Vitamina a 10000 ui 90cps NATURAL FACTORS

Producator: NATURAL FACTORS
Brand: NATURAL FACTORS
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret vechi: 44.15 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
41.06 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

ACȚIUNE: Ajută la menținerea vederii, pielii, membranelor și funcției imune. Ajută la dezvoltarea și menținerea vederii nocturne, a oaselor și a dinților. Ajută la formarea globulelor albe. Ajută sistemul imunitar.
Vitamina A este o vitamină solubilă în grăsimi, care vine sub două forme de bază: vitamina A care se găsește în uleiul de pește și beta-carotenul care este un carotenoid întâlnit în plante, cunoscut și sub denumirea de provitamina A. Esențială pentru multe procese, vitamina A ajută la menținerea vederii și este deosebit de importantă pentru menținerea vederii nocturne.
Vitamina A este un antioxidant necesar organismului pentru a inhiba formarea de radicali liberi și pentru a proteja organismul împotriva afectării celulare. Este important pentru mentinerea pielii și mucoaselor sănătoase, susține funcția imunitară și ajută la dezvoltarea și întreținerea oaselor și a dinților sănătoși.
Carența în Vitamina A conduce la piele uscata cu aspect îmbătrânit și conduce la îngroșarea pielii la nivelul tălpilor și a palmelor.
Natural Factors Vitamina A este obținută din uleiul de ficat de cod, care este supus unui proces numit distilare moleculară avansată pentru a proteja uleiurile în timpul procesării, asigurând în același timp că nu există contaminări cu metale grele sau chimice. Vitamina A este încapsulată într-o bază de ulei organic de in și vitamina E, pentru o protecție suplimentară antioxidantă, precum și pentru o absorbție crescută.

COMPOZIȚIE:
INGREDIENTE/capsulă moale: ulei din semințe de in/Linum usitatissimum semen - 78 mg, ulei din ficat de cod (pește) cu 10.000 UI vitamina A /3000 µg RAE /375% VNR*, capsulă moale: gelatină, glicerină, apă purificată.
*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulamentului 1169/2011.
Fără: gluten, soia, alune, lactoză, grâu, ouă, conservanţi, coloranţi sau îndulcitori artificiali, zahăr, amidon, sare, levuri sau organisme modificate genetic.

ADMINISTRARE:

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT pentru adulți: câte o (1) – capsulă o dată la două zile sau conform recomandării profesionistului de sănătate.

ATENȚIONĂRI:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viață sănătos.
A nu se administra persoanelor cu alergie la pește sau la oricare dintre ingrediente.
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub tratament medicamentos, cereți sfatul specialistului de sănătate înainte de a folosi acest produs.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte.
A se păstra ferit de lumină directă, căldură și umiditate în ambalajul originar.

Producător: FACTORS GROUP OF NUTRITIONAL COMPANIES Inc. CANADA.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina A10000.00μg

Alte produse similare

Cod liver oil CHILDLIFE ESSENTIALS
Cod liver oil
CHILDLIFE ESSENTIALS
Food carotene SOLARAY
Food carotene
SOLARAY
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Pure DHA CHILDLIFE ESSENTIALS
Pure DHA
CHILDLIFE ESSENTIALS
Chimen fructe SOLARIS
Chimen fructe
SOLARIS
Faina din fructe… SOLARIS
Faina din fructe…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Vitamina a 10000 ui de la NATURAL FACTORS are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 44.15 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ochi si contine vitamina a. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Vitamina a 10000 ui 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURAL FACTORS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.