Ulei de argan 100ml ADAMS SUPPLEMENTS

Producator: ADAMS VISION
Brand: ADAMS SUPPLEMENTS
Forma prezentare: lichid, 100 ml
Pret vechi: 60.89 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
57.85 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiul de argan este folosit pentru hidratarea tenului, ingrijirea parului si unghiilor. Este un puternic agent anticancerigen si este un ulei extrem bogat in vitamina E  si tocoferoli, anti–oxidanti care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, ceea ce este important pentru pielea expusa la medii poluate.

Cunoscut de comunitatea marocana ca "Arborele Vietii" sau  “Aurul Marocului”, arborele de argan (Argania spinosa), a sprijinit oamenii din aceste regiuni aride de secole. Este considerat un ajutor de nadejde pentru sanatate si frumusete.

Combate deshidratarea, este antioxidant si ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor. Uleiul de Argan creste elasticitatea pielii si reduce posibilitatea dezvoltari vergeturilor.

Uleiul de argan este folosit impotriva imbatranirii fiziologice a pielii, pentru a revitaliza si stimula hranirea si oxigenarea pielii, pentru netezirea parului, pentru ameliorarea efectelor acneei sau a varicelei.

Pe langa faptul ca arganul ajuta foarte mult la regenerarea pielii si a parului, are efecte pozitive si asupra buzelor. Daca aplicati 2-3 picaturi de ulei de argan pe buzele crapate, in 2-3 zile ati si scapat de aceasta problema.

A se folosi pentru uz extern.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Argan

Alte produse similare

Ulei de argan ADAMS SUPPLEMENTS
Ulei de argan
ADAMS SUPPLEMENTS
Ulei de argan ADAMS SUPPLEMENTS
Ulei de argan
ADAMS SUPPLEMENTS
Faviverg m090 FAVISAN
Faviverg m090
FAVISAN
Faviverg bu003 FAVISAN
Faviverg bu003
FAVISAN
Lapte de corp cu… FAVISAN
Lapte de corp cu…
FAVISAN
Saruri de baie… FAVISAN
Saruri de baie…
FAVISAN
Saruri de slabit… FAVISAN
Saruri de slabit…
FAVISAN
Lapte demachiant… FAVISAN
Lapte demachiant…
FAVISAN
Crema hidratanta… FAVISAN
Crema hidratanta…
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Ulei de argan de la ADAMS SUPPLEMENTS are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 60.89 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Fata si contine argan. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de argan 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADAMS SUPPLEMENTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.