Shiitake Extract 60cps NEW ROOTS

Producator: NEW ROOTS HERBAL
Brand: NEW ROOTS
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 152.15 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
144.54 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
15 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ciroză, Hepatita B sau C, Imunodeficienţă, Cancer, Herpes Simplex Tip I şi II, Colesterol, Tumori maligne, Tumori benigne (chisturi, fibroame, adenoame, adenofibroame).

Shiitake este o ciupercă adusă din Extremul Orient, fiind foarte folosită în medicina tradiţională din Japonia, China şi din Coreea unde, într-un top al imunităţii, probabil că ar ocupa locul întâi datorită prezenţei unei componente importante denumită Beta-Glucani.
Cercetările asupra ciupercii Shiitake au început încă din anii 1970, iniţial pentru a testa efectul ei asupra colesterolului. Într-un raport publicat în revista “Herbs for Health, Jan/Feb 1997 se raporta efectul ciupercii Shiitake de reducere a colesterolului total.
Shiitake activează nu mai puţin de şase tipuri de celule ale sistemului imunitar, capabile să înfrângă practic orice boală infecţioasă ori tumorală. Această ciupercă este printre puţinele remedii care activează celulele NK (prescurtare de la Natural Killer, ″ucigaşul natural″) care, aşa cum o arată numele, sunt foarte eficiente, constituind prima linie de apărare contra infecţiei cu HIV/SIDA, contra bolii canceroase, contra tumorilor benigne (chisturi, fibroame, adenoame, adenofibroame), contra infecţiei herpetice sau cu papiloma virus.
Cura cu Shiitake
durează 3-4 săptămâni, urmată de 10 zile de pauză, după care tratamentul se poate relua.
Alte beneficii ale ciupercii SHIITAKE: Asemenea ciupercilor CORDYCEPS, AGARICUS, REISHI sau MAITAKE şi ciuperca SHIITAKE este o armă eficientă de lupta contra cancerului. În 1969, cercetătorii de la Centrul naţional de cercetări din Tokyo au reuşit să izoleze din Shiitake o polizaharidă numită “lentianan”. În testele efectuate în laborator pe cobai, această componentă a cauzat regresia până la dispariţia tumorilor. Acest efect a fost pus pe seama capacităţii ciupercii Shiitake de a stimula sistemul imunitar şi a-l direcţiona contra celulelor tumorale.
Dar, ceea ce Shiitake are în plus faţă de celelalte ciuperci este capacitatea ei de a lupta contra unor virusuri foarte rezistenți cum ar fi HIV şi Hepatita B sau C. În testele efectuate în Japonia s-a dovedit că extractul de Shiitake este mai eficient decât medicamentul AZT contra virusului imunodeficienţei umane.
Încă din anul 1980 mai multe teste efectuate în 16 clinici din Japonia au investigat eficienţa ciupercii Shiitake asupra Hepatitei B şi C. Au fost testaţi 40 de indivizi cu Hepatita B cronică, cărora li s-au administrat 6 grame de Shiitake, timp de 4 luni. Toţi pacienţii au înregistrat dispariţia simptomelor de Hepatita B, iar la 15 dintre ei virusul a fost inactivat.

COMPOZIŢIE:
Ingrediente / capsulă: extract de Shiitake (Lentinula edodes), cu 40% polifenoli şi 25% beta-glucani – 300 mg.; Capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, apă; Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal.
Nu conține: gluten, soia, grâu, ouă, produse lactate, fermenți, citrice, agenți de conservare, arome sau coloranți artificiali.

ADMINISTRARE:

Mod de utilizare (adulţi): câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, odată cu masa sau cum vă indică specialistul. Doza poate fi marită pâna la câte 2 capsule de 2-3 ori pe zi.
Atenţionări:
Consultaţi specialistul înainte de utilizare dacă luaţi anticoagulante.
La folosirea acest supliment se poate produce hipersensibilitate/ alergie; în acest caz încetaţi utilizarea lui.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Greutatea netă = 23,88 g.
Producător: NEW ROOTS HERBAL Inc. – 3405 F. X. Tessier, Vaudreuil – Dorion, Quebec, J7V 5V5, CANADA.
Importator/Deținător de notificare: S.C.PROVITA NUTRITION SRL Brașov, str. Lungă nr.73, ap.2, județul Brașov, ROMÂNIA.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Shiitake300.00mg

Alte produse similare

Myco defense NATURES WAY
Myco defense
NATURES WAY
Shiitake maitake… NATURES WAY
Shiitake maitake…
NATURES WAY
Systemwell ultimate… NATURES WAY
Systemwell ultimate…
NATURES WAY
Imunitate cu 7… FARES
Imunitate cu 7…
FARES
Shiitake & maitake PRO NATURA
Shiitake & maitake
PRO NATURA
Reishi+ shiitake+… COSMOPHARM
Reishi+ shiitake+…
COSMOPHARM
Beta glucani PRO NATURA
Beta glucani
PRO NATURA
Shiitake forte ZENYTH
Shiitake forte
ZENYTH
Bio shiitake ZENYTH
Bio shiitake
ZENYTH

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Maitake Forte
60cps NEW ROOTS

203.18 lei
Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Shiitake Extract de la NEW ROOTS are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 152.15 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ciuperci si contine shiitake. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Shiitake Extract 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NEW ROOTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre shiitake:

Nu am gasit vreun articol relevant.