revista

ZHEO-SHARK 40 cps HERBAGETICA

ZHEO-SHARK 40 cps HERBAGETICA

ZHEO-SHARK înglobează în el, alături de cartilajul de rechin, Spirulină, Ginseng siberian (ca imuno-stimulator) ÅŸi o varietate de zeolit (numită clinoptilolit). Este un produs adresat mai ales problemelor imunitare, bolii canceroase ÅŸi afecÅ£iunilor dermatologice, care are o eficienţă cu totul remarcabilă, superioară tratamentului cu cartilaj de rechin simplu.
Studii de ultimă oră arată că eficienÅ£a cartilajului de rechin poate creÅŸte uimitor de mult atunci când este administrat în anumite combinaÅ£ii cu alte remedii, vegetale ÅŸi minerale. De regulă, cartilajul de rechin se combină cu alge, mai ales cu spirulina, care este cea mai bogată specie în clorofilă din întreg regnul vegetal. Alături de clorofilă, care vine cu o acÅ£iune detoxifiantă puternică, ce completează efectul cartilajului de rechin, pe piaţă au fost lansate medicamente ce conÅ£in È™i imunostimulatori puternici, precum ÅŸi minerale care reÅ£in metalele grele (aÅŸa numiÅ£ii zeoliÅ£i).
Acest produs se administrează în cure cu o durată de trei luni, timp în care se iau câte 4-8 capsule pe zi. După fiecare cură se face o pauză de 15-30 de zile, administrarea putându-se apoi relua.

