Magneziu citrat 1100mg 60tbl NUTRIFIC

Producator: NUTRIFIC
Brand: NUTRIFIC
Forma prezentare: tablete, 60 buc
Pret vechi: 30.00 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
28.21 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Magneziul este un mineral esențial prezent în peste 300 de reacții enzimatice din corpul uman. Printre numeroasele sale funcții se numără menținerea normală a tensiunii arteriale, a oaselor puternice, a ritmului cardiac și a sistemului imunitar.

Corpul unui adult conține aproximativ 25g magneziu, 50% - 60% din această cantitate fiind prezentă în oase iar restul regăsindu-se preponderent în țesuturile moi. Mai puțin de 1% din totalul de magneziu se află în sânge, iar aceste nivel este ținut sub control strict.

Majoritatea oamenilor moderni au un aport insuficient de magneziu în alimentația lor zilnică și, în plus, rezervele de magneziu sunt afectate de stresul cronic. Deficiența de magneziu pe termen lung poate duce la probleme de sănătate precum hipertensiune arterială și boli de inimă, diabet, osteoporoza sau migrene.

Magneziu citrat 1100mg NUTRIFIC reprezintă o sursă de magneziu care se absoarbe ușor în fluxul sanguin și țesuturile corporale, fiind folosit cu succes în tratarea deficienței de magneziu.

Cum acționează Magneziul citrat 1100mg NUTRIFIC asupra organismului tău?

  • Contribuie la reducerea oboselii și extenuării
  • Contribuie la echilibrul electrolitic
  • Contribuie la metabolismul energetic normal
  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular
  • Contribuie la sinteza normală a proteinelor
  • Contribuie la menținerea sănătății psihice, sistemului osos și dinților
  • Participă la procesul de diviziune celulară

Ingrediente:
Magneziu 375mg (din citrat de magneziu 1143,3mg); dioxid de siliciu

Recomandări și indicații terapeutice:

Conform studiilor, consumul Magneziu citrat NUTRIFIC este indicat în următoarele situații:

  • Constipație
    Citratul de magneziu înmoaie scaunul și ameliorează constipația acționând mai blând decât unii dintre ceilalți compuși de magneziu.
  • Tensiune arterială
    Administrarea a aproximativ 350 mg de magneziu zilnic timp de 3 luni a redus semnificativ tensiunea arterială sistolică cu 2 mm Hg și tensiunea arterială diastolică cu 1,78 mm 1
  • Somn și bună dispoziție
    Persoanele cu niveluri scăzute de magneziu au dificultăți de somn, iar suplimentele de magneziu s-au dovedit că îmbunătățesc somnul.
  • Diabet
    Conform unor studii recente, suplimentarea cu magneziu are efecte benefice asupra acțiunii insulinei și a metabolismului glucidic și poate preveni apariția diabetului zaharat de tip 2. 2
  • Migrene
    Nivelurile scăzute de magneziu au fost legate de migrene, o afecțiune caracterizată prin dureri de cap intense și recurente 3

Mod de administrare
Adulti: Câte 2 tablete pe zi cu o cantitate adecvată de apă.

Dozaj și durata de administrare
Doza zilnică recomandată pentru adulți este de 2 tablete pe zi, cu un pahar de apă după administrare, acest lucru vă ajută să nu vă deshidratați. Durata de administrare diferă în funcție de vârsta și starea de sănătate, situându-se între 4-36 de săptămâni.

Interacțiuni și reacții adverse
Evitați să luați antibiotice (cum ar fi doxiciclină, tetraciclină, ciprofloxacină) cu 2 ore înainte sau după administrarea magneziului. Acest lucru poate reduce efectul antibioticului.

Atenționări
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Conținut pachet
Flacon PET cu 60 de tablete.

Studii
1 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27402922/
2 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25405132/

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Citrat de magneziu1143.00mg

Alte produse similare

Calciu natural HYPERICUM
Calciu natural
HYPERICUM
Memorie plus HYPERICUM
Memorie plus
HYPERICUM
Osteoboron HYPERICUM
Osteoboron
HYPERICUM
Urimil plus NATURPHARMA
Urimil plus
NATURPHARMA
Renalin PROVITA
Renalin
PROVITA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Maitake Forte
60cps NEW ROOTS

203.18 lei
Magneziu citrat 1100mg de la NUTRIFIC are un gramaj de 60tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.00 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Magneziu si contine citrat de magneziu. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Magneziu citrat 1100mg 60tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NUTRIFIC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.