revista

Probleme cu fertilitatea? Remedii pentru sterilitatea feminina

Probleme cu fertilitatea? Remedii pentru sterilitatea feminina

Din punct de vedere medical, o femeie sufera de sterilitate sau probleme de fertilitate atunci cand nu poate concepe un copil dupa cel putin un an de sex frecvent neprotejat. Infertilitatea inseamna si incapacitatea de a mentine o sarcina pana la nastere. Si, din pacate, sterilitatea feminina afecteaza zeci de milioane de femei la nivel mondial.

Motivele medicale cele mai comune pentru care o femeie nu poate ramane insarcinata sunt in general sindromul ovarelor polichistice, endometrioza, fibromul uterin, anemia, problemele de tiroida, tuburile falopiene blocate, candida sau bolile transmise sexual.

De asemenea, femeile care consuma alcool si tigari in mod frecvent, care au peste 35 de ani, obezitatea, stresul excesiv, problemele menstruale, dieta si antrenamentele solicitante sunt predispuse la sterilitate. Iar acestea pot face ca femeile suferinde sa se instraineze, sa se izoleze si sa fie deprimate ori anxioase.

Pe de alta parte, exista deja solutii la aceasta problema de fertilitate, cum ar fi fertilizarea in vitro ori sarcina surogat, dar sunt foarte costisitoare si extenuante din punct de vedere emotional.

Exista foarte multe remedii pentru infertilitate sau probleme de concepere a unui copil, care iti pot creste sansele de-a ramane insarcinata, pe langa dieta sanatoasa si sportul frecvent.

Ashwagandha

Aceasta planta fermecatoare este echivalentul gingengului, dar de origine indiana, si ajuta femeile care raman greu insarcinate. Ashwagandha este eficienta in reglarea nivelurilor de hormoni feminini si ajuta organele reproducatoare sa functioneze la cote maxime, tonifiind uterul in cazul femeilor care sufera avorturi spontante. In plus, reduce nivelul de stres! Se recomanda consumul a doua pahare pe zi de 1 lingura de ashwagandha pudra amestecata intr-un pahar de apa calda. Este bine ca medicul sa stie ca iei suplimente de ashwagandha.

Rodiile

Poate surprinzator, rodia creste fertilitatea la femei, pentru ca stimuleaza circulatia sanguina in zona uterului si intareste membrana uterina, pentru a preveni pierderile de sarcina. In plus, asigura sanatatea  fatului. Studiile medicale de anul acesta au demonstrat ca rodiile ajuta la stimularea longevitatii, a fertilitatii si dezvoltarii organismului.

Scortisoara

Acest condiment simplu ajuta in reglarea functionalitatii ovarelor si este eficient astfel in evitarea infertilitatii. In plus, suplimentarea cu scortisoara ajuta in reglarea menstruatiilor, in vindecarea endomotriozei, a fibroamelor uterine si a amenoreei (lipsa menstruatiilor regulate) si previne infectiile fungice.

Maca

Acesta este un supliment-minune pentru ca trateaza infertilitatea atat masculina, cat si feminina. Aceasta radacina stimuleaza productia de hormoni la nivel normal si este benefic pentru femeile care sufera de hipotiroidism. Nu se ia in timpul sarcinii.

Vitamina D

Este esentiala pentru sarcina sanatoasa si pentru a naste un copil sanatos. De fapt, lipsa de vitamina D poate duce la pierderea sarcinii si infertilitate feminina. Aceasta  vitamina influenteaza foarte mult sarcina si rezultatele fertilizarii in vitro.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Favident spumant m151 50ml FAVISAN
-50%
8 ,80 LEI
17,61
Vitamina c 600 entero 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Psoristop 30cps PARAPHARM
-50%
10 ,87 LEI
21,75
Ginkgobil extra 60cps PRO NATURA
-50%
13 ,87 LEI
27,74
Pycnogenol 30cps JUSTIN PHARMA
-50%
60 ,80 LEI
121,60
Lipostop CLA 120cps PARAPHARM
-50%
44 ,50 LEI
89,00
Diurexan 40cps FARMACLASS
-30%
14 ,45 LEI
20,65
Conuri auricolare ceara de albine (mici) 2buc HOVAN
-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Infectie urinara sau infectie genitala? Cum faci diferenta intre ele

Multe femei ajung, cel putin o data in viata, sa se intrebe…

O viata sexuala sanatoasa: ce trebuie sa stii despre sexul anal

Cu toate ca pare un subiect tabu, in intimitatea de cuplu, multe…

Suplimente naturale pentru stimularea fertilitatii

Din pacate, diagnosticul de infertilitate poate destrama cupluri.…

Semne ale cancerului de col uterin: ce simptome sa nu ignori

Pentru ca acest tip de cancer este unul dintre cele mai raspandite…

Dureri in timpul sexului? Afla cauzele si solutiile

Durerea in timpul sexului se descrie medical ca dispareunie…

Gaseste-ti punctul G!

Cand vine vorba de satisfactia sexuala feminina, vorbim si de…

Cum iti afecteaza hormonii viata?

Nivelul de hormoni din organism afecteaza direct atat femeile,…

Astaxantina, antioxidantul suprem impotriva bolilor degenerative

Efectul sau este de 550 de ori mai eficient decat al vitaminei…

Surse vegetale care cresc libidoul la femei

Lipsa poftei  sexuale afecteaza atat barbatii, cat si femeile.…

Cum sa ai cel mai bun sau cel mai lung orgasm!

In cazul femeilor, este clar ca orgasmul nu vine niciodata singur,…