Tinctura de usturoi 50ml HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 11.57 lei
Pret remediu.ro:
10.06 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Compozitie: Allii satixi bulbus -bulbi de usturoi 20 g si alcool etilic 90% v/v pentru 100 g solutie.

Actiune: Are proprietati antihipertensive, hipocolesterolemiante, hipolipemiante, antiagregant plachetare, fibrinolitice, tonic-cardiace si protectoare coronariene, protectoare a vaselor periferice, antiseptice, febrifuge, anticatarale si fluidificante a secretiilor bronsice, expectorante, coleretic-colagoge, stomahice, emenagoge, hipoglicemiante, antitoxice, stimulante ale peristaltismului, antiparazitare, diuretice.

Recomandari: Este un supliment alimentar indicat pentru aportul de substante bioactive cu efect benefic in: profilaxia si tratamentul aterosclerozei, adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale, hiperlipidemie, hipercolesterolemie, protector al vaselor coronariene si cerebrale, profilactic si curativ in infectii respiratorii, ectazii capilare, tromboflebite, varice, hemoroizi, diabet, guta, parazitoze intestinale, pentru refacerea florei intestinale afectata de tratamente cu antibiotice, colite de fermentatie si putrefactie, tulburari dispeptice.

Mod de administrare: 10-15 picaturi de 2 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita, dupa mese, in cure de 4-5 zile, cu pauze de 7 zile. Pentru eliminarea paraztilor intestinali se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, timp de 15 zile. La indicatia medicului se poate repeta tratamentul dupa o pauza de 2 saptamani.
Mirosul neplacut de usturoi poate fi inlaturat mestecand cateva seminte de anason, chimen si frunze de patrunjel proaspat.
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Usturoi20.00g

Alte produse similare

Colerd plus HOFIGAL
Colerd plus
HOFIGAL
Hof lipomin HOFIGAL
Hof lipomin
HOFIGAL
Tinctura de usturoi DACIA PLANT
Tinctura de usturoi
DACIA PLANT
Cynara anti-colesterol ROTTA NATURA
Cynara anti-colesterol
ROTTA NATURA
Imunomodulin ROTTA NATURA
Imunomodulin
ROTTA NATURA
Garlic (usturoi) SOLARAY
Garlic (usturoi)
SOLARAY
Parasites cleanse SOLARAY
Parasites cleanse
SOLARAY
Systemwell ultimate… NATURES WAY
Systemwell ultimate…
NATURES WAY
Belsug de legume… SOLARIS
Belsug de legume…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Armuhep
20cps HOFIGAL

10.61 lei
Omega 3-6-9 + coenzima q10 15 mg
90cps ROTTA NATURA

52.47 lei
Tinctura de usturoi de la HOFIGAL are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.06 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Tincturi si contine usturoi. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tinctura de usturoi 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.