Ulei de Oregano Salbatic Forte 15ml PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: lichid, 15 ml
Pret vechi: 78.00 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
73.32 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ulei de Oregano Salbatic Forte are o concentratie de 80% Carvacrol si este recomandat pentru uz intern contra virusilor, baceriilor si parazitilor incluzand Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util in Infectii urinare si Prostatita

Numeroase studii universitare au aratat ca uleiul de oregano este un purificator foarte puternic, care ofera multe beneficii pentru sanatate. Uleiul de Oregano Salbatic este o substanta naturala, care este extras din plante salbatice de oregano si contine doi compusi cheie, carvacrolul si timolul. Studiile au aratat ca ambii compusi au efecte nocive semnificative asupra micro-organismelor care cauzeaza bolile.

Este foarte important a nu se confunda uleiul de oregano cu bine-cunoscutul condiment oregano, care este pentru gatit. Condimentul Oregano este de provenienta din Maghiran Origanum, in timp ce uleiul de oregano salbatic este derivat din Origanum vulgare.

Substanta denumita Carvacrol prezenta in uleiul de Oregano salbatic este considerata ca fiind una dintre cele mai puternice anti-virale, anti-bacteriene si anti-fungale substante obtinute pe cale naturala. Carvacrol omoara parazitii de orice natura. In Mexic, cercetatorii au comparat Carvacrolul din oregano cu Tinidazol, un medicament prescris a trata giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au aratat ca oregano este mai eficient impotriva giardiei decat Tinidazol.

Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano, prin continutul de carvacrol, actioneaza mai eficient decat antibioticele, distrugand si bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacrolul actioneaza la nivelul intregului organism si poate fi utilizat atat pentru uz intern, cat si extern.

Actiune Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol 15 ml:

Inca din vremea grecilor antici, uleiul de oregano a fost recunoscut pentru beneficiile sale multiple pentru sanatate. Uleiul de Oregano este cunoscut ca fiind un puternic antiviral, antibacterian, antifungic, antiparazitar si care poate reduce durerea si inflamatia eficient impotriva infectiilor. Unele dintre beneficiile specifice uleiului de oregano sunt: distrugerea de organisme care contribuie la infectii ale pielii sau digestive; intarirea sistemului imunitar; cresterea flexibilitatii musculare, precum si imbunatatirea sanatatii aparatului respirator.

UZ INTERN: Se administreaza contra virusilor, baceriilor si parazitilor de orice fel, incluzand Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus. Este, de asemenea, util in: Infectii urinare si Prostatita. Se poate administra si Post-Operatoriu pentru a evita infectarea, in special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortala).

Compozitie Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol 15 ml:

/ flacon (15 ml): 

Ulei extravirgin de masline/Olea europea (agent de incarcare) - 11 ml - 73.33%
Ulei esential de Oregano/Sovarv (Origanum vulgare)* - 3.750 ml - 25%
Ulei esential de Menta/Mentha piperita (aromatizant) - 0.250 ml - 1.67%

*doza recomandata = 5 picaturi asigura 50 mg. ulei esential cu 80% carvacrol.


NOTA IMPORTANTA: Verificati continutul de Carvacrol atunci cand cumparati Ulei de Oregano. De asemenea, trebuie sa fie extras din plante salbatice (WILD), nu varianta de gradina (utilizata drept condiment alimentar).

Administrare Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol 15 ml:


Uleiul de Oregano pentru uz intern (Adulti): 5 picaturi de 3-5 ori pe zi. Se dizolva in putina apa sau se amesteca intr-o lingurita cu putina miere sau suc. Se tine scurt timp in gura, dupa care se inghite. Imediat dupa inghitire, se respira adanc pe gura de cateva ori pentru a inspira vaporii de Oregano. Pentru infectii pulmonare sau la sinusuri se fac inhalatii: Se fierbe apa intr-un vas si se pun cateva picaturi in apa fierbinte. Se apropie fata de vasul cu apa si Oregano, se pune peste cap un prosop si se inspira adanc vaporii emanati din apa fierbinte. Se poate, de asemenea, folosi un vaporizator din comert.

