Ulei de cocos-virgin 35gr HERBALSANA

Producator: HERBAVIT
Brand: HERBALSANA
Forma prezentare: lichid, 35 gr
Pret magazine: 6.35 lei
Pret remediu.ro:
5.52 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Recomandari de consum: zilnic 1-2 lingurite .

Ulei de cocos virgin, presat la rece, obtinut din fructe proaspete de cocos, din culturi organice  controlate.  100% pur fara aditivi, pentru utilizare interna si externa.

Nu contine colosterol, datorita continutului ridicat de acid acid lauric are efect antioxidant.

Uleiul de cocos este ideal ingrijirea pielii si a parului indiferent de vartsa. Se poate folosi  pentru masaj, se absoarbe usor in piele.

Nu este recomandata incalzirea.

Ulei de cocos se solidifica sub 25 ËšC, sub aceasta temperatura devine alb.

Uleiul virgin de cocos este unul dintre cele mai apreciate uleiuri datorita proprietatilor sale multiple, care se obtine de asemenea din miezul nucii de cocos, dar prin presare la rece pentru a nu isi pierde calitatile.

Uleiul virgin de cocos se poate folosi atat intern cat si extern. Intern are efect imunostimulent, ajuta la asimilarea substantelor nutritive din alimente, rol antiparazitar si se pot consuma doua linguri de ulei pe zi. Extern se poate aplica pe piele pentru prevenirea si tratarea vergeturilor, contine filtru UV, datorita proprietatilor antifungice, antibacteriene si antivirale este de ajutor in cazul ciupercilor la nivelul unghiilor, al diferitelor afectiuni dermatologice (eczeme, inflamatii ale pielii etc.) iar datorita continutului de vitamina C are efect antioxidant si este in acelasi timp sursa de vitamina E. Aplicat inaintea expunerii la soare ajuta la obtinerea unui bronz uniform si previne aparitia petelor si pistruilor.
Industria cosmetica foloseste uleiul virgin de cocos in prepararea pastei de dinti, deoarece reduce aparitia cariilor dentare, datorita enzimelor care distrug bacteriile nocive din cavitatea bucala. În India industria cosmeticelor foloseste uleiul virgin de cocos ca ingredient valoros pentru a hrani si a da stralucire parului. În urma cercetarilor facute in India, s-a ajuns la concluzia ca uleiul virgin de cocos se absoarbe in firul de par hranindu-l din interior, si datorita acidul lauric continut, are un rol important in regenerarea parului degradat, in combatearea caderii acestuia, ajuta la prevenirea matretii si confera un plus de vitalitate firului de par.

Acest produs contine:

Cocos

Alte produse similare


Ulei de cocos-virgin
HERBALSANA

Ulei de cocos
HERBALSANA

Ulei de cocos manila…
HERBALSANA

Lapte de cocos
HERBALSANA

Faina de cocos
HERBALSANA

Faina de cocos
HERBALSANA

Nuca de cocos razuita
HERBALSANA

Nuca de cocos razuita
HERBALSANA

Zahar de cocos
HERBALSANA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema impotriva caderii parului
250ml VIVA NATURA

20.44 lei
Ulei de ricin
100ml ADAMS SUPPLEMENTS

8.73 lei
Ceai pentru detoxifiere
25pl ADNATURA

2.92 lei
Ulei din nuca de cocos
50ml ADAMS SUPPLEMENTS

9.84 lei
Ulei de macadamia
50ml HERBALSANA

7.77 lei
Artrocalm gel
100ml FARMACLASS

12.05 lei