Pulbere de usturoi 100gr HERBALSANA

Producator: HERBAVIT
Brand: HERBALSANA
Forma prezentare: pulbere, 100 gr
Pret magazine: 4.85 lei
Pret remediu.ro:
4.22 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Pulberea de usturoi este o alternativa convenabila pentru usturoiul proaspat. Utilizati 1/2 lingurita in loc de 2 catei de usturoi medii proaspete. Se poate folosi ca  si condiment pentru supe, carne si preparate vegetale, ori de cate ori este necesar usturoiul proaspat.

Usturoiul este unul dintre condimentele cele mai raspandite, cu utilizare culinara si medicala. Este de origine din Asia, era folosit si de constructorii piramidelor din Egiptul Antic, careconsumau usturoi, pentru prevenirea bolilor. Antioxidant, are efect antibacterian, diuretic, anti-inflamator si expectorant. Este un fel de antibiotic, antifungic, remediu natural pentru raceli, dureri de gat, tuse, are proprietati anti-virale, si ajuta la scaderea colesterolului. Usturoiul este prezent in toate bucatariile lumii.Gustul este foarte puternic si iute, la gatit, acesta se atenueaza. La incalzire iuteala sa caracteristica si mirosul puternic se pierd, iar aroma devine mai subtila si mai putin dominanta, armonizandu-se perfect cu alte condimente.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Usturoi

Alte produse similare

Curry picant HERBALSANA
Curry picant
HERBALSANA
Curry  madras HERBALSANA
Curry madras
HERBALSANA
Tinctura de usturoi DACIA PLANT
Tinctura de usturoi
DACIA PLANT
Cynara anti-colesterol ROTTA NATURA
Cynara anti-colesterol
ROTTA NATURA
Imunomodulin ROTTA NATURA
Imunomodulin
ROTTA NATURA
Garlic (usturoi) SOLARAY
Garlic (usturoi)
SOLARAY
Parasites cleanse SOLARAY
Parasites cleanse
SOLARAY
Systemwell ultimate… NATURES WAY
Systemwell ultimate…
NATURES WAY
Belsug de legume… SOLARIS
Belsug de legume…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pulbere de usturoi de la HERBALSANA are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 4.22 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Condimente si mirodenii si contine usturoi. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pulbere de usturoi 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBALSANA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.