BOLI PREVENITE CU AJUTORUL CARTILAJULUI DE RECHIN

Artrita reumatoidă – cartilajul de rechin, datorită substanÈ›elor cu efect antiinflamator pe care le conÅ£ine, menÅ£ine articulaÅ£iile în condiÅ£ii optime de funcÅ£ionare. De asemenea, cartilajul de rechin previne artrita reumatoidă, dar È™i alte afecÈ›iuni articulare, prin aportul aÈ™a-numitelor polizaharide, care ajută la păstrarea structurii normale a È›esuturilor care „căptuÅŸesc” articulaÅ£ia ÅŸi prin menÅ£inerea unei lubrefieri foarte bune la nivelul acesteia. Se recomandă cura cu cartilaj de rechin simplu, fără alte adaosuri, din care se administrează câte 3-4 capsule zilnic, vreme de 2-3 săptămâni.
InfecÅ£iile – pentru prevenirea infecÅ£iilor virale (cum ar fi cele gripale sau herpetice) se recomandă curele cu o durată de 2-4 săptămâni, timp în care se administrează câte 1-2 capsule de cartilaj de rechin, de trei ori pe zi, înaintea meselor principale. Tratamentul este mult mai eficient prin administrarea zeolitului activat cu ajutorul altor remedii, de natură vegetală, cum ar fi alga Spirulina.
Boala canceroasă – cercetările făcute în laboratoare din Statele Unite, China ÅŸi Brazilia au arătat că, atunci când sunt tratate cu cartilaj de rechin, celulele normale sunt mult mai puÅ£in predispuse spre mutaÅ£ii care să le facă să devină maligne. Această protecÅ£ie este valabilă ÅŸi pentru mutaÅ£iile care apar ca urmare a expunerii la substanÅ£e cu efect mutagen, cum ar fi metalele grele, dar ÅŸi ca urmarea a expunerii la radiaÅ£ii. Cartilajul de rechin nu este, însă, doar anti-mutagen, el prevenind apariÅ£ia cancerului ÅŸi prin împiedicarea formării vaselor de sânge (proces denumit angiogeneză) în tumori, ceea ce face ca acestea din urmă să nu poată fi hrănite ÅŸi să nu se poată dezvolta. Pentru persoanele cu risc ridicat de a face o formă sau alta a bolii canceroase (fumători, persoane care lucrează sau trăiesc în zone intens poluate, care consumă multe proteine animale sau hrană cu aditivi sintetici etc.) se recomandă curele cu cartilaj de rechin, cu o durată de minimum 3 luni, timp în care se administrează câte 4-6 capsule de cartilaj de rechin, zilnic.
Metastazele cancerului – cartilajul de rechin asigură È™i o anumită protecÈ›ie contra metastazelor, printr-un mecanism destul de complicat, pus în evidență prin studii de ultimă oră. Pentru a invada diferitele È›esuturi, tumorile se folosesc de anumite enzime (numite metaloproteinaze), iar acest remediu blocheză pur È™i simplu formarea unora dintre aceste enzime care favorizează răspândirea cancerului în organism.
Lipsa de minerale – pentru a preveni carenÅ£ele unor minerale cum ar fi Calciul, Magneziul, Fosforul, Fierul se recomandă administrarea capsulelor cu cartilaj de rechin, câte 500 mg., luate de patru ori pe zi, în cure de o lună. Cartilajul de rechin este unul dintre produsele naturale cele mai bogate în minerale ÅŸi cea mai eficientă administrare este cea simplă, fără alte adaosuri. Capsulele cu zeolit activat, cu adaosuri de minerale ÅŸi plante medicinale, nu sunt atât de eficiente contra carenÅ£elor de minerale, fiind în schimb extraordinare în tratarea bolii canceroase, aÅŸa cum vom vedea în continuare:
Cartilajul de rechin un adjuvant preÅ£ios în boala canceroasă
Studiile detaliate, făcute despre acÅ£iunea antitumorală a cartilajului de rechin, au arătat că acesta acÅ£ionează pe nu mai puÅ£in de trei căi, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer să învingă această afecÅ£iune:
1. Prin stimularea sistemului imunitar – în fiecare secundă, în organismul fiecărui om, există aproximativ 500 de celule canceroase. Ceea ce le împiedică să se dezvolte ÅŸi să prolifereze este sistemul imunitar, care pur ÅŸi simplu le scoate din circuit, în mod constant. La bolnavii de cancer, stimularea suficient de intensă a imunităţii, cu ajutorul cartilajului de rechin, activat cu plante ÅŸi minerale, face ca tumorile să intre pur ÅŸi simplu în remisie, fiind atacate ÅŸi „ucise” de către celulele cu rol de apărare.
2. Prin împiedicarea vascularizării tumorilor – în cartilajul de rechin există două substanÅ£e care blochează formarea vaselor de sânge în jurul tumorilor. O dată introduse în organism aceste substanÅ£e, tumorile încep să nu mai fie bine vascularizate, ca urmare nu mai sunt hrănite, ceea ce le stopeză dezvoltarea lor ÅŸi, uneori, le face chiar să intre în remisie.
3. Prin inducerea morÅ£ii programate a celulelor tumorale – fiecare celulă a organismului uman are o durată de viaţă limitată, după care se auto-distruge (mecanism numit apoptoză), fiind înlocuită de o celulă tânără. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcÅ£ionează, însă prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintră în normal, fiindu-le indusă aÅŸa-numita „moarte programată”. Fără doar ÅŸi poate, cartilajul de rechin nu este leacul infailibil împotriva cancerului, dar administrat corespunzător a ajutat deja zeci de mii de bolnavi cu această maladie să-ÅŸi aline suferinÅ£a ÅŸi să se vindece. Pentru a „funcÅ£iona” acest remediu, însă, este nevoie să aibă un minimum de condiÅ£ii. În primul rând, alimentaÅ£ia trebuie să fie preponderent vegetariană, fără aditivi sintetici, cu multe legume ÅŸi fructe crude, acestea din urmă trebuind să reprezinte minimum 50% din porÅ£ia de hrană consumată zilnic. Apoi, se recomandă administrarea zeolitului activat cu ajutorul plantelor imunostimulente ÅŸi al remediilor ce elimină metalele grele din organism. O variantă în acest sens este produsul românesc „ZHEO-SHARK”, care înglobează, pe lângă cartilajul de rechin, spirulina ÅŸi ginsengul siberian (ambele cu efect imunostimulent, ce completeză cartilajul de rechin), precum ÅŸi un mineral, zeolitul, numit ÅŸi „capcana de metale grele”, care elimină din organism metalele cu acÅ£iune cancerigenă. Din acest produs se iau câte 6-8 capsule pe zi, în cure de 2-3 luni, urmate de 2 săptămâni de pauză, după care tratamentul se poate relua. Cartilajul de rechin, administrat corespunzător, este eficient în foarte multe forme de cancer, la toate fiind indicată modalitatea de administrare prezentată anterior. Forma de cancer în care s-a observat o acÅ£iune mai modestă a cartilajului de rechin este melanomul malign.

