Argint coloidal, forte 30ppm 480ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 480 ml
Pret magazine: 42.64 lei
Pret remediu.ro:
37.08 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Argintul coloidal Forte este un produs transparent, cu o tenta de gri mai inchisa decat cea a argintului coloidal Protect, datorita concentratiei mai ridicate de argint (pot exista variatii de la un lot la altul), avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, dar gustul este utor metalic.
Culoarea gri a argintului coloidal este un indicator al caracterului amorf al nanoparticulelor, specific unor sortimente de argint coloidal obtinute pe cale electrica. Acesta este motivul real pentru care argintul coloidal asa-zis cu particule mici este incolor sau de culoare gri. În realitate, argintul coloidal incolor, nu este astfel datorita dimensiunilor mici a nanoparticulelor, ci datorita unei combinatii intre un argint coloidal cu structura amorfa, si un argint de natura ionica.

Compozitie: apa distilata, argint 30ppm

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.          

Mod de utilizare: Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Nu se va bea direct din recipient.Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Atentie! În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compoztia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, fote, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final.
Totodata, in anumite condtii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal, de obicei in galben sau brun, sau uneori culoarea se poate inchide pur si simplu. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal. Modificarea ulterioara a culorii argintului coloidal, semnifica de obicei doar formarea unui strat cristalin la suprafata particulei.

Acest produs contine:

Apa distilata
Argint coloidal

Alte produse similare

Platina coloidala AQUANANO
Platina coloidala
AQUANANO
Argint coloidal… AQUANANO
Argint coloidal…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Argint coloidal,… AQUANANO
Argint coloidal,…
AQUANANO
Aur coloidal, vital-pur… AQUANANO
Aur coloidal, vital-pur…
AQUANANO
Cupru coloidal,… AQUANANO
Cupru coloidal,…
AQUANANO
Albastru de metilen… BIOGALENICA
Albastru de metilen…
BIOGALENICA
Alcool camforat… BIOGALENICA
Alcool camforat…
BIOGALENICA
Apa de fata cu… NERA PLANT
Apa de fata cu…
NERA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
100cps PROVITA

79.62 lei
Aloe ferox
60cps HERBAGETICA

31.72 lei
Antiviral 1+1 gratis
60+60cpr DACIA PLANT

23.24 lei
Sirop Plantusin forte r25
250ml FARES

24.21 lei
Jarro-dophilus + FOS
30cps JARROW FORMULAS

41.30 lei
Argint coloidal, forte 30ppm de la AQUANANO are un gramaj de 480ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.08 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine apa distilataargint coloidal, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Argint coloidal, forte 30ppm 480ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre apa distilata:

Nu am gasit vreun articol relevant.