Tinctura imunoplant 50ml STEAUA DIVINA

Producator: SANTO RAPHAEL
Brand: STEAUA DIVINA
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 27.21 lei
Pret remediu.ro:
23.66 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Imunoplant extract hidroalcoolic stimuleaza capacitatea de autoaparare a organismului.Imunitate maxima.

Ingrediente
Maslin (Olea europea), Echinacea (Echinacea angustifolia), Rozmarin (Rosmarinus officinalis), Angelica (Angelica archangelica), Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)

Utilizare
Adulti: cate 30 picaturi de 3ori/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. Administrarea se realizeaza timp de 21 zile pe luna, trei luni consecutiv. Pentru un efect maxim se recomanda folosirea in asociere cu produsul Imunoplant capsule.În caz de infectii acute, se pot administra cate 15-20 picaturi intr-un pahar cu apa, din 2 in 2 ore, timp de 2-3 zile. Copii intre 11 si 15 ani: cate 15 picaturi de 3ori/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului fitoterapeut. Copii intre 5 si 10 ani: cate 10 picaturi de 3ori/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului fitoterapeut. Copii intre 2 si 5 ani: 7 picaturi de 3ori/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului fitoterapeut. La copii se poate administra in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool.

Contraindicatii
Afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool, conducatori auto, afectiuni hepatice grave, alergie la oricare dintre componentele produsului. Precautii la administrare: gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal, sarcina, alaptare. În timpul administrarii produsului, se va evita expunerea la soare puternic (datorita extractului de angelica cu potential fotosensibilizant). Reactii adverse: nu s-au semnalat. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Interactiuni medicamentoase: medicamente antihipertensive (poate creste necesarul de medicament), anticoagulante, nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool. Produsul contine substante cu potential alergenic: extract de angelica. Produsul nu contine aditivi alimentari! Nu se aplica local in caz de rani deschise! Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Afectiuni tratate
Imunitate

Ingrediente principale
Echinaceea

Conditii pastrare
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si inghet. Dupa deschidere se pastreaza la temperaturi intre 10-25°C.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Maslin
Echinacea
Rozmarin
Angelica
Lemn dulce

Alte produse similare

Ulei de masaj Afrodit… STEAUA DIVINA
Ulei de masaj Afrodit…
STEAUA DIVINA
Meridian ficat STEAUA DIVINA
Meridian ficat
STEAUA DIVINA
Meridian plaman STEAUA DIVINA
Meridian plaman
STEAUA DIVINA
Imunoplant STEAUA DIVINA
Imunoplant
STEAUA DIVINA
Tinctura din frunze… STEAUA DIVINA
Tinctura din frunze…
STEAUA DIVINA
Crema senzual protect STEAUA DIVINA
Crema senzual protect
STEAUA DIVINA
Ulei de masaj superbust STEAUA DIVINA
Ulei de masaj superbust
STEAUA DIVINA
Ulei de masaj supersenzual STEAUA DIVINA
Ulei de masaj supersenzual
STEAUA DIVINA
Ulei de masaj super… STEAUA DIVINA
Ulei de masaj super…
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Api prop polen
30cps PRO NATURA

14.76 lei
Stand up
60cps PRO NATURA

50.53 lei
Tinctura imunoplant de la STEAUA DIVINA are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.66 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Tincturi si contine maslinechinacea, rozmarin, angelica, lemn dulce, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tinctura imunoplant 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la STEAUA DIVINA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.