Gemoderivat din muguri de nuc- monodoze 30buc HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: lichid, 30 buc
Pret magazine: 21.98 lei
Pret remediu.ro:
19.11 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Muguri de nuc – Gemoderivat optimizeaza functiile organismului in procese inflamatorii ale cailor respiratorii si de la nivelul pielii. Suplimentul nutritiv natural sustine sanatatea pielii, poate imbunatati digestia, ajuta la functionarea normala a pancreasului si regleaza glicemia. De asemenea, Muguri de nuc – Gemoderivat este benefic metabolismului proteic si lipoproteic. Extractul de nuc este utilizat pentru tratarea infectiilor cu viermi paraziti si alte infectii precum difteria si sifilisul. De asemenea, acesta este utilizat si pentru leucemie. Unii oameni folosesc nucile verzi la gargara, il aplica pe scalp drept vopsea de par, sau pe piele pentru a trata ranile. Astazi, oamenii de stiinta studiaza extractul de nuc pentru potentialul sau in tratamentul cancerului. Studiile efectuate in laborator au sugerat ca un compus numit juglona, care este prezenta in extractul de nuc, ar putea avea o oarecare activitate anti-tumorala.

Actiunile benefice ale suplimentului din muguri de nuc Gemoderivat
Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Despre produs: Are proprietati antiinflamatoare, antiseptice, cicatrizante, de normalizare a valorilor β-lipoproteinelor si colesterolului, antidiabetice, imunomodulatoare.
- produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in suplimentarea dietei pentru:
- optimizarea functiilor organismului in diferite procese inflamatorii localizate la nivelul mucoaselor din sfera ORL, cailor respiratorii, tractului gastro-intestinal, din sfera uro-genitala si de la nivelul pielii;
- este drenor universal (limfatic, intestinal, splenic, pancreatic), sustine sanatatea pielii;
- imbunatateste digestia prin actiune reglatoare asupra florei bacteriene intestinale;
- ajuta la functionarea normala a pancreasului prin stimularea secretiei de suc pancreatic;    
- este util pentru reglarea glicemiei;
- are actiune benefica asupra metabolismului proteic, lipoproteic, asupra liniilor celulare (stimuleaza celulele plasmatice si celulele Kupffer la nivelul ficatului);
- manifesta un efect benefic in stari depresive, anxioase.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului din muguri de nuc Gemoderivat
Compozitie: o monodoza de 2,0 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de nuc (Juglans regia). Contine alcool etilic 45% in vol.

Modul de administrare al suplimentului din muguri de nuc Gemoderivat
Mod de administrare: cate 1 monodoza de 2,0 ml de 2 ori pe zi diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele de pranz si seara, timp de o luna de zile sau timp mai indelungat. Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala, apoi se inghite treptat.  Asocierea si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice se va face numai la recomandarea unui medic.
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Nuc

Alte produse similare

Sapun vegetal HOFIGAL
Sapun vegetal
HOFIGAL
Tinctura glicemonorm DACIA PLANT
Tinctura glicemonorm
DACIA PLANT
Ceai de capsuni… FARES
Ceai de capsuni…
FARES
Ceai din frunze… FARES
Ceai din frunze…
FARES
Sirop Vermicin… FARES
Sirop Vermicin…
FARES
Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Crema de nuc STEAUA DIVINA
Crema de nuc
STEAUA DIVINA
Colon cleanser PROVITA
Colon cleanser
PROVITA
Ceai pentru curatarea… FARES
Ceai pentru curatarea…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Curcumin95 c3 complex
120cps HERBAGETICA

147.82 lei
Alive!
30tbl NATURES WAY

82.64 lei
Talpa gastei, paducel si vasc b047
40cps FAVISAN

16.71 lei
Gemoderivat din muguri de nuc- monodoze de la HOFIGAL are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.11 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine nuc. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gemoderivat din muguri de nuc- monodoze 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.