Ginkgo + curcumin95 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 61.73 lei
Pret remediu.ro:
53.68 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Regenerare cerebrala, trateaza si previne bolile neurodegenerative, neuroprotector.

Ginkgo Curcumin95 are o formula unica, inovatoare ce contine 4 extracte intense din cele mai recunoscute plante specializate in tratarea bolilor neuronale si sustinerea functiilor sistemului nervos.

Actiuni:
- trateaza si previne bolile neurodegenerative,
- neuroprotector,
- sustine concentrarea si memoria,
- imbunatateste circulatia sangvina,
- combate ateroscleroza si atacul cerebral,     
- protejeaza impotriva mortii neuronale ischemice,
- antioxidant,
- reda starea de bine.

Știati ca?
- Ginkgo Biloba este una dintre putinele specii care au supravietuit atacului atomic de la Hiroshima.
- Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, ce poate ajunge la varsta de 1000 ani.
- Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai puternice la atacul insectelor si al altor daunatori.
- Dupa accidentul de la Cernobal, multi locuitori din Siberia au inceput sa ia Ginseng Siberian pentru a contracara efectele radiatiilor.
- Exploratorii, scafandrii, marinarii, dar si minerii foloseau Ginseng Siberian pentru a preveni afectiunile legate de stres.
- Proprietatea Ginsengului Siberian de a creste vitalitatea si rezistenta organismului i-a determinat pe sportivii olimpici sovietici sa-l foloseasca pentru a le imbunatati performantele.
- Chlorella este o alga cu dimensiuni atat de mici, incat pana la apartia microscopului, cercetatorii nici nu au stiut de existenta ei.

Într-un studiu realizat in anul 1997 de catre cercetatorul Le Bars si echipa acestuia s-a examinat efectul Ginkgo Biloba asupra persoanelor cu Alzheimer. Radicalii liberi si inflamatiile reprezinta principalele cauze ale mortii celulelor neuronale in cazul bolnavilor cu Alzheimer. Asadar, echipa de cercetatori a ales Ginkgo Biloba, datorita actiunilor sale antioxidante si antiinflamatorii, ca si principal tratament natural pentru Alzheimer. La acest studiu au luat parte 309 de participanti ce sufereau de tulburari cognitive moderate si severe cauzate de Alzheimer. Participantii au fost impartti in doua grupuri: unui grup i s-a administrat Ginkgo Biloba (120 mg/zi), iar celuilalt grup Placebo. Studiul s-a desfasurat in 6 centre de cercetare de pe teritoriul SUA, pe o perioada de 13 luni. Cercetatorii au evaluat 3 arii: tulburarile cognitive, comportamentul social si psihopatologia in general. Rezultatele studiilor demonstreaza ca tratamentul cu Ginkgo Biloba a produs efecte benefice semnificative in 2 dintre cele 3 arii studiate, si anume: tulburarile cognitive si comportamentul social.

În concluzie, studiul scoate in evidenta ca tratamentul cu Ginkgo Biloba incetineste evolutia bolii si contribuie la tratarea persoanelor cu Alzheimer.

Ganoderma (Ganoderma lucidum) este o ciuperca medicinala cu efecte miraculoase. Conform medicinei tradtionale chineze, Ganoderma este considerata o planta superioara. Ganoderma contine 200 de elemente active si are un continut mult mai scazut de apa in comparatie cu alte tipuri de ciuperci.

Astfel, Ganoderma este bogata in polizaharide, germaniu organic, adenozine si triterpenoide, cu rol de intarire a sistemului imunitar, echilibrare a nivelului glucidelor din organism, reducere a colesterolului, reprezentand totodata o sursa importanta de antioxidanti.

Studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat efectul benefic al Ganodermei asupra pacientilor cu Alzheimer. Un studiu efectuat  in anul 1995 de catre William Stavinoha la Universitatea din Texas, SUA, University of Texas Health Science Center San Antonio a demonstrat ca Ganoderma si proprietatile sale antiinflamatorii sunt de un real ajutor in tratarea persoanelor cu Alzheimer. Aceasta cercetare confirma, inca o data, utilizarile istorice ale Ganodermei pentru prevenirea pierderii memoriei la batranete, precum si efectul puternic antiinflamator. Astfel, Ganoderma este recomandata inclusiv in tratarea persoanelor cu Alzheimer, avand capacitatea de a ajuta creierul sa se refaca si sa sustina functiile sistemului nervos.

