revista

Exercitiile Kegel pentru barbati

Exercitiile Kegel pentru barbati

Controlul ejacularii reprezinta o problema majora pentru barbati si adesea sunt jenati si nu discuta despre acest lucru.

Cum sa ma controlez?

Cum sa ma mentin cat mai mult, sa fiu ma ferm si sa fac sex mai bine?

Raspunsul este sa va lucrati muschii pubococcigieni, facand exercitii Kegel pentru barbati.
Muschii pubococcigieni controleaza circulatia spermei si a urinei, fermitatea penisului in timpul erectiei, si puterea ejacularii. Acesti muschi sunt importanti iar daca ii intretineti veti ajunge sa puteti face sex si la o varsta foarte inaintata. Cel mai bun lucru in legatura cu exercitiile Kegel pentru barbati este ca acestea pot fi practicate oricand, oriunde si nimeni nu va observa diferenta.

Daca practicati exercitii Kegel, veti putea avea o viata sexuala mai buna, veti putea sa va controlat mai bine orgasmele si ejacularile, sa ramaneti in erectie mai mult timp si puteti chiar ajunge la performanta de a tine un prosop ud cu ajutorul penisului in erectie.

Cum aflati unde sunt localizati Muschii pubococcigieni?

 Cea mai usoara modalitate de a-i localiza este sa incercati sa va opriti in timp ce urinati data viitoare cand veti merge la baie. O alta modalitate ar fi sa va introduceti un deget in anus, muschii anusului se vor contracta odata cu muschii pubococcigieni.  Oricand va veti decide sa-i cautati, de indata ce-i gasiti incercati sa va dati seama cum se simte zona in care sunt ei localizati. Toti ceilalti muschi trebuie sa fie relaxati atunci cand se practica exercitiile Kegel pentru barbati.

Iata cum se desfasoara zilnic exercitiile Kegel pentru barbati

De retinut:  Aceste exercitii se practica fara sa folositi mainile, nu aveti ce sa presati cu mainile pentru ca de acest lucru se ocupa muschii pubococcigieni.
 

 

Kegel, lectia nr. 1

Exercitiul A
Seturi: 3

Incordati-va si relaxati-va repede in mod repetat timp de 10 secunde
Luati o pauza de 10 secunde intre seturi.
Exercitiul B
Seturi: 10

Incordati-va si relaxati-va in mod repetat timp de 5 secunde
 Luati o pauza de 5 secunde intre seturi.
Exercitiul C
Incordati-va muschii pubococcigieni si ramaneti asa timp de 30 de secunde.
Luati o pauza de 30 de secunde intre seturi.
Repetati aceste exercitii Kegel zi de zi timp de o saptamana.

 

 

 

 

Kegel, lectia nr. 2

Exercitiul A
Seturi: 10
Incordati-va muschii pubococcigieni si ramaneti asa timp de  5 secunde
Relaxati-va se repetati.
Exercitiul B

Seturi: 3

Incordati-va si relaxati-va muschii pubococcigieni repede in mod repetat de 10 ori
Exercitiul C
Seturi: 3
Incordati-va si relaxati-va muschii pubococcigieni in mod alternativ in reprize mai lungi sau mai scurte pana numarati la 10.
Exercitiul D
Seturi: 1
Incordati-va muschii pubococcigieni si ramaneti asa cat de mult puteti. De dorit ar fi sa puteti ramane asa timp de 2 minute.
Puteti sa exersati lectia numarul 2 de exercitii Kegel timp de o saptamana, totusi sunteti liberi sa progresati daca simtiti ca sunteti suficient de puternici. Retineti ca acestea sunt exercitii de intarire, asa ca incepeti incet si evoluati cu timpul, asa cum ati face si in cazul altor categorii de muschi.

 

Kegel, lectia nr. 3

Exercitiul A
Seturi:30 (puteti sa lucrati pana ce depasiti 100)
Incordati-va si relaxati-va muschii pubococcigieni in mod repetat cat mai mult.
Exercitiul B
Seturi: 5
Incordati-va muschii cat de mult puteti (asigurati-va ca incordati doar muschii pubococcigieni)
Ramaneti asa timp de 20 de secunde
Luati o pauza de 30 de secunde intre seturi.

