Ferrozinc-c 24cps PHARCO

Producator: PHARCO IMPEX 93
Brand: PHARCO
Forma prezentare: gelule, 24 buc
Pret magazine: 16.64 lei
Pret remediu.ro:
14.47 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Supliment alimentar ce contine o combinatie echilibrata de Fier, Zinc si Vitamina C.
Supliment alimentar ce contine o combinatie de Fier, Zinc si Vitamina C, fiind benefic in perioada de crestere, la copii si adolescenti.
Vine in intampinarea nevoilor crescute de fier, zinc si vitamina C care apar la copii!

FERROZINC - C este benefic in perioada de crestere, la copii si adolescenti, deoarece:
-Zincul contribuie la procesul de diviziune celulara, la sinteza normala de proteine si ADN si la metabolismul normal al macronutrientilor si carbohidratilor. Totodata Zincul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si deoarece contribuie la metabolismul normal al vitaminei A, ajuta si la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor si la mentinerea unei vederi normale.
-Vitamina C creste absorbtia fierului si contribuie la formarea normala a colagenului (pentru functionarea normala a sistemului osos, ligamentelor, a gingiilor si a dintilor, a pielii si a vaselor de sange);
-Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei.
Prin componentele sale antioxidante, respectiv Zincul si Vitamina C, FERROZINC - C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la regenerarea formei reduse a vitaminei E. Totodata cele doua componente impreuna cu Fierul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

FERROZINC - C este recomandat si in conditii de stres fizic (exercitii fizice intense) si stres psiho-mental, contribuind prin Zinc si Fier la mentinerea unei functii cognitive normale, iar prin vitamina C si Fier contribuind la reducerea oboselii si extenuarii si la un metabolism energetic normal. 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Fier
Zinc
Vitamina C

Alte produse similare

Ginsavit PHARCO
Ginsavit
PHARCO
Pregvit zinc PHARCO
Pregvit zinc
PHARCO
Liquid iron CHILDLIFE ESSENTIALS
Liquid iron
CHILDLIFE ESSENTIALS
Arahide crude SOLARIS
Arahide crude
SOLARIS
Caju crud SOLARIS
Caju crud
SOLARIS
Chimen fructe SOLARIS
Chimen fructe
SOLARIS
Cuisoare SOLARIS
Cuisoare
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Ferrozinc-c de la PHARCO are un gramaj de 24cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 14.47 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Multivitamine si multiminerale si contine fierzinc, vitamina c, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ferrozinc-c 24cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARCO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.