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) face parte din categoria algelor verzi-albastre, fiind o alga foarte bogata  in clorofila, cu un continut de peste 20 de vitamine si minerale, calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B2, B5, B6, B12, E si K, biotina, inositol, acid folic.

Chlorella este recomandata si in cazul bolnavilor de Alzheimer, deoarece contribuie la refacerea nervilor la nivelul creierului si a sistemului nervos in general.

Cercetarile au demonstrat ca boala Alzheimer are legatura cu nivelul foarte mare de grasimi oxidate din membranele celulare ale celulelor rosii din sange. Persoanele in varsta ce sufera de Alzheimer au un nivel semnificativ mai mic de luteina in celulele rosii din sange. Rolul luteinei este de a oferi protectie antioxidanta grasimilor, cum sunt cele din membranele celulare, care sunt vulnerabile la oxidare.

În 2013, un grup de cercetatori japonezi (Miyazawa T si echipa sa) a demonstrat efectele benefice ale Chlorellei asupra creierului uman. Chlorella este bogata in luteina si beta-caroten, iar aceste proprietati joaca un rol-cheie in tratarea persoanelor ce sufera de Alzheimer.  Un grup de 12 seniori cu o stare mentala precara au luat parte la acest studiu. 6 dintre acestia au luat 6 grame de Chlorella zilnic, timp de 2 luni, iar celuilalt grup i s-a administrat Placebo.

Cantitatea de Chlorella administrata a generat un aport de 10,67 mg de luteina zilnic, dat fiind ca aportul zilnic recomandat de luteina este de 10 mg. Dupa o luna de tratament, cercetatorii au remarcat o crestere semnificativa a nivelului de luteina si beta-caroten in sangele participantilor.

Dupa 2 luni de tratament, rezultatele au fost impresionante. Nivelurile de luteina din celulele rosii din sange au fost aproape de 5 ori mai mari fata de nivelurile de la inceputul studiului, iar nivelul de grasimi oxidate din membranele celulare ale celulelor rosii din sange au fost reduse la jumatate.

Astfel, Chlorella este recomandata atat persoanelor cu Alzheimer, cat si celor care au nevoie de  sustinere pentru buna functionare a sistemului nervos.

Ginseng Siberian (Eleutheroccocus senticosus) mai este numit si ”adaptogen”. Mai exact, Ginsengul Siberian are proprietatea de a ajuta organismul sa se adapteze la stres si il sustine in lupta cu diversi factori negativi: fizici, chimici, biologici si psihologici. De asemenea, Ginsengul Siberian sprijina functiile metabolice normale si ajuta la restabilirea echilibrului psiho-emotional.

Unul dintre efectele principale ale Ginsengului Siberian este efectul neuroprotector. Efectul neuroprotector poate fi definit ca o interventie terapeutica ce previne moartea neuronilor vulnerabili, inhiba sau intarzie moartea neuronala, incetineste iar in multe cazuri blocheaza procesele neuroprodegenerative premature precum si cele aflate in stadiu avansat.

Ginsengul Siberian este folosit in medicina tradtionala chineza de peste 2000 de ani pentru numeroase afectiuni: stres, oboseala, restaurarea vigorii, neurastenie, depresii, caderi nervoase.

În medicina din Vest, Ginsengul Siberian este mult apreciat pentru proprietatile sale „adaptogene”. Cercetarile moderne au aratat ca Ginsengul Siberian stimuleaza rezistenta la stres si de aceea este acum utilizat pe scara larga si ca tonic in momentele de stres si de presiune. Consumul regulat de Ginseng Siberian intareste vigoarea, imbunatateste memoria si creste longevitatea.

Curcumin95 C3 complex joaca un rol important in tratarea bolilor neurodegenerative.

Alzheimer reprezinta cel mai frecvent tip de dementa presenila si senila. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, la nivel mondial, 5% dintre barbati si 6% dintre femei cu varste de peste 60 de ani sunt afectati de Alzheimer.

Sunt multe studii stiintifice care demonstreaza ca Curcumin95 C3 complex are efecte benefice in cazul persoanelor diagnosticate cu Alzheimer si simptome de dementa, unul dintre ele fiind un studiu condus in cadrul departamentului de neurologie a Spitalului General Kariya Toyota (Kariya Toyota General Hospital, Kariya City, Aichi, Japan) din Japonia.

