Super indole-3-carbinol 30cps PROVITA

Super indole-3-carbinol 30 cps PROVITA
Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: gelule, 30 buc
Pret magazine: 84.49 lei
Pret remediu.ro:
73.47 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Doctorul biolog Hien T. Lee de la Universitatea Berkeley din California a descoperit ca I-3-C (Indole-3-Carbinol) este eficient impotriva cancerului de prostata prin blocarea hormonilor masculini, responsabili pentru facilitarea inmultirii celulelor canceroase la nivelul prostatei. Daca pana de curand studiile asupra efectelor anticancerigene a I-3-C au fost conduse mai mult pe aniumale si in-vitro, in 2006 Dr. Hsu a dovedit ca Indole-3-Carbinol induce o stopare (arrest) a fazei G1 din ciclul de crestere si reproducere a celulelor maligne umane.

Acest lucru este semnificativ in preintampinarea si combaterea cancerului, deoarece faza G1 de crestere apare in fazele timpurii ale ciclului vietii celulei maligne. Faza G1 este dominata de sinteza diferitelor enzime, care sunt strict necesare pentru faza urmatoare (faza S), incluzand si acele enzime necesare pentru replicarea AND-ului (AND-ul modificat, “malign”). Acest lucru are o importanta esentiala, deoarece ceea ce deosebeste o celula sanatoasa de una cancerigena este tocmai modificarea AND-ului.

Actiune
Pre-menopauza, Menopauza, Exces de Estrogen, Afectiuni ale prostatei. Proprietati chimioterapeutice si eficiente pentru toate tipurile de cancer. Proprietati specifice anticancerigene (prostata, san, cervical, endometru, colon, piele, leucemie). PAPILOMA (Papilloma, Papilomatoza); Herpes simplex.

Indole-3-Carbinol este prin excelenta un anticancerigen care are, insa, si alte efecte benefice pentru organism. Poate fi administrat de catre persoanele predispuse la cancer, cat si in combaterea bolilor canceroase. Studii recente indica actiunea puternic sinergica a asocierii Indole-3-Carbinolului cu DIM (3,3’-Di-indolymethane). Manipuleaza genele antitumorale p21, p27 si p53 cu efect chimioterapeutic in toate tipurile de cancer si impotriva virusulor Herpex Simplex si Human Papilloma Virus. Stopeaza cresterea si produce apoptoza (moartea programata) a celulelor canceroase in: cancer la san, cervical, endometru, prostata, colon, piele si leucemie, dar si in alte forme de cancer.

Compozitie
/ capsula (430): indol – 3 – carbinol – 200,00 mg, DIM (diindolilmetan) din specii de Brassica – 25,0 mg; excipienti: celuloza microcristalina – 120,0 mg, stearat de magneziu – 5,0 mg, capsula (gelatina vegetala) – 80,0 mg.

Nu contine: produse lactate, oua, gluten, soia, Grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori, corectori de gust si coloranti artificiali.

Administrare
1- 3 capsule pe zi, in timpul mesei sau conform sfatului medicului.

Precautii
Consultati medicul dvs. daca suferiti de o afectiune sau luati medicamente prescrise pe reteta. A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie.

Recomandari
Pentru cancer la san se poate asocia sinergic cu REISHI  (asociata cu 6-9g/zi de Vitamina C Cristale) + MAITAKE + VITAMINA E. Pentru cancer la prostata se poate asocia sinergic cu: PROSTATE PERFORM-Forte, MAITAKE, REISHI, Pau d'Arco.

Acest produs contine:

Indole-3 carbinol200.00mg

Alte produse similare

Indole-3 supreme SOLARAY
Indole-3 supreme
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Stemulin
90cps PROVITA

187.57 lei
Pastura
100gr ALBEENA

39.50 lei
Serra plus
30cps PROVITA

87.47 lei
Formula flow
330tbl PROVITA

296.10 lei
Astragalus 9000
60cps PROVITA

79.05 lei
Ahcc plus 700 mg
60cps FORMULA K

178.43 lei

Citeste despre indole-3 carbinol:

Nu am gasit vreun articol relevant.