revista

Cum sa combateti celulita în mod natural?

Cum sa combateti celulita în mod natural?

În ziua de astăzi, oricine are celulită, în special femeile, încă din adolescentă, indiferent de siluetă. Este o problemă de sănătate cu care se confruntă si bărbatii, si femeile, care cheltuiesc foarte multi bani pe produsele anticelulitice de pe piată. În schimb, ar trebui să se orienteze spre modaliătile naturale de a preveni celulita pe viitor.

Este nevoie de prevenire pentru că problema se poate agrava în timp, dar si de tratare, de ameliorare de fapt, a celulitei. Iată câteva sfaturi despre cum puteti preveni celulita în mod natural.
Primul sfat, cel mai recomandat, este de a consuma multă apă. Trebuie să beti apă pentru sănătatea generală, cât si pentru întretinerea elasticitătii si frumusetii pielii. De asemenea, se recomandă minimizarea consumului de sare, de vreme ce sodiul provoacă tesuturile corpului să se mărească.

Consumati alimente usoare, precum carnea de peste, legume si fructe – oferă fibre, în loc de mâncărurile procesate sau grase, de vreme ce ele vă provoacă balonări si vă face pielea să arate nesănătos. Evitati junk food-ul.

Pe lângă o astfel de dietă usoară, merg de minune exercitiile fizice, pentru o circulatie a sângelui bună. Porniti de la masaje corporale, până la toate tipurile de exercitii de întretinere zilnică – mergeti pe bicicletă, faceti aerobic, jogging. Sesiune de ridicare de greutăti ar trebui introduse în rutina săptămânală, mai ales pentru coapse, picioare, fese. Exercitiile cardio sunt necesare pentru a arde caloriile si pentru a transforma grăsimea corpului în energie, iar întinderile sunt bune pentru un corp tonifiat si ferm, cu celulită redusă.

Evitati consumul excesiv de cafea, alcool sau tigări, pentru că ele îngustează vasele de sânge si provoacă drenaj, lăsând mai multe toxine în corp să fie absorbite de celulele de grăsime. Când mâncati, făceti-o în portii mici si dese, pentru ca mâncarea să fie usor digerată.

Căpsunele, murele, afinele - fructele de pădure la general, sunt unul dintre miracolele naturale pe care le poate folosi omul în general pentru sănătatea corpului său, în special pentru creier, tesuturi si piele.

Consumati din plin. Lămâia este un alt fruct miraculos de adăugat în dieta dumneavoastră, în cantităti mari, fie bând suc de lămâie, fie mâncând lămâile. Acest fruct ajută metabolismul si îmbunătăteste circulatia sangvină, ceea ce e necesar pentru lupta împotriva celulitei. Ciresele sunt de asemenea, minunate pentru detoxifierea corpului si pentru hidratarea sa. Ananasul si papaya au anumite componente care luptă împotriva celulitei.

Cel mai important este să învătati ideile esentiale despre nutritie, pentru a învăta ce alimente pot provoca retentia apei – care este principalul motiv pentru care oamenii capătă celulita. Un alt factor de risc este stresul, asa că încercati să vă relaxati cum puteti mai bine – yoga, lectură, odihnă.

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
Conuri auricolare ceara de albine (mici) 2buc HOVAN
-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Ce cosmetice de ingrijirea parului te imbatranesc?

Odata ce-ai atins pragul de 40 de ani (daca nu mai putin), aspectul…

Cum scapam de punctele negre la adulti

Cu toate ca majoritatea cosurilor apar in timul pubertatii,…

Cauze si solutii pentru pielea imbatranita

Ti se intampla des sa ai impresia ca aspectul tenului este mai…

Tratamente pentru parul subtire si rar

Daca dupa ce faci baie ai cada plina de par cazut ori de fiecare…

10 utilizari ale uleiului din arbore de ceai

Pe langa uleiul de cocos, atentie, si uleiul din arbore de ceai…

5 moduri in care zatul de cafea mai frumoasa!

Pe langa faptul ca bautura aceasta neagra si amaruie te energizeaza,…

4 utilizari eficiente ale carbunelui activ in frumusete

Cea mai renumita intrebuintare a carbunelui activ este ca tratament…

Iarba de mare sau algele marine, sanatoase pentru piele

Iarba de mare sau algele marine: de ce e excelent sa le consumi…

Utilizarile dovleacului pentru piele si par radiante!

Dovlecii sunt peste tot si sunt buni la toate. Nu doar in alimentatie,…

Puterea plantelor: cele mai bune plante in functie de fiecare problema a tenului

Cele mai bune produse dedicate problemelor dermatologice contin…