Ultimele studii demonstreaza efectul Curcumin95 C3 complex in prevenirea Alzheimerului, pentru care medicina din Vest nu are inca un tratament.

Piperina, principalul alcaloid ce se gaseste in piper, este cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si antiinflamatorii ce pot inhiba dezvoltarea celulelor tumorale.

Piperina potenteaza efectele neuroprotectoare ale Curcumin95 C3 complex atat impotriva bolii Alzheimer, cat si impotriva altor tulburari cognitive si procese neurodegenerative.

Folosita impreuna cu Curcumin95 C3 complex, piperina imbunatateste cu peste 2.000% absorbtia in sange si biodisponibilitatea curcuminoidelor, potentand astfel foarte mult efectele Curcuminului.

Aproape 70% din greutatea totala uscata a Spirulinei este formata din proteina
completa, iar restul este format, in mare parte, din acizi grasi esentiali. Spirulina este bogata in vitamine, minerale si antioxidanti si contine cantitati semnificative din urmatoarele elemente nutritive de baza: proteine (toti aminoacizii biologic activi), minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, zinc), vitamine (Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, C, E si K), grasimi “bune”.

Spirulina protejeaza creierul impotriva radicalilor liberi prin cresterea activitatii a doua enzime: catalaza si glutation peroxidaza (GPx). Aceste enzime pot continua neutralizarea radicalilor liberi atata timp cat acestea sunt alimentate cu vitaminele si mineralele de care au nevoie. S-a observat ca la persoanele la care aceste enzime functioneaza in mod corespunzator, creierul este mult mai rezistent la procesul de imbatranire.

Beneficiile Spirulinei sunt semnificative si in cazul persoanelor cu Alzheimer, Spirulina reducand nivelurile de proteine de beta-amiloid din creier. Persoanele ce sufera de Alzheimer au concentratii destul de mari ale acestei proteine, ce se acumuleaza in placi si duc la pierderi de memorie si alte probleme grave. S-au realizat teste de memorie si functionare a creierului, iar subiectilor li s-a administrat Spirulina. Testele au demonstrat scor mai mare, demonstrand o memorie mai buna la cei care au consumat Spirulina.

De asemenea, s-a demonstrat ca Spirulina contribuie la reducerea leziunilor creierului legate de accident vascular cerebral. Efectele antiinflamatorii ale acestei alge sunt vitale in cazul persoanelor ce sufera atac vascular cerebral, deoarece permit sangelui sa ajunga mai usor la celulele creierului, reducand astfel moartea celulelor neuronale.

Adjuvant in:
- Alzheimer,
- Parkinson,
- Huntington,
- scleroza laterala amiotrofica,
- scleroza multipla,
- depresie,
- stres psihologic,
- migrene,
- oboseala,
- boli neurodegenerative,
- pierderea concentrarii si memorarii.

Compozitie per 1 capsula:
Ginkgo Biloba extract 50:1 standardizat cu 24% ginkgoflavonoide si 6% ginkgolide...80 mg;
Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)...70 mg;
Spirulina  (Platensis) standardizata cu 60% proteine...70 mg;
Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1...60 mg;
Chlorella   (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu 50% proteine...60 mg;
Curcumin95 C3 Complex  (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide...40 mg;
Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina...10 mg.

Administrare cate 1 capsula pe zi.

Precautii si contraindicatii:Nu se cunosc.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ginkgo biloba80.00mg
Ginseng siberian70.00mg
Spirulina70.00mg
Ganoderma60.00mg
Chlorella60.00mg
Turmeric40.00mg
Piper10.00mg

Alte produse similare

Memory stem HERBAGETICA
Memory stem
HERBAGETICA
Ginkgo biloba DACIA PLANT
Ginkgo biloba
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai antioxidant FARES
Ceai antioxidant
FARES
Ceai pentru circulatie… FARES
Ceai pentru circulatie…
FARES
Ceai pentru circulatie… FARES
Ceai pentru circulatie…
FARES
Circulatie cerebrala… FARES
Circulatie cerebrala…
FARES
Ceai pentru picioare… FARES
Ceai pentru picioare…
FARES
Tinctura de ginkgo… STEAUA DIVINA
Tinctura de ginkgo…
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Ginkgo + curcumin95 de la HERBAGETICA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 53.68 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine ginkgo bilobaginseng siberian, spirulina, ganoderma, chlorella, turmeric, piper, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ginkgo + curcumin95 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.