Siluet bar 40gr REDIS

Producator: REDIS
Brand: REDIS
Forma prezentare: solid, 40 gr
Pret magazine: 3.27 lei
Pret remediu.ro:
2.84 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Siluet Bar este un baton cu o valoare energetica redusa, dar cu un continut mare de fibre vegetale, ceai verde (1.000 mg) si l-carnitina (320 mg). Datorita fibrelor, se reduce asimilarea grasimilor si se favorizeaza eliminarea lor. Batonul Siluet Bar combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului.

ADMINISTRARE
Se recomanda consumarea a 1-3 batoane Siluet Bar pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa. Produsul este un supliment alimentar, el nu inlocuieste alimentatia variata.

INGREDIENTE
Contine: izolat proteic din soia nemodificata genetic, maltitol, ulei de palmier, fulgi de grau germinat (contine gluten), fructoza, fulgi de porumb, sirop de malt (contine gluten), pudra de cacao, seminte de in, frunze de ceai verde (1000 mg - 2,5%), caroba (praf de roscove), arahide prajite, lecitina din soia, L-carnitina (0,8% - 320 mg/baton), aroma de ciocolata, carbonat de calciu, vitamina C, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

RECOMANDARI
Siluet Bar se recomanda ca aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, care dau energie si au un rol benefic. L-carnitina si acizii grasi Omega 3 contribuie la stimularea arderii grasimilor si la reglarea nivelului colesterolului seric, iar vitamina C este un bun antioxidant. Fulgii de grau germinat sunt biostimulatori si, impreuna cu fulgii de porumb crocanti si alunele, dau un gust excelent batonului. Este bogat in proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si in timpul dietelor pentru slabit. Nu contine ingrediente de origine animala, deci poate fi consumat si de catre cei vegetarieni sauin timpul postului.
Datorita principiilor nutritive sanatoase dupa care a fost conceput, acest baton respecta cerintele legii 123/2008 privind alimentatia sanatoasa si este recomandat oricarei persoane pentru gustul bun si calitatile nutritive ideale. Se poate comercializa si in scoli.
Efecte secundare si contraindicatii: nu are efecte secundare, a nu se depasi dozele recomandate.
Nu se recomanda diabeticilor.
A se pastra in locuri ferite de umezeala si caldura.

INFORMATII NUTRITIONALE:
** /40 g baton
*Calorii 155 Kcal (645 KJ)
Calciu 32 mg (4% DZR)
Carbohidrati 12,71 g (din care zaharuri simple - 5,8 g)
Fibre 2,18 g
Grasimi 6,88 g (din care acizi grasi saturati - 1,8 g, acizi grasi nesaturati - 5,08 g (omega 3 - 1,2 g), acizi grasi trans 0 g)
Iod 28 mcg (18,6% DZR)
Magneziu 9,6 mg (2,5% DZR)
Maltitol 5,62 g
Potasiu 12 mcg (0,6% DZR)
Proteine 10, 27 g (din care LCarnitina - 320 mg)
Vitamina C 20 mg (25% DZR)
Zinc 3,2 mg (32% DZR)

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Soia
Maltitol
Palmier
Grau
Fructoza
Porumb
Malt
Cacao
In
Ceai verde1500.00mg
Roscov
Arahide
L-carnitina320.00mg
Ciocolata
Calciu
Vitamina C
Magneziu
Zinc
Potasiu

Alte produse similare

Ideal protein cu… REDIS
Ideal protein cu…
REDIS
Ideal protein cu… REDIS
Ideal protein cu…
REDIS
Ideal protein cu… REDIS
Ideal protein cu…
REDIS
Ideal protein cu… REDIS
Ideal protein cu…
REDIS
Mass forte creatin-r… REDIS
Mass forte creatin-r…
REDIS
Mass forte creatin-r… REDIS
Mass forte creatin-r…
REDIS
Mass forte creatin-r… REDIS
Mass forte creatin-r…
REDIS
Mass forte creatin-r… REDIS
Mass forte creatin-r…
REDIS
Nutrifort-r cu… REDIS
Nutrifort-r cu…
REDIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ideal bar
50gr REDIS

2.84 lei
Fibrobar-r cu ceai verde
60gr REDIS

3.11 lei
Baton proteic protein-r
60gr REDIS

3.11 lei
Siluet bar de la REDIS are un gramaj de 40gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 2.84 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Batoane proteice si contine soiamaltitol, palmier, grau, fructoza, porumb, malt, cacao, in, ceai verde, roscov, arahide, l-carnitina, ciocolata, calciu, vitamina c, magneziu, zinc, potasiu, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Siluet bar 40gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REDIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.