revista

Cum scapam de celulita ?

Cum scapam de celulita ?

Fiecare femeie stie cat de infioratoare poate fi celulita.

Se poate spune chiar că acesta este un sentiment devastator de incercat în rândul femeilor. Ganditi-va că acel aspect urât de coaja de portocala de pe picioare va poate determina să va abţineti pentru moment de la expunerea coapselor dumneavoastra. In timp ce celulita continua să avanseze, nu veţi mai putea să evitati doar sa purtati costum de baie, ci chiar sa va abţineti de la a purta pantaloni scurţi. Atat de fatidica poate fi, de fapt, celulita.

In zilele noastre, cea mai comuna modalitate de a trata celulita este prin aplicarea cremelor si lotiunilor direct pe zona afectata. Cu toate acestea, unele femei pot gasi aceasta modalitate extrem de costisitoare. Problema cu aceste creme impotriva celulitei este ca, intr-adevar, costa mult si se poate sa nu beneficiati intotdeauna de rezultatul dorit la momentul dorit. Ceea ce se poate intampla in final este ca dumneavoastra veti ramane frustrata din moment ce aspectul de coaja de portocala nu dispare si nimic nu se schimba. Celulita ramane acolo.

Dar aceste zile de aplicare a lotiunilor si cremelor impotriva celulitei s-au sfarsit. Nu mai trebuie sa asteptati ca rezultatele sa apara in timp ce va dati toata silinta sa aplicati acele creme pe picioare si alte parti ale corpului. Puteti totusi sa obtineti rezultatele dorite pe o cale naturala, fara a trebui sa cheltuiti atat de mult. Aveti mai jos cateva modalitati naturale in care puteti sa scapati de celulita:

1. Mersul pe jos – aceasta activitate in particular este considerata ca fiind cea mai buna forma de exercitiu. Mersul pentru cel putin 30 de minute pe zi va asigura organismului cantitatea necesara de exercitii fizice de care are nevoie pe zi. Aceasta activitate va poate ajuta, de asemenea, sa economisiti ceva combustibil, in special daca aveti de ajuns in cateva locuri diferite. Mersul face minuni impotriva celulitei pentru ca sunt folosite coapsele si picioarele in vederea realizarii acestui tip de exercitiu.

2. Inotul – si aceasta este o modalitate foarte buna de a scapa de celulita. Cand inotati, va folositi in principal de picioare pentru a va deplasa in apa, fie inainte, fie inapoi. Presiunea apei, care se aplica in mod natural pe picioarele dumneavoastra, ajuta la tonifierea muschilor de la picioare si, astfel, previne acumularea celulitei. De asemenea, inotul va poate tonifia muschii bratelor si, prin tehnici de respiratie corecta, va poate intari inima si plamanii.

3. Gimnastica ritmica – si cu aceasta nu inseamna neaparat ca trebuie sa faceti gimnastica pentru a scapa in mod natural de celulita. Dansul si aerobicul sunt doar doua tipuri de gimnastica ritmica pe care le puteti face pentru a scapa efectiv de celulita. Gimnastica ritmica tonifiaza muschii organismului, dar ce o face sa fie si mai eficienta este faptul ca poate fi o activitate care sa va faca placere. Ceea ce face ca gimnastica ritmica sa fie o modalitate efectiva de a inlatura celulita este faptul ca foloseste miscari repetitive si ritmice. Aceasta va ajuta sa va asigurati ca muschii dumneavoastra sunt folositi cum trebuie in activitatile intreprinse.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Ce cosmetice de ingrijirea parului te imbatranesc?

Odata ce-ai atins pragul de 40 de ani (daca nu mai putin), aspectul…

Cum scapam de punctele negre la adulti

Cu toate ca majoritatea cosurilor apar in timul pubertatii,…

Cauze si solutii pentru pielea imbatranita

Ti se intampla des sa ai impresia ca aspectul tenului este mai…

Tratamente pentru parul subtire si rar

Daca dupa ce faci baie ai cada plina de par cazut ori de fiecare…

10 utilizari ale uleiului din arbore de ceai

Pe langa uleiul de cocos, atentie, si uleiul din arbore de ceai…

5 moduri in care zatul de cafea mai frumoasa!

Pe langa faptul ca bautura aceasta neagra si amaruie te energizeaza,…

4 utilizari eficiente ale carbunelui activ in frumusete

Cea mai renumita intrebuintare a carbunelui activ este ca tratament…

Iarba de mare sau algele marine, sanatoase pentru piele

Iarba de mare sau algele marine: de ce e excelent sa le consumi…

Utilizarile dovleacului pentru piele si par radiante!

Dovlecii sunt peste tot si sunt buni la toate. Nu doar in alimentatie,…

Puterea plantelor: cele mai bune plante in functie de fiecare problema a tenului

Cele mai bune produse dedicate problemelor dermatologice contin…