revista

Aloe ferox, unul dintre cele mai puternice detoxifiante naturale

Aloe ferox, unul dintre cele mai puternice detoxifiante naturale

Multe persoane nu cunosc diferentele intre speciile de aloe. Desi este inrudita cu binecunoscuta aloe vera, aloe ferox este de 20 de ori mai puternica si contine aproape de 3 ori mai multi aminoacizi esentiali decat aloe vera, fiind cu succes folosita ca detoxifiant, tratament natural antirid si adjuvant in problemele articulatiilor.

Testele facute in cadrul studiilor stiintifice de la Institutul de Medicina Indiana la sfarsitul anului 2008 au reusit sa ofere detalii si informatii revelatoare asupra potentialului speciei de aloe ferox fata de aloe vera. Aceste interpretari se bazeaza pe principiile ayurvedice in special si pe continutul bogat in minerale organice, polizaharide, aminoacizi, lipide si enzime.

Detofixiant puternic cu efect laxativ si purgativ

In primul rand, aloe ferox este mult mai concentrata in compusi activi, de aceea detine o putere de vindecare mult mai mare decat aloe vera. Studiile confirma faptul ca aloe ferox este unul dintre cele mai puternice detoxifiante naturale,  care evita formarea constipatiei datorita efectului laxativ si purgativ al compusilor plantei. Aloina -  substanta continuta din abundenta in aceasta specie - este ingredientul principal amar care ajuta in digestie si in curatarea naturala a organismului de toxine.

Adjuvant pentru problemele digestive – indigestie, colon iritabil, colita, aciditate si produs pentru slabit rapid si natural

Pentru ca este un supliment natural atat de eficient in detoxifiere si in tratarea problemelor digestiei – indigestie, sindromul colonului iritabil, colita sau aciditate, aloe ferox este recomandata si in curele de slabire de succes. Suplimentele din aceasta planta potolesc apetitul, ajuta in "topirea" depozitelor de grasime si colesterol din sange si reprezinta un ajutor exceptional pentru scaderea in greutate rapida si sanatoasa. 

In al doilea rand, sucul de aloe ferox este o bautura bogata in fibre, care ajuta in relaxarea membranelor mucoase si in potolirea durerilor si arsurilor de stomac. Contine un aport energizant de minerale care accelereaza metabolismul (arderea grasimilor) si de aceea, este recomandat inainte de orice activitate care necesita consum de energie ridicat sau, cum mentionam, in curele rapide de slabire naturala.

Amelioreaza problemele articulatiilor si ale oaselor

Studiile au demonstrat o legatura intre aloe ferox si problemele articulare si osoase precum artrita reumatoida, inflexibilitatea incheieturilor, datorata efectului antiinflamator si curativ (promoveaza regenerarea celulelor si vindecarea oaselor).

Antirid si stimulator al colagenului

Efectul cosmetic antiimbatranire se refera la potentialul consumului de aloe ferox de a preveni arsurile solare, de a proteja uscarea pielii si formarea ridurilor. Mai mult: ajuta la elasticitatea pielii, reducerea petelor pe ficat, accelerarea regenerarii pielii si refacerea pielii crapate sau ranite, prin hidratare intensiva a dermei. Unul dintre avantajele aloei ferox in cosmetica este ca mareste productia de colagen in organism, oferind elasticitate.

Aloe ferox are efect antibacterian, antifungic si antiviral

In tratamentul arsurilor, amelioreaza durerea si creste circulatia sanguina. Efectul antibacterian se refera la o varietate de infectii care ataca organismul, cum sunt cele Candida (in special Candida albicans) sau ciuperca piciorului („picior de atlet”).

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

10 beneficii uluitoare ale polenului de albine

10 beneficii uimitoare ale polenului de albine   Dupa cum…

Imunizeaza-te in 9 pasi!

Urmatoarele produse naturale nu au rolul numai de a-ti stimula…

Remediile casei din plante si uleiuri esentiale la indemana!

Trandafirul Petalele de trandafir te ajuta sa scapi de simptomele…

Remedii pentru pietre la rinichi

Rinichii sunt unele dintre cele mai importante organe ale corpului…

Ce este homeopatia?

Homeopatia este o ramura a medicinii alternative care isi propune…

Cum se prepara alifiile din plante

La crearea unui unguent pe baza de plante, este important de…

Ai nasul infundat? Top leacuri eficiente pentru decongestionarea sinusurilor

Exista mai multe cauze pentru care nasul devine congestionat,…

Efectele vindecatoare ale lavandei

Aceasta planta violet nu este numai una parfumata, ci si un…

Cum tratezi tusea

Poate ca nu poti trata raceala si gripa pana nu se duc de la…

Cauze si remedii pentru hipercolesterolemie

Cauze ale colesterolului ridicat Un nivel ridicat de colesterol…