Tinctura de propolis 30ml CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: lichid, 30 ml
Pret magazine: 13.29 lei
Pret remediu.ro:
11.56 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Propolisul este compus din rasini vegetale, balsam de diferite compoziţii, ceara, uleiuri eterice, fier, microelemente cupru,zinc, mangan, cobalt, la care se adaugă polen,flavonoide, secreţii ale glandelor salivare ale albinelor. Propolisul este folosit ca biostimulator, care măreşte rezistenta fizica si inlatura oboseala.

Datorita proprietăţilor sale antivirale, antitoxice si antiinflamatorii, propolisul isi găseştetot mai multe utilizări. Este un bun stimulator al refacerii ţesuturilor afectate de răni,tăieturi si, mai ales arsuri, degeraturi.

Este foarte util in vindecarea rănilor de la armele de foc, precum si in cicatrizarea operaţiilor.
Propolisul vindeca mucoasa bucala si este benefic in singerarile gingiilor. Balsamul de propolis protejează impotriva radiaţiilor Roentgen si de alta natura.
Propolisul poate fi folosit ca atare, ca guma de mestecat (saliva umana fiind una din putinele substanţe care ii solubilizeaza), sub forma extractului moale de propolis inglobatin miere, obtinindu-se mierea propolizata si folosit la prepararea diferitelor unguente.
Cea mai eficienta metoda de administrare a propolisului ramine, totuşi, tinctura de propolis.
In urma experienţelor clinice si de laborator sa dovedit ca tinctura de propolis este folositoare in vindecarea tuturor bolilor interne infectioase (30 picaturi/zi, intr-un pahar cu apa călduţa),combaterea tulburărilor de menopauza (10 picaturi pe zi, timp de un an), vindecarea inflamărilor prostatei (30 picaturi/zi), rinichilor si ficatului (de doua ori pe zi, cite 40 de picaturi; se repeta pina la vindecare), in tratarea TBCului pulmonar (de trei ori/zi cite 30 de picaturi, completate cu inhalaţii la 1/4 litru apa fierbinte se adaugă 100 picaturi de tinctura de doua ori pe saptamina), combaterea enteritelor, parazitozelor intestinale, durerilor de stomac si tratarea ulcerului gastroduodenal (40 picaturi puse in 100 ml lapte cald, remediu consumat zilnic, pe stomacul gol).La toate afecţiunile pielii, in special la bătături si cheratite, răni vechi, arsuri si micoze,locurile bolnave se pot vindeca suta la suta prin tamponare cu tinctura de propolis, aceasta avind acţiune cicatrizanta, ajutand la formarea noilor ţesuturi.

Atentionari: A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.

Acest produs contine:

Propolis

Alte produse similare


Apa de gura
CONIMED

Tonic antistress
CONIMED

Crema cu propolis…
CONIMED

Crema solida "sp"…
CONIMED

Crema solida cu…
CONIMED

Carpimed, supozitoare…
CONIMED

Elzimun
CONIMED

Carpimed
CONIMED

Ghindazin
CONIMED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.