5 htp (hydroxytryptophan complex) 30cps SOLGAR

Producator: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS
Brand: SOLGAR
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 99.99 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
92.99 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

5-hidroxitriptofan se utilizeaza pentru a atenua stresul si anxietatea, pentru a imbunatati starea de spirit, a atinge satietatea si a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei.
Produsul contine de asemenea magneziu, ce contribuie la functiile fiziologice ale sistemului nervos si la functiile sale psihologice normale, extract din radacina de valeriana cu actiune anxiolitica blanda, avand o utilizare tradtionala si documentata clinic, cat si vitamina B6 ce intareste sistemul nervos, ajuta la echilibrarea functiilor psihologice si reduce senzatia de oboseala si extenuare, in special pe timpul iernii.
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) sau doua (2) capsule vegetale pe zi, cu suc sau apa, intre mese, sau conform recomandarii medicului sau farmacistului.

Fiecare capsula vegetala asigura:
Magneziu (sub forma de oxid, bisglicinat) 50mg-%VNR* 13, 5-HTP (L-5-hidroxitriptofan din extract standardizat de seminte Griffonia simplicifolia) 100mg, Extract din pudra de radacina de Valeriana (4:1) (Valeriana officinalis) 100mg, Extract din pudra de radacina de Valeriana (4:1) (Valeriana officinalis) 100mg, Vitamina B6 (sub forma de HCL piridoxina, piridoxal-5’-fosfat) 10mg**-%VNR* 714, extract hidroetanolic din fruct de Griffonia simplicifolia, cu 95% 5-HTP/5-hidroxitriptofan; extract hidroetanolic 4:1 (maltodextrina) din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis), agent de incarcare (celuloza microcristalina), capsula (hidroxipropilmetilceluloza, oxid de magneziu, bisglicinat de magneziu), clorhidrat de piridoxina, agent antiaglomerant (stearat de magneziu vegetal), piridoxal- 5 – fosfat.

Aleg SOLGAR deoarece:

  • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!
  • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
  • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
  • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
  • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
  • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
  • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
  • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
  • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni. 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Magneziu50.00mg
5 htp100.00mg
Valeriana100.00mg
Vitamina b6100.00mg
Griffonia simplicifolia

Alte produse similare

Calcium magnesium… SOLGAR
Calcium magnesium…
SOLGAR
Calcium magnesium… SOLGAR
Calcium magnesium…
SOLGAR
Calcium magnesium… SOLGAR
Calcium magnesium…
SOLGAR
Chelated magnesium SOLGAR
Chelated magnesium
SOLGAR
Magnesium citrate… SOLGAR
Magnesium citrate…
SOLGAR
Female multiple SOLGAR
Female multiple
SOLGAR
Formula vm 2000 SOLGAR
Formula vm 2000
SOLGAR
Formula vm prime… SOLGAR
Formula vm prime…
SOLGAR
Magnesium cu vitamina… SOLGAR
Magnesium cu vitamina…
SOLGAR

Parerile clientilor

Inbunatateste stare de slirut este u. Percursor am axenietatii si crestefij de serotenina ;are lrilfuetagati benefice sigure recomand cunxredere!
scrisa de / 14.11.2017 07:19

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sunatoare
120cpr DACIA PLANT

34.21 lei
Spirulina cu extract total de catina
40cpr HOFIGAL

19.92 lei
Prosthyroid
120cps INDIAN HERBAL

202.71 lei
5 htp (hydroxytryptophan complex) de la SOLGAR are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 99.99 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine magneziu5 htp, valeriana, vitamina b6, griffonia simplicifolia, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre 5 htp (hydroxytryptophan complex) 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLGAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.