Sulforaphane din broccoli 60cps VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 66.03 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
61.41 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Germenii de broccoli – solutia eficienta impotriva cancerului stomacal si helicobacterului.
Conform datelor actuale, cele mai multe simptome ale ulcerului gastric sunt generate de bacteria Helicobacter pylori. Conform NIH (Institutul National de Sanatate din S.U.A) se poate dovedi clar, ca de la bacteria mai sus mentionata si pana la ulcerul gastric exista o cale directa.
Cert este ca WHO (Organizatia Mondiala a Sanatatii) a clasat Helicobacter pylori drept agent cancerigen, care afecteaza milioane de oameni la nivel mondial. Conform datelor NIH, 20% din populatia sub 40 de ani este infectata cu bacteria H. pylori, in timp ce la populatia adulta de peste 60 de ani acest procentaj este de 50% - in concluzie, bacteria nu cauzeaza in mod evident imbolnaviri grave la fiecare persoana.
Care este deci factorul decisiv intre sanatate si boala? În revista Cercetari pentru Prevenirea Cancerului, editata de Universitatea Johns Hopkins (Cancer Prevention Research), Jed W. Fahey, M.S., Sc. D. si echipa sa a ajuns la concluzia, ca o doza de germeni de broccoli, consumata zilnic, reduce nivelul de HpSA (HpSA - test de antigen Helicobacter in materii fecale) cu 40%.
Grupul de cercetatori a efectuat experimentele in Japonia, unde rata infectiei cronice cu H.pylori este foarte mare. Cele 25 de persoane care s-au oferit voluntar pentru acest experiment, au consumat timp de 2 luni, zilnic 70 de grame de germeni de broccolli. La sfarsitul experimentului s-au numarat bacteriile din respiratie, iar pe baza mostrelor de sange si de materii fecale, s-a stabilit gravitatea si amploarea inflamatiei stomacale.
Cercetatorii au fost de parere ca substanta activa din brocolli, numita sulforafan, reduce clar nivelul bacteriei Helicobacter pylori.
Grupul de control -format de asemenea din 25 de voluntari- a consumat germeni de lucerna (alfalfa), care desi bogati in fitosubstante nu contin sulforafan. În consecinta la aceste persoane nu s-a modificat nivelul de H. pylori in cursul experimentului. Dr.Fahey si echipa sa a publicat prima data in 2002, ca sulforafanul este foarte eficient impotriva H. pylori.Se pare ca sulforafanul stimuleaza producerea in intestine a unor enzime, care asigura protectie impotriva radicalilor liberi, impotriva substantelor care deterioreaza ADN-ul precum si impotriva inflamatiei. Dr. Fahey este de parere ca „O doza de cateva grame de germeni de broccolli poate fi suficienta pentru ridicarea nivelului de enzime protectoare ale organismului. Suntem de parere ca, datorita acestei substante am gasit cel mai promitator mecanism de prevenire a cancerului.”
Sulforafanul nu distruge bacteriile. Dupa incetarea consumarii germenilor de broccoli, in cazul persoanelor participante la experiment, nivelul H. pylori a inceput sa creasca din nou. Cu toate acestea insa, compusul -consumat zilnic- a avut efect distrugator asupra bacteriei H. pylori.
„Semnificatia studiului consta in faptul ca, s-a reusit identificarea unui aliment, care -consumat regulat- poate oferi o solutie eficienta la problemele digestive, si poate ca este eficient si impotriva ulcerului stomacal.” - a afirmat Dr. Fahey, autorul studiului.

INGREDIENT ACTIV:
Concentrat de broccoli (Brassica oleracea var. botrytis)   400mcg
20:1, standardizat la 0,4% sulphoraphane

Ingrediente: faina de orez (agent de incarcare), Broccophane® (extract de Broccoli/Brassica cretica, cu 0,4% sulforafan), celuloza microcristalina (capsula), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti).

Contraindicat in caz de afectiuni ale glandei tiroide, precum si persoanelor predispuse la formarea de gaze intestinale.

Doza zilnica recomandata: 1 capsula. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Broccoli0.40mg

Alte produse similare

Indole-3 supreme SOLARAY
Indole-3 supreme
SOLARAY
Biogreens ZENYTH
Biogreens
ZENYTH
Colonhelp detox… ZENYTH
Colonhelp detox…
ZENYTH
Prosta repair plus SPRINT PHARMA
Prosta repair plus
SPRINT PHARMA
Omnium SOLGAR
Omnium
SOLGAR
Omnium SOLGAR
Omnium
SOLGAR
Antioxidant forte REMEDIA
Antioxidant forte
REMEDIA
Colon help  ZENYTH
Colon help
ZENYTH
Biogreens ZENYTH
Biogreens
ZENYTH

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Nigella - Ulei de Chimen Negru
60cps PROVITA

89.78 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Sulforaphane din broccoli de la VITAKING are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 66.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine broccoli. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sulforaphane din broccoli 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre broccoli:

Nu am gasit vreun articol relevant.