TRATAMENTE INTERNE

Cancerul pulmonar – un studiu chinez, făcut în anul 2001, la Facultatea de Medicină din cadrul „Institutului Naval din Shanghai”, a arătat că substanÅ£ele din cartilajul de rechin sunt foarte de active contra celulelor maligne dezvoltate la nivel pulmonar. În primul rând, tratamentul cu cartilaj de rechin împiedică vascularizarea ÅŸi hrănirea tumorilor dezvoltatea la nivelul plămânilor. Apoi, acest remediu împiedică în bună măsură apariÅ£ia metastazelor, foarte frecvente la cancerul cu această localizare, ÅŸi îmbunătăţeÅŸte calitatea vieÅ£ii pacientului.
Cancerul la prostată – în această formă de cancer, cartilajul de rechin este deosebit de eficient atunci când este asociat cu o alimentaÅ£ie preponderent vegetariană ÅŸi crudivoră, precum ÅŸi cu alimente-medicamente bogate în seleniu, cum ar fi ciupercile, gălbenuÅŸul de ou proaspăt, drojdia de bere. În cadrul unor studii, încă în curs de desfăşurare, efectuate într-un institut particular din New Jersey, Statele Unite, au fost obÅ£inute rezultate preliminare încurajatoare prin folosirea cartilajului de rechin împreună alimentaÅ£ia crudivoră în tratamentul cancerului de prostată.
Cancer la sân – în această formă de cancer, terapia cu cartilaj de rechin se asociază foarte bine cu administrarea de remedii bogate în clorofilă (spirulina, urzică, zarzavaturi) ÅŸi cu alimente bogate în flavonoide (adică substanÅ£e care dau culoare galbenă unor vegetale), întâlnite mai ales în coaja merelor ÅŸi a gutuilor, în soia, în ardei, în perele coapte.
Tumorile cerebrale – la animalele de experiență cărora le-a fost administrată sistematic pulberea cartilaj de rechin s-a constatat o încetinire a ritmului de creÈ™tere, până la stoparea completă a dezvoltării tumorilor cerebrale. Studiile au fost făcute în cazul unei forme particulare de cancer cerebral (gliosarcom), dar există cercetări, de data aceasta pe oameni, în Cuba, care au arătat asemenea efecte pozitive ale administrării cartilajuli de rechin ÅŸi în alte forme de tumori cerebrale.
Cancerul de piele – în această formă de cancer, la fel ca È™i în unele boli de piele, efecte foarte bune se obÈ›in ÅŸi prin aplicarea externă a cartilajului de rechin. Capsula cu pulbere fină se desface È™i se presară conÈ›inutul pe zona afectată, acoperindu-se apoi cu +(Symphytum officinalis). Acestă aplicaÅ£ie externă se face vreme de patru ore, zilnic, până la remisia respectivei formaÅ£iuni canceroase de la nivelul pielii.
Adjuvant în diabet – curele de 1-3 luni cu cartilaj de rechin, câte 2 grame administrate zilnic, încetinesc apariÈ›ia unor efecte secundare ale diabetului, în special la nivelul retinei. Studii preliminare arată o acÈ›iune promițătoare a acestui remediu în cazul retinopatiei diabetice.
Infertilitate masculină – un tratament foarte eficient contra infertilităţii este cel cu cartilaj de rechin ÅŸi vitamina E naturală. Cartilajul de rechin, asociat cu mineralul zeolit, ajută la eliminarea estrogenilor artificiali ÅŸi a metalelor grele din corp, care sunt una dintre principalele cauze ale infertilităţii masculine. Vitamina E naturală, conÅ£inută din belÅŸug în cătină ÅŸi în uleiul de cătină, stimulează producÅ£ia de spermă. CombinaÅ£ia cartilaj de rechin + vitamina E este eficientă contra oligospermiei, precum È™i în astenospermie. Studii de caz arată că această combinaÈ›ie face să fie mai bine suportată È™i medicaÈ›ia cu efecte hormonale.
Fumatul – cartilajul de rechin stimulează imunitatea generală a organismului ÅŸi, în mod particular, pe cea pulmonară, având ÅŸi efect antiinflamator pentru bronhii. Ca atare fumătorii, pasivi sau activi, vor beneficia din plin de administrare acesturi remediu, câte 4-6 capsule pe zi, care este o bună protecÅ£ie contra feluritelor forme de bronÅŸită, precum ÅŸi contra bronhopneumopatiei obstructive cronice (foarte frecventă la fumători ÅŸi cu efecte mortale).
