Maca zen forte 30cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 35.93 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
32.70 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

   Maca 0.6/4:1 Zen Forte este produsul care vine în ajutorul echilibrului hormonal în organism datorită formulei sale dublu standardizate: extract Maca 4:1 și extract din Maca standardizat 0,6 % în glucosinolate. Este un produs destinat atât femeilor cât și bărbaților datorită multiplelor beneficii pe care le aduce, contribuind la echilibrarea sistemului endocrin: crescând libidoul atât la bărbați cât și la femei și stimulând organele genitale.

Una dintre acțiunile principale ale Maca este stimularea și hrănirea hipotalamusului care reglează glanda pituitară, acționând ca tonic pentru sistemul hormonal. Întregul sistem endocrin devine echilibrat, deoarece glanda hipofizară controlează producția hormonală a glandelor suprarenale, a tiroidei și a organelor sexuale (testicule și prostata la bărbați, ovare și uter la femei). In plus, Maca mai are şi urmatoarele beneficii:

Ajută la echilibrarea hormonilor din organism. Maca este un echilibrant hormonal şi stimulează glanda pituitară. Când aceasta funcţionează în parametrii normali, întregul sistem endocrin este echilibrat, deoarece această glandă controlează şi susţine activitatea tuturor glandelor endocrine.
Tratează simptomele menopauzei. Bufeurile, transpiraţiile nocturne, schimbările bruşte de dispoziţie şi depresiile sunt cele mai întâlnite simptome în cazul menopauzei. Administrarea de rădăcină de Maca reduce considerabil aceste simptome.
Extractul de maca este un adaptogen, având efecte asupra întregului organism, consolidându-l și ajutându-l să răspundă la schimbările interne și externe cu efecte pozitive precum:

Creșterea nivelului de energie datorată îmbunătățirii funcției suprarenale și tiroidei
Diminuarea poftei de zahăr
Îmbunătăţirea somnului datorită funcției îmbunătățite a glandelor pineale
Încetarea palpitațiilor inimii, deoarece receptorii de estrogen din inimă sunt calmați
Îmbunătățirea funcției vezicii urinare, deoarece receptorii estrogeni din vezica urinară sunt calmați.


Adjuvant în : 

adaptogen, antistres
lipsa energiei, depresie, anxietate
sindrom premenstrual
menopauză
libidou scăzut
dezechilibru hormonal
infertilitate
impotenţă
disfuncţie erectilă
prostată, incontinenţă urinară


 Contribuie la:

reechilibrarea hormonală
creşterea libidoului
creşterea fertilităţii
combaterea impotenţei
reducerea simptomelor premenstruale
reducerea simptomelor menopauzei
Maca conţine acizi graşi, calciu, vitamina B1, B2, B12. Acizii graşi pe care îi conţine rădăcina de Maca ajută la sporirea imunităţii organismului, iar fosforul, vitamina B1 şi B12 contribuie la îmbunătăţirea sistemului nervos al organismului. În rădăcina de maca se găsesc şi alcaloizi care ajută la asimilarea optimă a anumitor nutrienţi de către organism.

Standardizarea în glucosinolate 0,6% aduce un plus produsului Maca 0.6/4:1 Zen Forte, ceea ce asigură echilibrul hormonal în organism ajutând la suprimarea dominării hormonului feminității și la creșterea hormonului fertilității. Astfel se normalizează ciclul menstrual, atât în ceea ce privește numărul de zile într-un ciclu, cât și cantitatea de flux sanguin, reducând semnificativ durerea și simptomele premenstruale. Pe partea masculină, Maca contribuie la creșterea semnificativă a numărului de spermatozoizi, a motilității și volumului spermei datorită puterii sale de a crește capacitatea de rezistență fizică.

Maca 0.6/4:1 Zen Forte ajută tonul axei hipotalamus hipofizară pentru a susține producția proprie a organismului de numeroși hormoni, crescând sau scăzând nivelurile lor în funcție de ceea ce aveți nevoie individual. Ca rezultat, maca vă ajută să vă eliberaţi de stres, astfel încât să nu rămâneți blocați în stadiul de epuizare. Menținerea nivelurilor pozitive de energie este legată de nivelul scăzut de anxietate și depresie. Energia oferită de Maca organismului nu este similară cu cea oferită de cafea sau ciocolată, fără a crește sau influența hormonul stresului.

Administrare: 1-3 capsule pe zi                                     

                  

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Maca

Alte produse similare

Maca zen forte HERBAGETICA
Maca zen forte
HERBAGETICA
Maca zen forte HERBAGETICA
Maca zen forte
HERBAGETICA
Man zen forte HERBAGETICA
Man zen forte
HERBAGETICA
Macca 69+ DACIA PLANT
Macca 69+
DACIA PLANT
Maca standardized NATURES WAY
Maca standardized
NATURES WAY
Sirop de maca PRO NATURA
Sirop de maca
PRO NATURA
Energiva fem ALEVIA
Energiva fem
ALEVIA
Incitante ALEVIA
Incitante
ALEVIA
Maca cp ALEVIA
Maca cp
ALEVIA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Magneziu organic cu vitamina b complex
30cps HERBAGETICA

18.58 lei
Molekin c1000 si zinc efervescente
20cpr ZDROVIT

42.38 lei
Maca zen forte de la HERBAGETICA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 35.93 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Suplimente pentru el si contine maca. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Maca zen forte 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.