revista

Exercitii pentru o viata sexuala activa

Exercitii pentru o viata sexuala activa

Cu totii stim ca sportul ne face mai sanatosi si ne tonifiaza corpul, nu? Dar ne face si mai atragatori! Stiai ca-ti imbunatateste viata sexuala?

Exercitiile fizice imbunatatesc tonusul muscular, ajuta circulatia sangvina si cresc agilitatea. Iar agilitatea este foarte importanta pentru mentinerea echilibrului si pentru a experimenta orice pozitie in cadrul sexului, simtind in acelasi timp confort.

Incepe cu un program cardio, pentru a avea inima in forma si pentru a imbunatati circulatia sangelui in zona genital. Exercitiile pelvice vor ajuta mult in satisfacerea partenerului, dar te ajuta si pe tine. Pentru femei, sarcina, nasterea si imbatranirea slabesc muschii pelvici, care sunt esentiali in mentinerea controlului vezicii. Vorbim de zona care se intinde de la osul pubian din fata pana la cele din spate, spre zona feselor. Intarirea acelor muschi se face cu exercitiile Kegel.

Exercitiul Kegel

Exercitiul Kegel realizat de o femeie e acea retinere spontana sau contractare a muschilor cand ne abtinem de la a urina. Contractarea tonifiaza muschii, imbunatateste circulatia si nu e numai benefic pentru placerea sexuala, dar scade si sansele de-a suferi mai tarziu de incontinenta urinara.

Kegel si disfunctia erectila

Crezi sau nu, si barbatii pot beneficia de pe urma exercitiilor Kegel. Un studiu facut pe 55 de barbati cu disfunctie erectila a aratat ca 75% dintre ei si-au redobandit performanta normala, prin practicarea de Kegel zilnic. Si le poti face oriunde – in masina, la munca, in timp ce te uiti la tv. Pentru rezultate vizibile, fa Kegel de cateva ori pe zi, timp de 8-12 saptamani. Desigur, ele vor functiona daca ai probleme cu diabetul, tensiunea arteriala sau boli de inima, pe langa disfunctia erectila. Nu uita sa nu fumezi, sa renunti la tigari in cazul in care te-a prins acest viciu, si sa ai o alimentatie cat mai fresh si sanatoasa, pentru a tine pasul cu toate bucuriile vietii!

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Lucruri sexy de facut in casa, pe vreme rece

Daca tot a venit frigul oficial, devine tot mai greu pentru…

Exercitii pentru un sex incredibil!

Pe langa faptul ca sportul ajuta inima sa ramana puternica,…

Metode de atingere senzuala

  Partenerul dumneavoastra va poate ajuta sa va sporiti…

Exercitiile Kegel pentru barbati

Controlul ejacularii reprezinta o problema majora pentru barbati…

Exercitiile Kegel pentru femei

Kegel este numele unui exercitiu fizic pentru bazin, denumit…