Uleiul de Oregano pentru uz extern: Uleiul de Oregano poate fi folosit si extern prin aplicare in zona afectata de 2-3 ori pe zi:

Piele: Pentru intepaturi, infectii, furuncule, acnee, psoriazis: se aplica cateva picaturi de Oregano si se freaca bine zona afectata pana la absorbtia in piele. Se adauga cateva picaturi de ulei in sapunul lichid sau in gelul pentru dus. Se poate adauga si in sapunul lichid pentru maini. In caz de rani pe piele, negi, furuncule sau acnee, se aplica ulei pana la saturatie si se freaca bine in piele. In cazul ranilor sau furunculelor se acopera apoi cu un plasture.

Dinti si gingii: pentru a dezinfecta si deparazita total zona bucala. Se pun cateva picaturi de ulei de oregano pe periuta de dinti in loc de pasta de dinti si se freaca dintii. In caz de infectii la gingii, se freaca gingiile cu cateva picaturi.

Par: se adauga cateva picaturi de ulei in samponul pentru par si/sau in conditioner.

Picioare: Prezenta fungusilor (ciupercilor) la nivelul labei piciorului produce raniri (picior de atlet), in special intre degetele piciorului, precum si deteriorarea (macinarea) unghiilor in paralel cu un miros foarte neplacut. Se aplica si se distribuie uniform cateva picaturi de ulei de oregano intre degete si pe unghii. Carvacrolul inhiba dezvoltarea bacteriilor, raspandirea Stafilocolului Auriu, in special la nivel pulmonar si facial (acnee) in paralel cu un efect antibactetian, mucolitic si expectorant.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ulei de oregano3.75ml

Alte produse similare

Ulei esential oregano FAVISAN
Ulei esential oregano
FAVISAN
Ulei de oregano… AROMSCIENCE
Ulei de oregano…
AROMSCIENCE

Parerile clientilor

foarte apreciat acest produs!
scrisa de Dana / 16.02.2023 13:35
Clar am să folosesc 3 luni acest ulei ...Vă spun ca a declanșat tot ce era rău în organism ..Încep cu rinichii ,dureri etc ,la analize am descoperit că am infecție urinara și nisip ,îi dau cu ulei și cr
scrisa de / 09.12.2022 22:20
Buna ziua, Uleiul de oregano salbatic se poate administra 3 luni de zile , cu pauza de o luna. La nevoie se poate repeta cura.
scrisa de Remediu / 05.12.2022 16:29
Mi ar putea răspunde cineva ??
Oare cât am voie să folosesc acest ulei .L am luat pentru o infecție urinara .??
scrisa de Arabela / 04.12.2022 23:13
excelent
scrisa de Dana / 07.03.2022 15:54
este cel mai bun antibiotic natural. Baietelul meu a scapat de stafilococul auriu.
scrisa de Ana / 22.01.2021 12:03
Intr-adevar arde pielea, chiar si cel diluat in apa. Deci nu-i voie sa aplicati pe piele fara sa diluati in ulei vegetal potrivit pt tipul pielii( de masline, de trandafir, de cocos etc.) Dar diluat in 80%- ulei vegetal, 20%- oregano, sau oregano in cantitate si mai mica.
scrisa de Tim / 02.01.2019 23:53
Foarte bun!
Un produs exceptional, cu conditia sa fie exact acesta de la Provita, cu eticheta originala. Am incercat si alte uleiuri (tot de oregano) mai ieftine, dar sunt total diferite. Folositi-l cu incredere!
scrisa de Any / 28.08.2018 11:12
nedumerire
din cate stiu eu,uleiul de oregano arde puternic ,insuportabil pielea,chiar si o picatura.
scrisa de adina / 23.08.2018 10:22

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Nigella - Ulei de Chimen Negru
60cps PROVITA

89.78 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte de la PROVITA are un gramaj de 15ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 78.00 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Sange si contine ulei de oregano. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de Oregano Salbatic Forte 15ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.