Colesterol m107 63cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 63 buc
Pret vechi: 36.32 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
33.78 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

BENEFICII
frunzele de măslin şi de anghinare susţin metabolismul lipidic şi al colesterolului, ajută la menţinerea unui nivel normal al colesterolului;
anghinarea contribuie la nivelul normal al lipidelor din sânge, ajută la susţinerea fluxului sucurilor digestive; menţine un ficat sănătos ;
păpădia susţine detoxifierea organismului prin stimularea diurezei;
mesteacănul susţine nivelul normal al colesterolului din sânge.

DESCRIERE
Acest produs combină frunzele de măslin și de anghinare pentru a sprijini metabolismul lipidelor și nivelul normal al colesterolului. Frunzele de mesteacăn vin să sprijine în plus nivelul normal de colesterol în sânge.

Tip produs: supliment alimentar

Greutate netă: 34 g

Condiții de păstrare: la loc uscat și la temperatura mediului ambient.

INGREDIENTE

O capsulă conţine:

extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarină  176 mg
extract uscat de frunze de măslin (Olivae folium) standardizat în min. 10% oleuropeină  132 mg
extract uscat de rădăcină de păpădie (Taraxaci radix) standardizat în min. 5% polifenoli  44 mg
extract uscat din oleorezină de Commiphora mukul standardizat în min. 10% guggusterone  44 mg
frunze de mesteacăn (Betulae folium)  35,2 mg
ulei esențial de morcov (Daucus carota aetheroleum)  4,4 mg
ulei esențial de lămâie (Citri aetheroleum)  4,4 mg
Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Anghinarea, plantă compozită indigenă în zona mediteraneană, a fost cultivată din vremuri străvechi în scopuri culinare. A devenit mai importantă ca plantă medicinală în perioada recentă, ca urmare a descoperirii cinarinei. Acest compus amar, este prezent în frunzele plantei şi, alături de alţi compuşi, conferă anghinarei proprietăţi de menţinere a sănătăţii ficatului, de susţinere fluxului sucurilor digestive, și de detoxifiere.

Măslinul este marcant prezent în toate religiile (creștin, iudaism, islam) simbolizând pace, longevitate, întinerire, autoritate, o mulțime de legende și povești fiind ancorate în istoria sa. Măslinul a fost cultivat încă din primele perioade ale istoriei omenirii, frunzele sale fiind folosite pe scară largă în medicina populară din regiunile din jurul Mării Mediterane. Prima menţiune medicală oficială a frunzei de măslin, un raport care descrie calităţile sale, a apărut în 1854, în Jurnalul Farmaceutic. În 1962, un cercetător italian a raportat pentru prima dată că oleuropeina din frunzele de măslin a scăzut tensiunea arterială la animale (Panizzi L. și colab., 1960).

Păpădia a fost cunoscută ca plantă medicinală printre medicii arabi ai Evului Mediu (Avicenna, sec. XI) şi în cărţile medicinale europene clasice din această perioadă (Vollmer sec XIII, Johann von Cube 1488 etc.). Madaus, în 1938, subliniază efectele benefice asupra ficatului.

Guggul (gum guggul) este o rășină produsă de arborele de Commiphora mukul. Preparatele tipice de guggulipide conțin 2,5-5% din steroli vegetali - guggulsteronele E și Z. S-a raportat că aceste două componente exercită în organism efecte asupra lipidelor.

În Europa, cultul mesteacănului este atribuit faptului că a fost unul dintre cei mai vechi copaci postglaciari din nordul Europei. Utilizarea terapeutică a mesteacănului merge în urmă probabil până la grecii antici şi la romani, unde Pliniu o menţionează pe scurt. A fost folosit de triburile teutonice în poţiuni pentru forţă şi frumuseţe. În credința populară germană este arborele primăverii.

Uleiul din esențial de morcov este un tip de ulei  extras prin distilare cu abur din semințele plantei Daucus carota și, de asemenea, din planta uscată în sine. Componentele majoritare responsabile de efect sunt carotol, acetat de geranil, alfa-pinen, beta-pinen, beta-cariofilen și sabinen.

Uleiul esenţial de lămâie este obținut prin expresie din coaja proaspătă a fructului. Este un lichid galben pal, limpede, având un gust de lămâie și un miros parfumat, considerat în medicina secolului trecut ca stimulent şi aromatic. Compușii bioactivi principali identificaţi în uleiul esenţial de lămâie au fost limonen,  β-pinen și γ-terpinen.

MOD ADMINISTRARE
Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, după masă.

Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: minim 3 luni.

 

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 7 ani, în caz dezobstrucţie biliară sau risc crescut pentru obstrucţie biliară, insuficienţă hepatică severă, insuficienţă renală acută şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

ASOCIERI RECOMANDATE:

Pe tot parcursul curei puteţi asocia ceaiul Colesterol-M103/M102.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Maslin220.00mg
Papadie60.00mg
Mesteacan60.00mg
Rostopasca40.00mg
Anghinare20.00mg

Alte produse similare

Sirop biosept cu… FARES
Sirop biosept cu…
FARES
Sirop Biosept a16 FARES
Sirop Biosept a16
FARES
Ceai de tensiune… FARES
Ceai de tensiune…
FARES
Ceai de tensiune… FARES
Ceai de tensiune…
FARES
Vermicin d67 FARES
Vermicin d67
FARES
Colon sanatos d66 FARES
Colon sanatos d66
FARES
Diurosept u68 FARES
Diurosept u68
FARES
Glicostat m97 FARES
Glicostat m97
FARES
Ceai hapciu r2… FARES
Ceai hapciu r2…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pasta de dinti gennadent homeopatic
150gr VIVA NATURA

32.07 lei
Baby calm, gel pentru iritatii fesiere
100ml DR SOLEIL

11.88 lei
Colesterol m107 de la FARES are un gramaj de 63cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.32 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine maslinpapadie, mesteacan, rostopasca, anghinare, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Colesterol m107 63cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.