Ceai good shape 20plicuri PLAFAR

Producator: PLAFAR SA
Brand: PLAFAR
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 12.04 lei
Pret remediu.ro:
10.47 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Good shape reprezinta o formula potenta si eficace pentru persoanele care doresc sa-si restabileasca sau sa-si mentina echilibrul ponderal, dar si un tonus optimist si energic in perioade de solicitare fizica si cerebrala.

Compozitie: fructe de soc – Sambuci Fructus, frunze de ceai verde- Theae sinensis Folium, frunze de mesteacan – Betulae Folium, frunze de stevie dulce – Steviae Folium, flori de iasomie- Jasmini Flos.

Actiune: diuretica, antioxidanta, energizanta; scade apetitul alimentar si pofta pentru dulciuri; reduce depozitele de grasimi;

Utilizare: plantele incluse in compozitie sunt utilizate traditional in optimizarea schimbului de substante in organism, in curatirea acestuia de grasimi si toxine, in reducerea dorintei de a manca. Ele ajuta organismul sa nu asimileze elementele daunatoare din alimente. Toate acestea duc, in final, la normalizarea functiilor digestive si a masei corporale. De asemenea, produsul contine elemente care mentin elasticitatea pielii in timpul slabirii si tonusul energetic la un nivel inalt.

Mod de preparare: infuzie: se toarna o cana de apa clocotita peste 1 pliculet de ceai; se lasa acoperit timp de 5 minute. Nu necesita indulcitori.

Mod de utilizare: 2-3 cani pe zi, de preferinta inainte de mese. Se recomanda cura minima de o luna, cu pauza de 10 zile.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Soc
Ceai verde
Mesteacan
Stevie
Iasomie

Alte produse similare

Ceai antireumatic PLAFAR
Ceai antireumatic
PLAFAR
Ceai depurativ PLAFAR
Ceai depurativ
PLAFAR
Ceai gratios plant PLAFAR
Ceai gratios plant
PLAFAR
Sirop de soc si… PLAFAR
Sirop de soc si…
PLAFAR
Sirop de tei si… PLAFAR
Sirop de tei si…
PLAFAR
Detoxifiant DACIA PLANT
Detoxifiant
DACIA PLANT
Tinctura detoxifiant DACIA PLANT
Tinctura detoxifiant
DACIA PLANT
Elixir din fructe… DACIA PLANT
Elixir din fructe…
DACIA PLANT
Sirop imunostimulent INGERASUL
Sirop imunostimulent
INGERASUL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30+10tbl DOPPEL HERZ

35.32 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Ceai good shape de la PLAFAR are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.47 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria si contine socceai verde, mesteacan, stevie, iasomie, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai good shape 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PLAFAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.