiovasculare, pulmonare, metabolice, autoimune și neoplazice. Este, de asemenea, deosebit de recomandată persoanelor aflate în timpul perioadelor de radio sau chimioterapie, deoarece sensibilizează celulele canceroase și ajută la combaterea efectelor secundare ale acestor terapii.

Multe publicații științifice și medicale, precum aceasta: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5573051/, atestă efectele terapeutice antitumorale ale curcuminoidelor administrate lipozomal în cancerul pulmonar, cervical, de prostată, mamar, osos și hepatic. Tehnologia de livrare lipozomală direct în celulele organismului este dovedită că intensifică activitatea antitumorală și farmacologică a extractului de Curcuma longa.

Alte studii medicale despre activitatea terapeutică a curcuminei: Adenocarcinom ductal pancreatic, Obezitate, Colită ulcerativă, Boala inflamatorie intestinală și boala Crohn.

Studii medicale despre activitatea antivirală a curcuminei împotriva mai multor tipuri de virusuri precum CHIKV, DENV, HBV, HCV, HIV, HPV, HSV, IAV, JEV, MNV, RSV, RVFV, ZIKV și activitatea antibacteriană asupra Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Streptococcus mutans, Streptococcus pyogenes, Bacillus subtilis, Bacillus cereus, Listeria innocua, Escherichia coli, Salmonella enteritica, Helicobacter pylori, Pseudomonas aeruginosa, sunt publicate aici: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6509173/ și https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4022204/.

De ce Lipozomal Curcumin 95% Hypernatura®
 • Lipozomii sunt microsfere cu înveliș fosfolipidic identic cu cel al membranei celulare;
 • Tehnologie brevetată de obținere naturală a lipozomilor, fără aditivi chimici, solvenți organici, temperaturi ridicate sau presiuni înalte;
 • Stabilitatea mare a lipozomilor nu permite pierderea sau distrugerea substanței active pe tractul digestiv;
 • Dimensiunea maximă a lipozomilor purtători este de 172 nm;
 • Fosfolipidele sunt extrase doar din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identitate protejată non-GMO;
 • Nu conține alergeni (soia) sau conservanți (alcool, sorbat de potasiu);
 • Absorbția și biodisponibilitatea nutrienților este maximă;
 • Lipozomii constituie unica formă sub care curcumina este eliberată direct în celule;
 • Lipozomal Curcumin 95% Hypernatura® poate fi utilizat zilnic în tratamentul inflamației cronice și al durerii;
 • Lipozomii cedează extractul standardizat cu 95% curcuminoide direct în celule;
 • Fosfolipidele de înaltă puritate hrănesc și regenerează peretele celular;
 • Nu necesită doze mari pentru instalarea efectelor.

Extractul standardizat de Curcuma longa este un supliment cu eficiență dovedită, dar are dezavantajul unei solubilităti reduse, biodisponibilități scăzute, a unui metabolism rapid cu eliminare sistemică majoră. Prin încapsularea curcuminului în micrososfere lipozomale se îmbunătațește profilul de biodistribuție, crește indicele terapeutic și se elimină riscul toxicității. Avantaje similiare pot fi descrise și pentru vitamine sau minerale captate în structuri lipozomale.

Administrare Lipozomal Curcumin 95% Hypernatura®:

1 capsulă de 2 ori pe zi, sau așa cum recomandă specialistul.

Pentru un efect sinergic cu rol antitumoral și antiinflamator pronunțat se recomandă asocierea cu Salvestrol® Platinum 2000, Lipozomal Vitamina C și Lipozomal Magneziu.

În afecțiuni cronice de natură inflamatorie se poate asocia cu antiinflamatorul natural ModeraFlam™ IL-6 Formula.

În afecțiuni osteoarticulare se recomandă asocierea cu Lipozomal Joint Formula Hypernatura® (formulă complexă cu MSM, Boswellia Serrata, Glucozamină și Siliciu organic din bambus).

În afecțiuni neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson) sau stări depresive se recomandă asocierea cu antiinflamatorul neuronal Voluntastrols®.

Compoziție per 2 capsule:

Curcuminoide 95% din extract standardizat de Curcuma longa 500 mg, amestec lipozomal brevetat de fosfolipide ale acizilor oleic și palmitic din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identiate protejată non-GMO 214 mg.

Nu conține: coloranți, conservanți, alcool, arome sintetice, zahăr, organisme modificate genetic, amidon, gluten, derivați din carne și lapte, drojdie, soia, sau alte ingrediente inactive.

Prezentare: flacon din sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului și nu influențează proprietățile acestuia) cu 60 capsule vegetale;

Producător: LipoCellTech™, Marea Britanie

Precauții:
Utilizarea de către femeile însărcinate sau care alăptează se poate face la recomandarea consultantului de specialitate;
A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui;
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente;
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original,
Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Certificat de notificare emis de Ministerul Sănătății prin CRSP Iași – seria AD nr. 1527/15.05.2019

Unic importator și distribuitor pentru România SC HYPERFARM SRL

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Turmeric520.00mg
Amestec lipozomal brevetat lipocelltech de fosfolipide150.00mg

Alte produse similare

Normocolesterol DACIA PLANT
Normocolesterol
DACIA PLANT
Sirop Biosept cu… MAMI SI BEBE
Sirop Biosept cu…
MAMI SI BEBE
Biosept pentru… MAMI SI BEBE
Biosept pentru…
MAMI SI BEBE
Meridian ficat STEAUA DIVINA
Meridian ficat
STEAUA DIVINA
Curry SOLARIS
Curry
SOLARIS
Curcumin ORGANIKA
Curcumin
ORGANIKA
Curcumin forte… ROTTA NATURA
Curcumin forte…
ROTTA NATURA
Kurkuma pro FORMULA K
Kurkuma pro
FORMULA K
Liver hepato protect PROVITA
Liver hepato protect
PROVITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Lipozomal Vitamina C
60cps HYPERNATURA

157.20 lei
Hya 300+ Acid hialuronic pur
90cps PROVITA

133.25 lei
Lipozomal Curcumin 95% de la HYPERNATURA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 234.04 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Circulator si contine turmericamestec lipozomal brevetat lipocelltech de fosfolipide, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lipozomal Curcumin 95% 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERNATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.