Reumatism – mai multe studii, făcute pe culturi de celule, pe animale de experienţă ÅŸi pe pacienÅ£i umani suferinzi de reumatism, au arătat o extraordinară acÅ£iune a cartilajului de rechin contra diferitelor afecÅ£iuni articulare, mai ales cronice. O substanţă conÅ£inută de către acest cartilaj (condroitina) redă articulaÅ£iilor mobilitatea ÅŸi reduce durerile. Alte substanÅ£e din cartilajul de rechin (glucozamina, de exemplu) ajută la refacerea Å£esuturilor articulare distruse de către afecÅ£iunile degenerative. Se Å£in cure, cu o durată de măcar zece săptămâni, timp în care se administrează cartilajul de rechin sub formă de pulbere, minimum 2 grame pe zi.
Refacere după luxaÈ›ii, fracturi – aceleaÈ™i substanÈ›e care acÈ›ionează în cazul reumatismului, sunt un foarte bun suport È™i pentru vindecarea mai rapidă a traumatismelor oaselor È™i ale articulaÈ›iilor. Se iau doze ceva mai mari, câte 3-4 grame de cartilaj de rechin zilnic, în cure de 3 săptămâni. Extern, efecte foarte bune au aplicaÈ›iile cu tătăneasă, care are efecte antiinflamatoare È™i stimulează procesele de refacere a È›esuturilor distruse.
Psoriazis – în această afecÈ›iune se recomandă cartilajul de rechin administrat atât intern, cât È™i extern. Zilnic, se iau câte È™ase capsule de cartilaj de rechin, în cure de 1-2 luni. Extern, se presară pulberea de cartilaj de rechin, scoasă din capsulă, pe porÈ›iunile de piele afectate de psoriazis. Peste această pulbere se pune un tifon umezit cu infuzie de gălbenele È™i se È›ine vreme de două-patru ore, zilnic. În opinia medicilor, cartilajul de rechin acÈ›ionează în această afecÈ›iune prin reducerea inflamaÈ›iei È™i prin împiedicarea apariÈ›iei unei vascularizări anormale pe porÈ›iunile de piele afectate de psoriazis. Cercetătorii canadieni de la un spital universitar din Quebec au ajuns la această concluzie ca urmare a unui studiu, făcut în anul 2002, pe bolnavii de psoriazis È™i care a dat rezultate excelente.
Sport de performanţă – administrarea de cartilaj de rechin creÈ™te rezistenÈ›a la efort, creÈ™te forÈ›a musculară È™i contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale È™i articulare, având efect pozitiv asupra fiziologiei cartilajelor È™i articulatiilor. Se administrează în cure scurte, de câte două săptămâni, câte 4 grame pe zi din acest produs natural. Cartilajul de rechin este contraindicat, însă, pentru culturism È™i alte astfel de sporturi în care se vizează creÈ™terea excesivă a masei musculare, deoarece nu favorizează dezvoltarea È™i irigarea cu sânge a noi È›esuturi.
Cartilajul de rechin și imunitatea
DeÅŸi nu au oase È™i ca atare nici măduvă osoasă, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit că rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai puÈ›in vulnerabile la cancer), că sunt extrem de rezistenÈ›i la infecÈ›ii È™i că rănile lor se vindecă foarte repede È™i fără complicaÈ›ii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de apărare al organismului de... campioni. „Sediul” fenomenalei capacităţi de apărare a rechinilor este în chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienţă a avut asupra imunităţii a acestora efecte fenomenale ÅŸi, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la ÅŸoarecii bolnavi de cancer că nivelul de celule ale sistemului imunitar creÅŸte mult mai mult la nivelul tumorii decât în sânge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B ÅŸi T, mai ales) sunt produse în număr mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad uÅŸor. Acesta este ÅŸi motivul pentru care cele mai bune rezultate se obÅ£in prin asocierea cartilajului de rechin cu alte stimulente imunitare, cum ar fi spirulina sau ginsengul siberian, care să-i potenÅ£eze ÅŸi să-i corecteze acÅ£iunea. Administrat în aceste formule, cartilajul de rechin este un ajutor de nădejde pentru tratarea infecÈ›iilor gripale, herpetice, infecÅ£iilor cu bacterii care produc bronÈ™ită È™i pneumonie, cu bacterii care produc infecÈ›ii reno-urinare.

