revista

DA si NU in dieta!

DA si NU in dieta!

Legat de diete si de regimuri pentru slabit, cred ca esti satula sa tot auzi: fa aia, ia aia, renunta la aia sau mergi la doctorul acela! Evident, mai bine te bazezi pe recomandarile rationale si logice pe care ti le propunem mai jos, care te vor ajuta pe parcursul calatoriei tale spre o silueta cu o greutate mai mica.

Ajuta sau nu sa te cantaresti des?

Da! Oamenii care reusesc sa slabeasca si sa se mentina astfel se cantaresc adeseori, ne spun sondajele. Urcatul pe cantar macar o data pe saptamana te ajuta sa constientizezi mai bine problema. Nu te stresa in privinta fluctuatiilor acului pe cantar: greutatea se schimba si in functie de cantitatea de apa consumata in cateva zile.

La ce grasimi ar trebui sa renunti pentru a slabi?

Daca nu mananci un fel de mancare nu inseamna ca tai caloriile. In plus, grasimea te ajuta uneori sa te simti satul dupa ce mananci, taindu-ti apetitul pentru desert sau pentru felul doi. Mai mult din 10% dintre calorii ar trebui sa provina din grasimile saturate. Inlocuieste untul si alimentele procesate cu grasimi mononesaturate si polinesaturate precum uleiul de masline, peste de apa rece, tofu, avocado, nuci.

Ca sa slabesti mai mult, cand trebuie sa bei apa?

Inainte de mese, caci iti umple stomacul si mananci mai putin. Studiile ne-au aratat ca adultii care beau 2 cesti de apa inainte de fiecare masa slabesc mai mult decat cei care nu fac asta.

Daca mananci prea mult la pranz, ar trebui sa renunti la cina?

Nu. Nu renunta la nicio masa, indiferent de cat ai mancat si indiferent ca vrei sa slabesti. Te va lua foamea mai tarziu si vei da buzna la frigider imediat. In plus, daca sari peste o masa, energia va fi slaba si nu vei avea chef de miscare fizica – care e foarte importanta cand vrei sa slabesti.

Planifica orice masa

Da, spontaneitatea o fi buna pentru anumite lucruri, dar cand vine vorba de alimentatie, nu. Specialistii recomanda planificarea meselor si a gustarilor la ore fixe, pentru a primi nutrientii potriviti.

Ce carbohidrati ar trebui sa eviti?

Pe toti cei din alimentele procesate: sucuri carbogazoase, junk food, grasimi animale, in favoarea celor din cereale integrale, fructe si legume.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Mananci pe fond nervos? Iata solutia

Ai nevoie de 4 pasi pentru a nu mai manca pe fond nervos din…