Ulei de in canadian 90cps ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: gelule, 90 buc
Pret vechi: 61.25 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
58.19 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Uleiul de seminte de in contine atat Omega 3, cat si Omega 6, acizi grasi, care sunt necesari pentru sanatate. Uleiul de seminte de in contine acizi grasi esentiali, acid alfa linoleic (ALA), pe care corpul il transforma in acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA). Studiile clinice sugereaza ca uleiul de in si alti acizi grasi omega 3 pot fi de ajutor in combaterea unor varietati de conditii. Omega 3 Uleiul de In contine Acid Alfa Linoleic (ALA), una din componentele Acizilor Grasi Esentiali (EFA) de tip OMEGA 3. Uleiul de In este companionul Uleiului de Somon pentru a asigura o formula completa OMEGA 3, necesara pentru sanatatea membranei celulare si pentru producerea de fosfolipidele necesare creierului. Dieta obisnuita nu contine suficienti Acizi Grasi Esentiali.

Actiune
- Afectiuni cardiace, artrita, boala crohn, bronsita, cancer mamar, fibrom uterin, exces de estrogen, colesterol, coxartoza, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism, artoze, artralgii, lumbago, discopatii.
- Colestrol marit - Semintele de in sau uleiul de in, ca si supliment, in cantitati moderate, poate ajuta la scaderea colesterolului.
- Afectiuni ale Inimii - Una dintre cele mai bune modalitati de a ajuta la preintampinarea si combaterea bolilor de inima este de a urma o dieta scazuta in grasimi saturate si bogata in grasimi monosaturate si polinesaturate, inclusiv omega 3 acizii grasi din seminte de in.
- Sindromul Sjogren - Numeroase studii sugereaza ca luarea a 1-2 g de seminte de in pe zi, poate ameliora simptomele de ochi uscat la persoanele cu sindromul Sjogren. Sindromul Sjogren este o conditie autoimuna, in cazul in care sistemul imunitar ataca glandele din corp care produc umiditate, cum ar fi glandele salivare si lacrimile.
- Cancer - Studiile sugereaza ca uleiul de in poate ajuta la preintampinarea cresterii tumorilor in cazul cancerului mamar. Intr-un studiu canadian, cercetatorii au descoperit ca uleiul de seminte de in a impiedicat cresterea tumorii in cazul cancerului mamar, prin continutul ALA.

Cercetarile au aratat ca deficienta in Acizi Grasi Esentiali poate conduce la:
- Boli coronariene, colesterol marit, hipertensiune arteriala, formarea de placi arteriale si aritmie cardiaca;
- Artrita;
- Cancer;
- Boli de piele cum ar fi: acnee, eczeme si psoriazis;
- Fibrom uterin.

S-a mai constatat ca un consum de Ulei de In si de Acizi Grasi Esentiali in general, conduce la imbunatatirea digestiei, curatirea colonului si eliminarea constipatiei.

Compozitie
/ capsula: (1414 mg): ulei de In (Linum usitatissimum) presat la rece (continand 50% acid alfa-linoleic) – 1000 mg; glicerina – 100 mg; apa purificata -100 mg; pudra din seminte de Carob (Ceratonia siliqua) -14 mg; gelatina (capsula) – 200 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, gluten sau porumb.

Acest soi de In Canadian este cultivat, in mod special, pentru continutul lui mare de Acid Alfa Linoleic de cea mai mare puritate.

Administrare
1-3 capsule pe zi cu mancare sau dupa sfatul medicului.

Precautii
Consultati medicul inainte de folosirea suplimentului daca prezentati tulburari de coagulare a sangelui sau administrati anticoagulante. Consultati medicul inainte de utilizarea suplimentului daca luati medicamente pe cale orala. Acest supliment nu se foloseste in caz de dureri acute abdominale sau ocluzie intestinala, de asemenea in cazul sarcinii si alaptarii. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

In1000.00mg
Glicerina100.00mg
Roscov14.00mg

Alte produse similare

Vital 3 ORGANIKA
Vital 3
ORGANIKA
Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Ceai gastroprotect STEAUA DIVINA
Ceai gastroprotect
STEAUA DIVINA
Meridian intestin… STEAUA DIVINA
Meridian intestin…
STEAUA DIVINA
Gastroprotect STEAUA DIVINA
Gastroprotect
STEAUA DIVINA
Flax oil super… NATURES WAY
Flax oil super…
NATURES WAY
Ceai de slabit… SOLARIS
Ceai de slabit…
SOLARIS
Hai la birou SOLARIS
Hai la birou
SOLARIS
Mix mei SOLARIS
Mix mei
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Ulei de primula epo-1000
60cps PROVITA

78.97 lei
Msm pur
90cps ORGANIKA

93.56 lei
Ulei de in canadian de la ORGANIKA are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 61.25 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine inglicerina, roscov, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de in canadian 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.