Osteocare fizz 20cpr VITA BIOTICS

Producator: VITABIOTICS
Brand: VITA BIOTICS
Forma prezentare: comprimate, 20 buc
Pret magazine: 38.87 lei
Pret remediu.ro:
33.80 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Calciul reprezina materialul care se gaseste in corpul uman in cantitatea cea mai mare, ce are un rol esential in buna functionalitate a organismului. Fara un aport suficient de calciu, sistemul nervos si osos nu ar fi suficient de fortifiate, si nici inima nu ar functiona asa cum trebuie. Desi este un mineral atat de important pentru corpul uman, statisticile arata ca, in tara noastra, cinci din sapte copii duc lipsa de calciu. Suplimentul nutritiv Osteocare Fizz, tablete efervescente, reprezinta solutia ideala pentru persoanele care nu au suficient calciu in organism. Osteocare contine calciu extras doar din alimente bogate in acest mineral, si nu din faina de oase sau cochilii de stridii, despre care se spune ca au in componenta si plumb. Osteocare Fizz mai contine si magneziu, fara de care calciu nu ar fi eficient, vitamina D3, ce fixeaza calciul in sistemul osos si zinc, care intareste imunitatea.

Actiuni benefice:
Este dovedit stiintific: calciu nu este eficient daca nu este insotit de magneziu. Calciu administrat fara magneziu contribuie la formarea calculilor renali. Vitamina D3 are rol in fixarea calciului in os. Zincul contribuie la formarea celulei osoase si stimuleaza imunitatea. 5 din 7 copii din Romania sufera din cauza lipsei de calciu. Sarcina si alaptarea cresc nevoia de calciu si magneziu a organismului. Dupa varsta de 45 de ani pierderile de calciu ale oaselor duc la osteoporoza. Aportul alimentar este insuficient, asigurand doar 45% din necesarul zilnic. Osteocare contine calciu din sursa naturala. Alte surse de calciu precum cochilii de stridii sau faina de oase contin plumb.


Ingrediente:
Contine (per 1 cp): 400mg Ca, 50 mg Mg, 5 mg Zn, 2.5 mcg (100 U.I) Vit. D3, 0.5mg Cu, 0.75mg Mn, 25mcg Se, 60mg vitamina C.
Nu contine: zahar, gluten, lactoza, sare, colorant sau conservant artificial.

Mod de administrare:
1-2 tablete pe zi dizolvate intr-un pahar cu apa, inainte sau dupa masa principala. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Magneziu

Alte produse similare

Osteocare original VITA BIOTICS
Osteocare original
VITA BIOTICS
Osteocare original VITA BIOTICS
Osteocare original
VITA BIOTICS
Sirop osteocare VITA BIOTICS
Sirop osteocare
VITA BIOTICS
Ashwagandha cu… PROVITA
Ashwagandha cu…
PROVITA
Calcium complex… NATURES WAY
Calcium complex…
NATURES WAY
Calcium magnesium… SOLARAY
Calcium magnesium…
SOLARAY
Glucose optimizer JARROW FORMULAS
Glucose optimizer
JARROW FORMULAS
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Pressure optimizer JARROW FORMULAS
Pressure optimizer
JARROW FORMULAS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30+10tbl DOPPEL HERZ

34.53 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Osteocare fizz de la VITA BIOTICS are un gramaj de 20cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.80 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine magneziu. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Osteocare fizz 20cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITA BIOTICS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.