revista

Cele mai importante beneficii ale marijuanei

Cele mai importante beneficii ale marijuanei

Iarba, cum mai este cunoscuta aceasta planta medicinala si, in acelasi timp, nepermisa – considerata un drog recreational ilegal – are, pe buna dreptate, efecte vindecatoare. Printre cele mai importante beneficii ale consumului de marijuana se numara chiar unele la care nimeni nu se astepta, chiar lucrand concomitent pentru a armoniza intreg organismul la starea de sanatate normala.

  • Trateaza migrenele

Doctorii din Caligornia au constatat ca au putut trata mai mult de 300.000 de cazuri de migrene cu marijuana medicinala, si asta e un fapt dovedit prin studii. Este cu atat mai important acest fapt cu cat 25% dintre femeile din lume au migrene la un moment dat in viata, incomparabil mai dureroase decat durerile banale de cap. La fel, 8% dintre barbate sufera de ele la un anumit punct al vietii.

  • Incetineste cresterea tumorilor canceroase

Acest lucru era deja stiut de mult timp, dar Asociatia Americana de Cercetare a Cancerului au descoperit stiintific ca iarba medicinala are efecte considerabile de incetinire a cresterii tumorilor canceroase din plamani, sani si creier.

  • Amelioreaza simptomele bolilor cronice

Cercetatorii au descoperit ca aceasta planta considerata chiar sfanta in unele zone ale Pamantului ajuta la tratarea simptomelor bolilor cronice precum sindromul de colon iritabil, boala Crohn – pentru ca taie greata, calmeaza durerile abdominale si diareea.

Principalul ingredient psihoactiv din marijuana, tetrahidrocanabisolul (THC), a fost aprobat in 1985 de Agentia de administrare a medicamentelor si alimentelor (FDA) ca tratament oficial pentru greturi,  creat sintetic sub forma de capsule. Peste 100.000 de doze au fost prescrise in 1989.

  • Previne boala Alzheimer

In 2006, Institutul Scripps a demonstrat ca acest THC din marijuana functioneaza de minune pentru a preveni boala Alzheimer, prin blocarea depozitelor din creier care provoaca boala. Ganditi-va ca in jur de 26 de milioane de oameni din lume sufera de Alzheimer….

  • Trateaza glaucomul

Cel mai cunoscut beneficiu al ierbii medicinale este ca cade presiunea intraoculara in ochi, la pacientii cu glaucom.

  • Previne convulsiile

Marijuana relaxeaza muschii si are calitati antispasmodice, ceea ce o promoveaza drept un tratament natural eficient pentru convulsii.

  • Ajutor pentru cei ce sufera de ADHD si ADD

Un studiu foarte bine documentat, realizat in 2009, a aratat ca iarba medicinala nu numai ca este o alternativa mai buna la medicamente, dar trateaza tulburarile acestea fara efectele negative ale acestora. Iar procentul de adulti intre 18-44 de ani afectati de ADHD este de 4.1% intr-un an.

  • Poate trata scleroza multipla

Marijuana opreste efectele neurologice si spasmele musculare – specifice sclerozei multiple, prin protejarea nervilor de degradarea acestei boli fatale.

  • Calmeaza sindromul premenstrual

Femeile sunt foarte multumite de acest efect al consumului de iarba medicinala, pentru ca cannabisul reduce durerile simtite la menstruatie. Pana la 75% dintre cele care au incercat acest remediu sunt multumite de efecte!

  • Calmeaza persoanele care sufera de sindromul Tourette si tulburarea obsesiv-compulsiva

Asa cum marijuana poate trata convulsiile si scleroza multipla, asa poate si incetini ticurile acelora care sufera de aceste tulburari mentale, reducand simptomele neurologice. 3.3 milioane de americani sufera de tulburarea obsesiv-compulsiva, iar 272.000 sufera de Tourette.

Poate daca s-ar gasi un echilibru in ceea ce priveste consumul de marijuana in mod responsabil, pe buna dreptate ca lumea ar fi mai sanatoasa si mai fericita. Pana la urma, nu-i asa, totul tine de armonie si de natura!

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU

-17%
4 ,20 LEI
5,05

-16%
3 ,99 LEI
4,76

-14%
21 ,00 LEI
24,53

-10%
99 ,00 LEI
110,00

-8%
17 ,00 LEI
18,47

-13%
21 ,00 LEI
24,19

-11%
17 ,00 LEI
19,06

-13%
27 ,00 LEI
31,21

-14%
16 ,00 LEI
18,64

-11%
9 ,00 LEI
10,11

-6%
16 ,90 LEI
18,00
» Mai sunt inca 4 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Echinacea pentru raceala si gripa

Planta de echinacea are in compozitie mai multe elemente chimice…

Ce plante aromatice sa cultivi acasa

Este sanatos, este frumos, este ieftin si te binedispune imediat!…

Culegerea si pastrarea plantelor

Culegerea si pastrarea plantelor In ultimii ani, interesul pentru…

Lucerna - Marele Tamaduitor

Lucerna (Medicago sativa), utilizata in mod obisnuit ca nutret,…

Roinita sau iarba stupului (Melissa officinalis)

Descrierea speciei Este o planta erbacee, vivace, stufos-ramificata,…

Reventul

Descriere speciei. Ambele specii sunt originare din China, la…

Rachitanul - Lythrum salicaria

Descrierea speciei. Este o planta erbacee ce creste prin fanetele…

Porumbul (Zea mays)

In tara noastra se cultiva pe suprafete intinse numeroase soiuri…

Porumbarul (Prunus spinosa)

Descrierea speciei. Denumit foarte frecvent popular maracine…