Tinctura de usturoi 50ml HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 10.61 lei
Pret remediu.ro:
9.23 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Compoziție: Allii satixi bulbus -bulbi de usturoi 20 g şi alcool etilic 90% v/v pentru 100 g soluţie.

Acţiune: Are proprietăți antihipertensive, hipocolesterolemiante, hipolipemiante, antiagregant plachetare, fibrinolitice, tonic-cardiace și protectoare coronariene, protectoare a vaselor periferice, antiseptice, febrifuge, anticatarale și fluidificante a secrețiilor bronșice, expectorante, coleretic-colagoge, stomahice, emenagoge, hipoglicemiante, antitoxice, stimulante ale peristaltismului, antiparazitare, diuretice.

Recomandări: Este un supliment alimentar indicat pentru aportul de substanțe bioactive cu efect benefic în: profilaxia și tratamentul aterosclerozei, adjuvant în tratamentul hipertensiunii arteriale, hiperlipidemie, hipercolesterolemie, protector al vaselor coronariene și cerebrale, profilactic și curativ în infecții respiratorii, ectazii capilare, tromboflebite, varice, hemoroizi, diabet, gută, parazitoze intestinale, pentru refacerea florei intestinale afectată de tratamente cu antibiotice, colite de fermentație și putrefacție, tulburări dispeptice.

Mod de administrare: 10-15 picături de 2 ori pe zi, diluate în 50 ml apă fiartă și răcită, după mese, în cure de 4-5 zile, cu pauze de 7 zile. Pentru eliminarea paraziților intestinali se administrează cu 30 de minute înainte de masă, timp de 15 zile. La indicația medicului se poate repeta tratamentul după o pauză de 2 săptămâni.
Mirosul neplăcut de usturoi poate fi înlăturat mestecând câteva semințe de anason, chimen și frunze de pătrunjel proaspăt.
 

Acest produs contine:

Usturoi20.00g

Alte produse similare


Colerd plus
HOFIGAL

Hof lipomin
HOFIGAL

Tinctura de usturoi
DACIA PLANT

Cynara anti-colesterol
ROTTA NATURA

Imunomodulin
ROTTA NATURA

Tinctura pentru…
FARES

Garlic (usturoi)
SOLARAY

Parasites cleanse
SOLARAY

Artery blend sp-9
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Diurofit 1 u64
63cps FARES

15.80 lei
Tensopril
60cps FORMULA K

65.13 lei
Digex forte 10cps PROMO 1+1 GRATIS
2gr FITERMAN

19.31 lei
Gastro bicarbonat de sodiu
10cps PRO NATURA

2.51 lei
Armuhep
20cps HOFIGAL

7.17 lei