Protonic + 150ml HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: pasta, 150 ml
Pret magazine: 23.31 lei
Pret remediu.ro:
20.27 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Supliment alimentar

Recomandari:
Este un supliment alimentar functional format dinntr-o componenta polenica si una probiotica cu actiune de prevenire si tratament al afectiunilor benigne de prostata, de reglare a functiei digestive si control ponderal, de prevenire a afectiunilor cardiovasculare, detoxifiant, reurotonic, imunomodulatoare si de stimulare a sistemului endocrin. Vitaminizeaza si remineralizeaza organismul.  Protonic contine fosfolipide, steroli, acizi grasi esentiali. Acizii grasi esentiali cu catena lunga( omega 3 si omega 6) au un rol metabolic deosebit de important participand la structurarea fosfolipidelor membranelor celulare, fiind si activatori ai unor enzime ce actioneaza atat in metabolismul lipidic cat si in procesele inflamatorii, intervenind in modularea expresiei fenotipice a genomului. De asemenea, are o activitate activitate antioxidanta naturala ridicata, datorita actiunii sinergice a vitaminelor A, C, E si microelementelor Seleniu si Zinc. Aceasta activitate il recomanda in prevenirea si combaterea stresului oxidativ la nivelul celular, stres cauzator al maladiilor grave cardiovasculare, neurodegenerative, inflamatorii, cancerelor si imbatranirii precoce.

Proprietati:
Rol adjuvant in vitaminizarea organismului, reglarea functiei digestive si control ponderal.

Mod de folosire:
Pentru adulti doza recomandata este de 20 ml pe zi (aprox. 4 lingurte mari). Pentru copii doza recomandata este de 10 ml pe zi (aprox. 4 lingurte mici), repartizat pe parcursul intregii zile, dupa mancare. Cura dureaza 6 luni, cu pauza 1 luna, dupa care cura se poate relua.

Compozitie:
Polen poliflor, culturi probiotice complexe de Sreptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum,Lactobacillus delbruekii bulgaricus, Vitaminele A, C,E, B1, PP, B6, B9, B12, microelemente Zn, Se, Fe, Cr, Mn, Si, zahar invertit enzimatic, inulina, sorbitol, tinctura de propolis.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Polen
Propolis
Vitamina A
Vitamina B
Vitamina C
Vitamina e
Zinc
Seleniu
Fier
Crom
Mangan
Siliciu
Culturi probiotice

Alte produse similare

Infostim junior HYPERICUM
Infostim junior
HYPERICUM
Ginsenmax DACIA PLANT
Ginsenmax
DACIA PLANT
Prostate optimizer JARROW FORMULAS
Prostate optimizer
JARROW FORMULAS
Colonsan fem cu… FAVISAN
Colonsan fem cu…
FAVISAN
Prostate perform NEW ROOTS
Prostate perform
NEW ROOTS
Activa 2 dizolvant… FAVISAN
Activa 2 dizolvant…
FAVISAN
Lac de unghii alb… FAVISAN
Lac de unghii alb…
FAVISAN
Lac de unghii roz… FAVISAN
Lac de unghii roz…
FAVISAN
Lac de unghii roz… FAVISAN
Lac de unghii roz…
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


50ml ONEDIA

6.29 lei

1buc REMEDIU

38.34 lei

30+10tbl DOPPEL HERZ

34.53 lei
Protonic + de la HYPERICUM are un gramaj de 150gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.27 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Digestie si contine polenpropolis, vitamina a, vitamina b, vitamina c, vitamina e, zinc, seleniu, fier, crom, mangan, siliciu, culturi probiotice, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Protonic + 150gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.