Spirulina pulbere ecologica (bio) 125gr NIAVIS

Producator: NIAVIS
Brand: NIAVIS
Forma prezentare: pulbere, 125 gr
Pret vechi: 33.03 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
30.06 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Spirulina este una dintre cele mai mari surse disponibile de nutrienti (proteine, aminoacizi esentiali, vitaminele B, vitamina C, D, A si E, potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu).
Spirulina poate fi amestecata cu apa, cu sucuri de fructe sau adaugata in smoothi-uri.
De asemenea se poate adauga in pateuri, sosuri salsa sau de paste pentru un binevenit aport de proteine.

  • PRODUS VEGAN
  • FARA GLUTEN
  • 100% NATURAL

Spirulina Niavis este cultivata in bazine in aer liber, unde apa limpede impreuna cu stralucirea soarelui, permit acestei alge sa se inmulteasca rapid, daruindu-ne astfel o sursa naturala bogata de proteine,vitamine si minerale.

Valori nutritive per 100g:
Energie 1712.40kJ / 409kcal, Grasimi 8.2g, Carbohidrati 16.1g, Fibre 7g, Proteine 63.5g, Sodiu 450.50mg.

Recomandari de utilizare:
Se recomanda administrarea zilnica de aproximativ 10-15g

Ingrediente: 100% pulbere ecologica de spirulina.

Tara de provenienta: China

Spirulina
Pulberea de spirulina provine dintr-o alga naturala (cyanobacteria) deosebit de bogata in nutrienti si proteine. Atunci cand este recoltata corect din bazine de apa necontaminate este una dintre cele mai potente surse disponibile de nutrienti. Este alcatuita in cea mai are parte din proteine si aminoacizi esentiali si este recomandata in mod special celor vegetarieni datorita continutului ridicat de fier. Este consumata adesea si datorita continutului de vitamina B12 desi inca exista multe dezbateri pe acest subiect.
Concentratia mare de proteine si fier o recomanda cu caldura in perioada sarcinii, dupa interfventii chirurgicale sau oricand avem nevoie de o imunizare a organismului.

Beneficii pentru sanatate
Desi gustul nu este tocmai placut spirulina este plina de calitati :
– contine 65% proteine si aminoacizi esentiali inclusiv acidul gamalinoleic (GLA) recunoscuta pentru efectul antiinflamator
– Spirulina contine Omega 3-6-9 in special Omega 3.
– Este extrem de bogata in clorofila care ajuta la eliminatrea toxinelor din sange si ajuta la intarirea sistemului imunitar
– Are o concentratie mare de fier usor asimilabil fiind foarte buna in timpul sarcinii sau pentru anemie deoarece nu provoaca constipatie
– Este o excelenta sursa de nutrienti incluzand conform Wikipedia: „ Spirulina contine vitaminele B1 (tiamina), B2(riboflavina), B3 (niacina), B6 (piridoxina), B9 (acid folic), vitamina C, vitamina D, vitamina A si vitamina E. Este de asemenea o buna sursa de potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu.
– In urma testelor s-a demonstrat ca Spirulina are un nivel ORAC (Capacitate de absorbtie a Radicalilor de Oxygen) de peste 24,000 ceea ce este de 4 ori scorul Orac al afinelor. Acest scor este folosit pentru a masura capacitatea antioxidanta si concentratia sa in diferite tipuri de alimente.
– Spirulina este de asemenea incredibil de bogata in calciu avand de 26 de ori mai mult calciu decat in lapte, fiind excelenta pentru copii, batrani si perioada sarcinii.
– Unele studii au aratat ca spirulina este buna in cazul alergiilor sau reactiilor alergice.
– Continutul de fosfor al spirulinei il fac ideal pentru regimul de remineralizarea dintilor
– Unele dovezi arata ca spirulina lupta cu isotopii radioactivi facand-o folositoare in cazul expunerii la radioactivitate sau terapiei cu radiatii.
– Proteinele din spirulina sunt foarte asimilabile avand o rata de utilizare intre 50-61%
– Spiulina poate contracara si elimina metalele grele din organism
– Poate creste rata de ardere a grasimilor in timpul activitatii fizice

Cum se poate lua:
Cand alegem Spirulina trebuie sa avem grija sa alegem una din surse organice, deoarece restul pot contine nitrati sau aditivi.
Se poate adauga la shake-urile zilnice sau luata ca supliment in timpul sarcinii. Cel mai bine este sa se administreze aproximativ 2 linguri pe zi in perioada de convalescenta, in timpul sarcinii sau expunerii la radiatii. Nu are un gust tocmai placut, dar este bine sa o amestecati cu apa si sa o beti direct, desi multe persoane intalnesc dificultati in aceasta metoda.

Va recomandam sa administrati aceasta alga minune o perioada de minim 2-3 luni de zile sau de ce nu ca parte din dieta zilnica deoarece veti avea numai de castigat.
Mult succes!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Spirulina100.00%

Alte produse similare

Spirulina DACIA PLANT
Spirulina
DACIA PLANT
Spirulina si catina… DACIA PLANT
Spirulina si catina…
DACIA PLANT
Clorofila f166 FARES
Clorofila f166
FARES
Silueta perfecta… FARES
Silueta perfecta…
FARES
Spirulina STEAUA DIVINA
Spirulina
STEAUA DIVINA
Meridian ficat STEAUA DIVINA
Meridian ficat
STEAUA DIVINA
Food carotene SOLARAY
Food carotene
SOLARAY
Spirulina micro-algae NATURES WAY
Spirulina micro-algae
NATURES WAY
Spirulina b038 FAVISAN
Spirulina b038
FAVISAN

Parerile clientilor

Este recomNdat pentru continutul de fier Un bun imun ptr oficare dintre noi ,special cautat in toate far.zciile cu mare succes!
scrisa de / 13.11.2017 15:42

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Zanna ulei de migdale dulci
100ml SMART NUTRACEUTICAL

20.61 lei
Spirulina bio 1000 mg
90cps ROTTA NATURA

42.46 lei
Zanna ulei vitamina a
10ml SMART NUTRACEUTICAL

27.06 lei
Spirulina pulbere ecologica (bio) de la NIAVIS are un gramaj de 125gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.03 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine spirulina. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Spirulina pulbere ecologica (bio) 125gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NIAVIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.