Extract de usturoi 1000mg 90cps VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: gelule, 90 buc
Pret magazine: 33.1 lei
Pret remediu.ro:
28.78 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pe langa rolul deosebit pe care il are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul poseda un puternic efect antibiotic, contribuie la procesul digestiei si ofera protectie impotriva agentilor cancerigeni.
Natura ne-a pus la indemana doua legume incarcate cu vitamine care detin recordul binefacerii: usturoiul si ceapa.
Proprietatile nutritive ale usturoiului si cepei sunt marcate in special de prezenta unor importante cantitati de vitamine, mai ales A, B1, B2, C si a unor substante minerale utile printre care: fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu.
Documente dintre cele mai vechi amintesc de efectele terapeutice ale usturoiului. De exemplu constructorii de piramide din Egiptul Antic consumau usturoi, ceapa si ridichi pentru prevenirea bolilor contagioase. De asemenea, legiunile romane foloseau cantitati insemnate de usturoi in alimentatie. În acele vremuri usturoiul era recomandat pentru tratarea a peste 60 de boli. Medicina populara recomanda usturoiul mai ales in cazuri de hipertensiune si obezitate.
Usturoiul este o planta cu multiple calitati terapeutice cunoscute de multa vreme, avand o serie de efecte benefice pentru organismul uman. Pe langa rolul deosebit pe care il are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul poseda un puternic efect antibiotic, contribuie la procesul digestiei si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.
Introducerea cu regularitate a usturoiului si a cepei in alimentatie, contribuie la asigurarea bunei functionari a organelor tubului digestiv, la consolidarea rezistentei fata de agresiuni microbiene si virotice, la regenerarea normala a dermei si la mentinerea tenului frumos. Dar, pe langa virtutiile lor nutritive, ele sunt apreciate si in tratamentul unor boli cronice. Aceste efecte se datoresc celor 200 de substante active pe care le contine: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce au in structura lor sulf.
Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanta cu un puternic efect antibiotic. Acest compus rezulta in urma actiunii unei enzime- alinaza- asupra alinei din compozitia plantei. De asemenea este demn de remarcat si continutul apreciabil de seleniu.
Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei si spasmelor arterelor coronare raspunzatoare de producerea crizelor de anghina si a infarctului de miocard, inbunatatind astfel performanta cardiaca. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale.
Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic si anticarcinogenetic, fiind si afrodisiac. Contine vitaminele B1 si C, precum si o serie de elemente ca: Brom, Cobalt, Iod, Magneziu, Siliciu si Zinc.
Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament a arterosclerozei. Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor si contribuie in acelasi timp la sporirea cantitatii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au un efect protector fata de arteroscleroza.
Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Din aceasta cauza poate ameliora durerile de cap si claudicatia intermitenta.
Usturoiul este util in unele pneumopatii, iar datorita efectului antibiotic este indicat in tratamentul virozelor, bronsitelor, traheitelor. De asemenea, accelereaza epitalizarea si vindecarea ranilor. Persoanele care consuma cantitati insemnate de ceapa si usturoi prezinta un risc foarte scazut de aparitie a cancerului gastric, de piele sau de colon.
Usturoiul este foarte eficace in caz de tenie iar medicina populara aminteste folosirea acestuia drept leac impotriva caderii parului.

INGREDIENT ACTIV:
Extract (500:1) de usturoi 2mg
   Allicina (echivalent pentru1000mg usturoi proaspat) 1mg

Ingrediente: ulei de soia (emulsifiant), capsula (gelatina, glicerina), extract 500:1 din bulbi de Usturoi (Allium sativum), cu 50% allicina.   

Doza zilnica recomandata: 3 capsule. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu depasiti doza zilnica recomandata! Nu lasati la indemana si la vederea copiilor mici!

Contraindicat femeilor insarcinate (ultimele saptamani) sau care alapteaza, precum si in caz de inflamatii gastrice acute sau cronice. Poate interactiona cu anticoagulante de administrare concomitenta. A se intrerupe utilizarea cu 2 saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Usturoi3.00mg

Alte produse similare

Complex cardiolic… VITAKING
Complex cardiolic…
VITAKING
Tinctura de usturoi DACIA PLANT
Tinctura de usturoi
DACIA PLANT
Cynara anti-colesterol ROTTA NATURA
Cynara anti-colesterol
ROTTA NATURA
Imunomodulin ROTTA NATURA
Imunomodulin
ROTTA NATURA
Garlic (usturoi) SOLARAY
Garlic (usturoi)
SOLARAY
Parasites cleanse SOLARAY
Parasites cleanse
SOLARAY
Systemwell ultimate… NATURES WAY
Systemwell ultimate…
NATURES WAY
Belsug de legume… SOLARIS
Belsug de legume…
SOLARIS
Curry SOLARIS
Curry
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud
200gr ALBEENA

135.00 lei
Biovit foo ti teng
90cps PROVITA

69.24 lei
Ulei de canepa
40cps HOFIGAL

25.35 lei
Extract de usturoi 1000mg de la VITAKING are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 28.78 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Digestie si contine usturoi. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Extract de usturoi 1000mg 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.