 

Kegel, lectia nr. 4

 

Exercitiul A

Seturi: cat de multe doriti

Incordati-va si relaxati-va muschii pubococcigieni timp de 2 minute in fiecare zi
Munciti pana ajungeti la nivelul de 20 de minute de trei ori pe zi - in final veti ajunge sa faceti 200 de repetitii pe lectie.

Cand pot sa fac exercitii Kegel?

Puteti sa faceti exercitii Kegel oricand, oriunde, exista foarte putine locuri in care sa nu puteti face acest lucru. Totusi, ne este recomandat sa faceti aceste exercitii atunci cand incercati sa va concentrati asupra altor lucruri pentru ca o sa va distraga atentia. Un moment bun pentru a le practica este atunci cand stati pe canapea si va uitati la TV sau atunci cand sunteti blocati la semafor.

Cum imi voi da seama ca se intampla ceva?

Veti stii pentru ca veti putea sa simtiti acest lucru, atat dumneavoastra cat si iubita dumneavoastra. Penisul dumneavoastra va fi mai tare, veti avea mai mult control iar durata actului sexual va creste de indata de muschii pubococcigieni sunt mai puternici. Nu exista nici o scuza pentru a nu muncii la acesti muschii atat de importanti din punct de vedere sexual. Daca aveti probleme cu ejacularea prematura, incercati aceste exercitii inainte sa mergeti la farmacie sau la medic.

Ce sa nu faceti

Nu exagerati cu practicarea acestor exercitii. Deseori suntem tentati sa ne avantam cu capul inainte, mai ales atunci cand este vorba de o viata sexuala mai buna. Totusi, la fel ca si in cazul altor muschi la care lucrati, trebuie sa acordati timp pentru relaxare intre sesiuni. Acest lucru presupune pauze regulate si sa nu exagerati cu practicarea. Daca urmariti programul de exercitii de mai sus, veti vedea rezultatele rapid – ascultati-va corpul. El stie cel mai bine despre ce este vorba!

Nu utilizati nici o alta categorie de muschi in timpul acestor exercitii.

Uneori este dificil sa izolati muschii pubococcigieni, mai ales cand acestia sunt slabi. Aveti grija ce faceti, si daca simtiti ca incordati si alti muschi (in special pe cei abdominali si coapsele), atunci va trebui sa va relaxati si sa incepeti din nou. Retineti ca veti avea nevoie de cateva saptamani pana sa ii intariti. Continuati sa lucrati.

Exercitii Kegel pentru femei

Oricine poate sa faca aceste exercitii, acestea imbunatatind viata sexuala a oricui. Daca atat dumneavoastra cat si partenerul  dumneavoastra faceti aceaste exercitii amandoi veti simti diferenta in cateva saptamani. Femeile vor avea orgasm mai intens si vor putea sa stranga penisul in timp ce acesta se afla in vagin.

Experimentati

Puteti sa faceti un mic experiment sexual: tineti penisul in erectie in vaginul femeii dar nu va miscati. Ambii parteneri isi pot incorda muschii pubococcigieni, lucru care stimuleaza atat punctul G al femeii dar excita si barbatul. Aceasta este o modalitate amuzanta de a verifica cat ati progresat.

Virilitatea sexuala depinde de multi factori. Pe cei mai multi dintre acestia ii puteti controla – alimentatia sanatoasa, sa faceti exercitii in mod regulat, sa va mentineti prostata sanatoasa. Intrucat muschii pubococcigieni sunt atat de importanti pentru viata dumneavoastra sexuala, este bine sa aveti grija sa lucreze cum trebuie. Acum ati gasit metodele, nu mai aveti scuze.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4337 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Lucruri sexy de facut in casa, pe vreme rece

Daca tot a venit frigul oficial, devine tot mai greu pentru…

Exercitii pentru o viata sexuala activa

Cu totii stim ca sportul ne face mai sanatosi si ne tonifiaza…

Exercitii pentru un sex incredibil!

Pe langa faptul ca sportul ajuta inima sa ramana puternica,…

Metode de atingere senzuala

  Partenerul dumneavoastra va poate ajuta sa va sporiti…

Exercitiile Kegel pentru femei

Kegel este numele unui exercitiu fizic pentru bazin, denumit…