revista

Fetisurile

Fetisurile

Etica sau morala ne invata sa avem o viata sexuala ca la carte. Normala, fara perversitati sau acte exagerate, periculoase din punct de vedere fizic si psihic. Insa fiecare individ are, probabil anumite fetisuri care il ajuta sa-si cunoasca mai bine sexualitatea si sa se maturizeze sau din contra, sa inhibe partenerul sau sa duca spre deviante sexuale. Care e raspunsul?

In primul rand, fetisurile sunt obiecte care ajuta la excitarea sexuala, de la cele banale – lenjeria intima, ciorapi, la latex, piele sau parti ale corpului, la cele mai neobisnuite – oja, rujul, piercingurile etc. care sunt cele mai comune, insa?

Fetisismul nu mai este un subiect tabu. Intr-o atmosfera intima deschisa cu partenerul, devine o cale de a explora mai bine lucrurile care excita – asta in cazul in care nu se suprapune cu un comportament destructiv, bineinteles. Dar de obicei, fetisurile sunt inofensive, fiecare are ceva ce-l starneste intre asternuturi.

Piercingurile

Ele sunt un fetis pentru cei sub 40 de ani. Piercingurile in limba, buze, sfarcuri sau in zona genitala au, de obicei, o mare valoare fetisista, sa spunem, pentru ca sunt corelate direct in actul sexual. De cele mai multe ori, e vorba de contactul tactil cu metalul rece, contrastul dintre moale si tare sau abaterea de la regulile societatii, care pot starni excitatie sexuala. Tatuajele, de asemenea, pot excita multe persoane.

Parul

Podoaba capilara este un mare atu pentru o femeie, in special. Este senzual, textura incita foarte mult, dar fetisul acesta este mai mult de-atat. El apartine mai ales barbatilor, pentru ca le place sa implice parul in experientele lor sexuale. Unii barbati sunt atrasi doar de femeile blonde sau  cu parul cret sau cu parul tuns scurt. Sau poate de roscate. Lor le place ca parul bogat al unei femei sa le atinga corpul, producandu-le o placere excitanta dincolo de granitele normalului. Sexul frumos, in schimb, poate avea ca fetis barba masculina, neputand sa se bucure de sex decat daca simt senzatia tactila abraziva de pe tenul unui barbat.

Pielea

Exista chiar cluburi dedicate costumelor si mastilor de piele, legandu-se mai ales de joaca sexuala sadomasochista. Pielea neagra a devenit aproape automat asociata cu sexul, cel putin cand o poarta femeile. Poate ca e vorba de pornirile animalice, poate e doar ideea de scut protector pentru pielea umana, insa pantalonii, manusile, hainele de piele pot avea un mare impact sexual asupra celui care are acest tip de fetis.

Pantofii

Majoritatea barbatilor sunt excitati vizual de femeile cu tocuri inalte. Dar cei care au pantofii ca fetis prefera ca partenerele lor  sa ii poarte, in timpul sexului, fara nimic altceva pe ele. Si multor femei le place acest lucru. Unii spun ca e vorba de formele senzuale ale picioarelor, altii de postura corpului femeii. De aceea, cizmele peste genunchi sau sandalele cu toc sunt printe preferatele fetisistilor. Si de aici se poate explica si pasiunea pentru picioare – fetisul suprem al celor mai multe persoane din lume.  

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Infectie urinara sau infectie genitala? Cum faci diferenta intre ele

Multe femei ajung, cel putin o data in viata, sa se intrebe…

O viata sexuala sanatoasa: ce trebuie sa stii despre sexul anal

Cu toate ca pare un subiect tabu, in intimitatea de cuplu, multe…

Suplimente naturale pentru stimularea fertilitatii

Din pacate, diagnosticul de infertilitate poate destrama cupluri.…

Probleme cu fertilitatea? Remedii pentru sterilitatea feminina

Din punct de vedere medical, o femeie sufera de sterilitate…

Semne ale cancerului de col uterin: ce simptome sa nu ignori

Pentru ca acest tip de cancer este unul dintre cele mai raspandite…

Dureri in timpul sexului? Afla cauzele si solutiile

Durerea in timpul sexului se descrie medical ca dispareunie…

Gaseste-ti punctul G!

Cand vine vorba de satisfactia sexuala feminina, vorbim si de…

Cum iti afecteaza hormonii viata?

Nivelul de hormoni din organism afecteaza direct atat femeile,…

Astaxantina, antioxidantul suprem impotriva bolilor degenerative

Efectul sau este de 550 de ori mai eficient decat al vitaminei…

Surse vegetale care cresc libidoul la femei

Lipsa poftei  sexuale afecteaza atat barbatii, cat si femeile.…