•
Urmatoarea generatie dupa Glugozamina Veti observa diferenta in activitatile cotidiene luand o capsula pe zi Combinatie de sapte elemente nutritive de origine vegetala, care contribuie la imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii, la reducerea inflamatiilor si a durerilor articulare. Contine o combinatie sinergica de extract de Boswellia serata, standardizat si brevetat, 5-Loxin, si alte ingrediente tradtionale din plante, cu activitate fiziologica.
Este recomandat persoanelor cu osteoartrita dar si sportivilor care sufera de traumatisme datorate activitatii fizice intense. Prezinta rezultate imediate, vizibile in termen de 7 zile.
Mod de administrare: Se administreaza 1 capsula vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei.
O (1) capsula vegetala contine: Vitamina C (sub forma de ascorbat de calciu, Ester C) 100 mg (125%VNR*), extract de Boswellia (Boswellia serrata) 100 mg, capsula (hidroxipropil-metilceluloza), radacina de turmeric (Curcuma longa) (4:1, echivalent cu 200 mg radacina) 50 mg, UC-II® (cartilaj titrat, asigura 10 mg de colagen de tip II) 40mg, Extract de salcie alba (Salix alba) (5:1, echivalent cu 175 mg scoarta de salcie) 35mg, radacina de ghimbir (Zingiber officinale) (4:1, echivalent cu 140 mg radacina) 35mg, amestec de ardei (ardei iute [Capsicum annuum], Bioperine [Piper nigrum] 27mg, Agent de incarcare (maltodextrina), agenti anti-aglomeranti (dioxid de siliciu, stearat de magneziu de origine vegetala). (*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011).
Rezultatele se bazeaza pe doua studii umane realizare de catre 5-Loxin Advanced in cadrul carora subiectiilor li s-a testat sanatatea articulatiilor pe perioada administratii acestui produs. S-a observat o imbunatatire evidenta dupa numai 7 zile , procesul fiind in crestere si in perioada urmatoare pe perioada studiului.
Aleg SOLGAR deoarece:
Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.