revista

Piept de pui cu smantana si hrean

Piept de pui cu smantana si hrean

Timp de preparare: o ora

Ingrediente:
1-1,5 kg. piept de pui,
2 cepe,
400 g. smantana,
o legatura radacina de hrean,
sare,
piper,
cimbru

Mod de preparare:
Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa,
pana ce fierbe carnea.

Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nuci foarte mici.
Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa
gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive
sau la cina

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4341 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Supa de usturoi

Supa de usturoi (si cea de ceapa) reprezinta un expectorant…