revista

Piept de pui cu smantana si hrean

Piept de pui cu smantana si hrean

Timp de preparare: o ora

Ingrediente:
1-1,5 kg. piept de pui,
2 cepe,
400 g. smantana,
o legatura radacina de hrean,
sare,
piper,
cimbru

Mod de preparare:
Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa,
pana ce fierbe carnea.

Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nuci foarte mici.
Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa
gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive
sau la cina

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU

-14%
37 ,00 LEI
42,81

-12%
30 ,00 LEI
34,00

-29%
15 ,00 LEI
21,00

-10%
99 ,00 LEI
110,00

-22%
33 ,00 LEI
42,08

-29%
49 ,00 LEI
68,87

-8%
55 ,00 LEI
60,00

-14%
37 ,00 LEI
42,81

-19%
99 ,00 LEI
122,00

-13%
39 ,00 LEI
44,76

-20%
8 ,00 LEI
10,00
» Mai sunt inca 4 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Supa de usturoi

Supa de usturoi (si cea de ceapa) reprezinta un expectorant…