PRECAUŢII �I CONTRAINDICAŢII
Nu se recomandă administrarea cartilajului de rechin la femeile însărcinate, la copiii în creÈ™tere, precum È™i persoanelor care suferă de hipercalcemie. AceleaÈ™i restricÈ›ii sunt valabile È™i în primele 2-3 săptămâni de la operaÈ›ie, pentru persoanele care au suferit intervenÈ›ii chirurgicale, È™i în primele 8 săptămâni după infarct sau după accidentul vascular cerebral.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Beneficiile unei plimbari prin padure - silvoterapia sau baia de padure

Pădurea contribuie la apărarea sănătății noastre nu numai prin…

Simptomele leucemiei

Leucemia este un tip de cancer foarte periculos si insidios,…

ZMEURA 20 dz VITAPLANT

Compozitie: Mere uscate, fructe de macese, hibiscus, arome naturale…

ZMA 90 cps OPTIMUM NUTRITION ON

Mod de prezentare ZMA este o combinatie puternica de zinc, magneziu…

ZIZIPHY 30 cps MEDICA

Indicatii: ZVasodilatator, tonic neuronal si sexual. Principiile…

ZINC SOLUTIE SPRAY 30 ml FAVISAN

ZINC SOLUTIE SPRAY 30 ml FAVISAN SPRAY BUCAL SUSTINE DEZINTOXICAREA…

ZINC CHELAT 50MG 100 cps ORGANIKA

Zincul este un MINERAL ESENTIAL care se gaseste aproape in toate…

ZINC 50MG 60 cps ADAMS VISION

Compozitie: Zinc 50 mg. Prezentare: 100 tablete. Indicatii:…

ZINC 15 mg - NATURLINE 30 cpr WALMARK

Pentru o piele sanatoasa si unghii frumoase Zincul este un oligoelement…

ZINC 10 mg 30 cpr WALMARK

Indicatii: Zincul este un oligoelement care se gaseste în…