Crema cu propolis si rasina de conifere 50ml CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 24.92 lei
Pret remediu.ro:
21.67 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este un produs natural ce poate fi utilizat  in tratarea afectiunilor reumatice, artritelor, arsurilor provocate de agenti termici, chimici, radiatii solare si cobalto-terapie, deosebit de eficient contra acneei juvenile, a vergeturilor. Amelioreaza de asemenea circulatia periferica eliminand senzatia de membre reci. Dupa aplicatia cremei printr-un usor masaj in cazul artritelor se recomanda 10-15 minute de miscare. In cazul plagilor, arsurilor, ulcerului varicos se face toaleta plagii dupa care se aplica crema in strat subtire si se protejaza cu un pansament steril. Crema este deosebit de eficienta in tratarea muscaturilor de tantari, paianjeni, a intepaturilor de albine.

Dupa aplicatia cremei printr-un usor masaj in cazul artritelor se recomanda 10-15 minute miscare.

Ingrediente: Propolis, extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine, apa distilata.

Produs natural obtinut din extract de propolis, extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine, apa distilata. ingredientele folosite in obtinerea acestei creme isi potenteaza reciprocactiunile, producand un puternic efect sinergicbenefic organismului uman. Se cunosc foarte bine actiunile si utilizarile propolisului in medicina umana si in industria cosmetica dintre care enumeram cateva: actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica, antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, usor anestezica, imunostimulenta. S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului datorita prezentei quercetinei, acidului cafeic si clerodan diterpenoidului. Acesta din urma s-a dovedit a avea efect citostatic selectiv asupra celulelor tumorale.

Se cunosc din antichitate efectele benefice ale rasinii de conifere, din care s-au facut atat extracte cat si creme si unguente . Ceara galbena de albine, nepurificata folosita din antichitate pentru proprietatile sale curative in special in afectiuni cutanate fiind si azi larg folosita pentru prepararea unor unguente si balsamuri, are o puternica actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica, hidratant, reconfortant, vitaminizant si curativ in afectiuni cutanate.

Fiind un produs natural, nu are efecte secundare, el potenteaza efectul altor medicamente, caz in care trebuie consultat medicul dumneavoastra.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Propolis
Rasina de conifere
Ceara de albine

Alte produse similare

Tonic antistress CONIMED
Tonic antistress
CONIMED
Conimed sp crema… CONIMED
Conimed sp crema…
CONIMED
Crema solida cu… CONIMED
Crema solida cu…
CONIMED
Tinctura de propolis… CONIMED
Tinctura de propolis…
CONIMED
Carpimed cu propolis,apilarnil,rasina,stejar… CONIMED
Carpimed cu propolis,apilarnil,rasina,stejar…
CONIMED
Ghindazin CONIMED
Ghindazin
CONIMED
Ghindazin, supozitoare… CONIMED
Ghindazin, supozitoare…
CONIMED
Psorizin CONIMED
Psorizin
CONIMED
Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Polen crud congelat poliflor
400gr ALBEENA

45.15 lei
Ceai hepatil
40pl LARIX

8.20 lei
Crema de propolis si galbenele
40ml LARIX

8.75 lei
Crema cu propolis si rasina de conifere de la CONIMED are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.67 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Alifii, geluri si unguente si contine propolisrasina de conifere, ceara de albine, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema cu propolis si rasina de conifere 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CONIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.