Crema solida cu propolis si miere de albine (supozitoare) S-1.5 gr 10buc LAUR MED

Crema solida cu propolis si miere de albine (supozitoare) S-1.5 gr 10 gr LAUR MED
Producator: LAUR MED
Brand: LAUR MED
Forma prezentare: solid, 10 buc
Pret magazine: 11.16 lei
Pret remediu.ro:
9.70 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:

Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman, ce poate fi utilizat cu succes ca ADJUVANT natural cu actiuni antioxidante, antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizante, protectoare, pentru tratarea diferitelor afectiuni: hemoroizi, fisuri anale, arsuri rani, eczeme, forme usoare ale cancerului de colon. Inhiba dureriie care insotesc ciclul menstrual.

Ingrediente:
Propolis, miere de albine, ceara de albine, lanolina, DUB PP E3. Produs natural obtinut prin procedee speciale din propolis, miere de albine, ceara de albine, lanolina inglobate intr-o masa de supozitoare. Principalele componente, actiuni si utllizari ale ingredientelor folosite:
Propolisul are actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica, antivirala (inclusiv antiherpetica si antigripala), antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, imunostimulenta. S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului datorita prezentei quercitinei, aciduiui cafeic si clerodan diterpenoidului. Acesta din urma s-a dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumorale.
Ceara de albine are actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptics. Ceara de albine este folosita inca din antichitate pentru proprietatile sale curative, in special in afectiuni cutanate fiind si astazi larg utilizata la prepararea unor unguente si balsamuri.
DUB PP E3 este un hidrogenat al gliceridelor din uleiul de palmier si seminte de palmier. Are actiune emolienta si antioxidanta fiind iarg utilizat in industria farmaceutica, cosmetica si alimentara pentru proprietatile iui emoliente si antioxidante. De asemenea produsul are o stabilitate deosebita, avand un terrnen de valabilitate intre 5 si 10 ani.
Mierea de albine mono sau poliflora.

Actiune:
cicatrizanta, antiseptica, diuretica si depurativa, calmanta, satisface rapid cererea de energie a organismului. Compozitie: zaharoza 1.7%, glucoza si fructoza 74%, proteine 0.2-0.3%, vitamine (B1, B2, B5. B6, E, K, C, A), enzime, acizi organici si substante minerale (K, Na, p, Mg, S, Ca. Fe, Cu, Si, Al, Mn).Lanolina este un produs gras, natural, extras din lana de oaie si purificat.  Actiune: emolienta, protectoare, hidratanta datorita capacitatii de a lega apa. Lanolina este absorbanta de catre stratul cornos al pielii unde inpiedica pierderile excesive de apa, refacand tot odata finetea si elasticitatea pielii, in special a pielii uscate si lezionate.
Potenteaza actiunea altor medicamente – in acest sens consultati medicul dumneavoastra.

Utilizare: aplicatii locale 2-4 gr. pe zi (intrarectal)
Fiind un produs natural  nu s-au semnaiat efecte secundare, rar pot aparea reactii alergice care dispar la incetarea aplicatiilor.

Atentionari:
A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.

Acest produs contine:

Propolis
Miere de albine
Ceara de albine
Lanolina
Palmier

Alte produse similare

Crema cu rostopasca LAUR MED
Crema cu rostopasca
LAUR MED
Crema cu propolis… LAUR MED
Crema cu propolis…
LAUR MED
Crema solida cu… LAUR MED
Crema solida cu…
LAUR MED
Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Tinctura Dermogent DACIA PLANT
Tinctura Dermogent
DACIA PLANT
Faringoplant DACIA PLANT
Faringoplant
DACIA PLANT
Tinctura de propolis… DACIA PLANT
Tinctura de propolis…
DACIA PLANT
Tinctura de propolis… DACIA PLANT
Tinctura de propolis…
DACIA PLANT
Tinctura de propolis DACIA PLANT
Tinctura de propolis
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema pentru intretinerea sanilor
75ml VIVA NATURA

14.59 lei
Pudra ecologica de brahmi
125gr OBIO

17.61 lei
Seminte de mustar
150gr SOLARIS

3.03 lei
Gingival
30ml FARMACLASS

11.04 lei