Ovaz integral 500gr SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: solid, 500 gr
Pret magazine: 10.44 lei
Pret remediu.ro:
9.08 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

CE CONTINE
Ovazul contine saruri si minerale: potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, vitamine D, complexul B, carote,polizaharide, flavone, saponozide, steroli.

CUM ACTIONEAZA
Are efect mineralizant, tonic, antidepresiv, stimuleaza activitatea glandei tiroide, emolient, sedativ, laxativ, depurativ.

CUM SE CONSUMA
Niciun bucatar adevarat nu trebuie sa fie prins fara ovaz in bucatarie. Ovazul este baza multor retete sanatoase. Se imnoie timp de 6-8 ore, dupa care se fierbe, apoi se clateste pentru a elimina amidonul. Se serveste drept desert sau ca mic dejun, amestecat cu fructe proaspete, uscate, putina miere si scortisoara.

ISTORIC
Intr-o scriere antica se arata ca dacii si germanii erau printre singurele popoare care foloseau aceasta cereala ca aliment de baza. Mai tarziu, in Evul Mediu, populatiile nordice din Europa au adoptat si ele ovazul, care este un excelent energizant in perioadele cu vreme rece si umeda.

PENTRU CE RECOMANDAM
Contine fibre solubile, in special beta glucan, recunoscut pentru faptul ca scade nivelul colesterolului si al indicelui glicemic. Elibereaza incet energia din carbohidrati si astfel apare o senzatie de satietate. Datorita continutul de lecitina, a acidului linoleic , ovazul este recomandat in bolile digestive, cardiovasculare, tuberculoza. Este hipoglicemiant, stimulent al glandei tiroide, indicat in diabet, astenie fizica si nervoasa. Excelent depurativ, activand procesele de eliminare a toxinelor din organism.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ovaz100.00%

Alte produse similare

Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Fulgi de cereale… SOLARIS
Fulgi de cereale…
SOLARIS
Fulgi de ovaz SOLARIS
Fulgi de ovaz
SOLARIS
Fulgi de ovaz moi SOLARIS
Fulgi de ovaz moi
SOLARIS
Mix ovaz SOLARIS
Mix ovaz
SOLARIS
Saratele picante SOLARIS
Saratele picante
SOLARIS
Tarate de ovaz SOLARIS
Tarate de ovaz
SOLARIS
Tarate de ovaz SOLARIS
Tarate de ovaz
SOLARIS

Parerile clientilor

foarte bun
scrisa de generaluy / 14.06.2012 21:51

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Spray argentum + super concentrat 35ppm
120ml ARGENTUM +

16.03 lei
Ovaz integral de la SOLARIS are un gramaj de 500gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.08 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cereale si leguminoase si contine ovaz. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ovaz integral 500gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.