Uva ursi & juniper formula 100cps SOLGAR

Producator: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS
Brand: SOLGAR
Forma prezentare: capsule, 100 buc
Pret magazine: 139.74 lei
Pret remediu.ro:
121.51 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Aceasta formula contine plante ce pot ajuta in cazul infectiilor de tract urinar. Aceste plante au proprietati antimicrobiene si efecte diuretice, fiind de regula administrate pentru a sustine vezica si rinichii.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) pana la trei (3) capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsula vegetala asigura:
Extract de Buchu (4:1) [frunze] (Barosma betulina) 150 mg, Extract de ienupar (2:1) [fruct] (Juniperus communis) 150 mg, Extract de Strugurii ursului (3:1) [frunze] (Arctosaphylos uva ursi) 150 mg, Extract de Dracila (4:1) [scoarta] (Berberidis cortex) 25 mg, Extract din frunze de patrunjel (4:1) 25 mg.

Aleg SOLGAR deoarece:

  • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!
  • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
  • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
  • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
  • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
  • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
  • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
  • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
  • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Buchu150.00mg
Ienupar150.00mg
Strugurii ursului150.00mg
Dracila25.00mg
Patrunjel25.00mg

Alte produse similare

Kidney blend sp-6 SOLARAY
Kidney blend sp-6
SOLARAY
Herbal diuretic NATURES HARMONY
Herbal diuretic
NATURES HARMONY
Laxi-doux NATURES HARMONY
Laxi-doux
NATURES HARMONY

Parerile clientilor

Natural...forte...de mare ajutor
scrisa de Dinu / 28.05.2023 20:55

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Uva ursi & juniper formula de la SOLGAR are un gramaj de 100cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 121.51 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine buchuienupar, strugurii ursului, dracila, patrunjel, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Uva ursi & juniper formula 100cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLGAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre buchu:

Nu am gasit vreun articol relevant.